Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona gasnąca

dlaczego tak musi być.....?

Polecane posty

no włąśnie...dlaczego tak jest, że jednego dnia rano wstajesz pełna energii, zadowolona, radosna, pełna chęci do życia, z uczuciem, że możesz wszystko, że wszystko przed Tobą, że wszystko się ułoży..uśmiechasz sie do siebie, do innych, cieszą Cie blahostki, jeden akord, wspolbrzmienie w piosence, cóż za przyjemność, widok osoby, którą lubisz, miejsc, które kochasz...Jest cudownie i nagle w sekudne wszystko sie zawala, jak domek z kart, jeden podmuch, jeden moment,m sytuacja, wydarzenie..i nie masz juz ochoty na nic, nie masz ochoty życ, myslec, czuc, oglądac kogokolwiek i robic cokolwik:( okropna przepasc nie do pokonania miedzy jednym stanemduszy a drugim:( ciezko sobie z tym radzic, to burzy całą haremonie, stabilizajce, odbiera checi na cokolwiek. Dlaczego tak musi byc:( taka ciągła waLKA ZE SOBĄ, z życiem, z losem, przeszłoscia i przyszloscia.:( Przepraszam, że to wszystko pisze..chyba musialam sie wygadac, Wlasnie wczoraj zdarzylo mi sie takie przejscie gwaltowne z chmur, z oblokow wprost w przepasc:( i znow nie potrafie sie podniesc:( przepraszam za te smety:( ale czasami naprawde tak trudno to wszystko objąć i pojąc:(

Gość wiecej wiary w Siebie

Gość Moj krzyz ciezki jest
Zycie moja droga, to nic innego jak ono, na tym polega Cierpienie i ulotne chwile szczescia, przygotuj sie na to, nie daj sie zlamac 🌼

włąsnie, dlaczego tak jest? Ja zaczęłam przygodę z depresją. teraz się leczę. Wiesz jak czuje się czlowiek, który po lekach czuje, ze nie ma osobowości? dużo bym dała, zeby wróciło to co kiedyś..jaka byłaM kiedyś..:(

Gość Zycie nie jest tylko
przyjemnoscia.

Gość Zycie nie jest tylko
Mietek Masz racje, od problemow sie nie ucieka:)

Gość ...37
?

Gość ...37
hm..........:P :D

;( tak, wiem, \"zycie to nie jest bajka\":( czasami mam wrazenie, ze juz nie powstane kolejny raz, ze to nie ma sensu, takie silowanie sie z soba, z wlasna slaboscia, i brakiem wiary, tyle razy juz upadalam, zbieralam sie z ziemi, zeby za chwile znowu upasc .nie wiem do czego to ma prowadzic. Dziekuje za wsparcie. bez sensu to wszystko. przynajmniej teraz

Gość ...37
Bardzo sie mylisz. To bardzo wazne! tak jak TY, mysl o Sobie pozytywnie:) Kazdy ma dolki;)

Gość ...37
Mietek wiec kiedy to bylo........? ;)

jeśli stan się pogłębi, poszukaj pomocy, idź do psychiatry. On Ci pomoze. Ale jeśli to chwilowy dołek, to poszukaj czegoś co cię z niego wyciągnie- znajomi, sport, spacer. próbuj:)

Gość ...37
klamczuch:P ;)

Gość ...37
Mieeeeeeeecio wie:D :P;)

Gość Róża_20
Mietek jak skonczyl 60 tke to przestal liczyc ;)

Gość ona.............
Jutro bedzie lepiej;) Usmiechnij sie Dziewczyno i uwierz w SIEBIE🌻

slusznie Różyczko. lepiej sie z tym czuje. poza tym nauczycielka mi umarla jak zaczelismy liczyc do 70 ciu wiec tylko zdarzylem sie do 60 naumieć. :D

Gość Maly........................
klamczuszek:P;)

Gość schudniesz
;)🌻 POWODZENIA.