Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE WSTYDDDe

CZY JEST TU JAKAS LASKA KTÓRA TAK JAK JA BYLA U DENTYSTY ROK TEMU ???

Polecane posty

Gość ALE WSTYDDDe

bOZE CO ZA PORAZKA CO POL ROKU CHODZILAM ALE TERAZ ZAWALILAM I IDE DOPIERO PO ROKU NA PRZEGLĄD:(

nooo ja tez, tyle, ze mam takie godziny pracy, ze nie mam gdzi sei zapisac, prywatnie nie chodze... kicha zawsze lubilam chodzic do dentysty i od kilku lat zawsze robilam to obowiaazkowo co pol roku, teraz pracuje i dupa..... nie mam jak wyjsc...

Gość mam lepszy sposób
ja jestem :( w sumie to niepamiętam kiedy byłam ostatnio :P ale pani stomatolog kazała przyjść w październiku 2006... :(

ja zawsze raz do roku chodzę :) no chyba żebym poczuła że coś nie tak :) ale dentystka stwierdziła że mam mocne zęby :) więc od kiedy kilka lat temu porządnie wyleczyłam swoje uzębenie to teraz tylko rutynowa kontrol :D oczywiście raz do roku :)

Gość eeee wyluzuj
wyluzuj, ja nie bylam juz 3 lata i mi sie nie spieszy...

Gość hihihihhiheheh
ja za to chodze regularnie od roku,wczesniej nie chodzolam bardzo dlugo i skutki tego oplaane,nic nie bolal to myslam ze jest ok,od roku chodze,2 razy w mcu,zrobilam juz cala gore,powymienilam stare plomby,male wybielanie,teraz dol,ale tu juz mnie roboty,warto byc sytamatyczna jesli chodzi o zabki,uwierzcie,lepiej potem chodzic tylko na kontrol a zeby sa wazne i musza byc ladne

Gość Biały ząbek i zdrowy
Na przeglad chodze co rok, mam 26 lat i zeby zdrowe, zalakierowane, osad tylko mialam, zrobila mi piaskowanie, wybieram sie za rok

Gość inspektor007
Ale masz problemy. Pierwszy raz bylam u dentysty w wieku 18 lat i mialam jedna dziurke. Drugi raz bylam w wieku 21 lat i nadal mam tylko te jedna dziurke.

no to maci eSUUUper zeby ja bylam tez po bardzo dlugim czasie mialam kapitalny remont i teraz wkoncu po 7 miesiacach juz koncze ale nie obedzie sie bez wyrywania dlatego nie chce isc na ta ostatnia wizyte ale musze bo jak tego nie zrobie teraz to potem moze bolec i dopiero bedzie kosmos ale obiecalam sobie ze po tym wszystkim bede robic przeglad regolarnie co pol roku

bo jak ktos mi kiedys powiedzial ze wizyta u dentysty i ginekologa bo jak sie nie zadba o te dwi dziury to smierdzi :)

Gość rekordowaAnia
ja byłam 4 lata temu i zeby mnie nie bola dziurek nie ma a po co isc zeby mnie niedaj Bóg jeszczeczyms zarazili

Gość uuuuuu
ja bylam ostatnio 2 tyg temu na kase chorych..chcialam sobie naprawic zeba...dokladnie 1 górna, a stomatolog mi wyrwal zeba madrosci bo byl popsuty heh i dal mi skierowanie na zdjecie tego zeba gdzie mam dziure.... nie rozumiem po co, ale sadze ze za kase by to zrobil odrazu co nie?