Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube uda

Nienawidzę moich UD!!!Jak je wyszczuplić?

Polecane posty

Gość grube uda

Dziewczyny kochane ratujcie!!! Nie jestem gruba,mam normalną budowę ciała,ale sen z powiek spędzają mi moje uda-są grube i szerokie - 56 cm przy wzroście 166 cm :( Przez to kupowanie spodni jest dla mnie prawdziwym koszmarem, bo cały efekt psują te wstrętne udziska i wyglądam we wszystkim jak słonica :( Jestem załamana i nie wiem już co mam zrobić?Jakie ćwiczenia żeby uda stały się smukłe?

Gość fswrwe
po schodach chodz i zapisz sie na salse solo ;p tre le le i szybko zobaczysz efekty

Gość zle sie chyba zywie
to nie sa grube uda a gdzie je mierzylas ?pod posladkiem zaraz ?

Gość grube uda
Mierzyłam je w najgrubszym miejscu. Ja uważam,że są strasznie tłuste :O

Gość zle sie chyba zywie
nie sa tłuste ja mam 56 a jestem wyzsza tylko 4 cm i mam szczuple uda wg kazdego. a ile masz po srodku uda ?moze tam masz za duzo i nad kolanem? zierz jak mozesz zaraz nad kolanem i po srodku ..

Gość grube uda
Uwierz mi - to nie moja fanaberia-są grube i tyle :( A najbardziej niecierpię jak idę (nieważne czy w spodniach czy bez) i czuje jak sie o siebie ocierają te uda...Bleee:O Właśne ta ich wewnętrzna strona jest ohydna :O

Gość ataczmentka
ja mam doklandie taki sam wzorst i takie same uda;] nie sa one szczuple ale nie sa tez grube;][ to zalezy czy sa umiesnione czy po prostu tyluszcz;] ja mam umiesnione i to fatalnie wygglada bo uda ma takie dosyc ubite a lydki szczuplutenki;/ ale jesli masz umiesnione to juz nic z tym nie zrobisz a jesli tluszczyk to spalisz to bo idzie wiosna:)

poloz sie na podlodze i rob rowerek w powietrzu...zobaczysz ze ci uda schudna :-) tylko rob codziennie nawet po kilka razy, probuj zawsze jak najdluzej wytrzymac :-) pozdrawiam

Gość ja też nienawidze moich ud
Też mam 56 w udzie, ale moje są umięśnione i już nic z nimi się nie da zrobić... Jak będę więcej ćwiczyć to zrobią się jeszcze szersze, a tego nie zniosę...

Gość 164 cm krasnal
Ja mam 48 i tez ich nienawidze, chce 45 max

Gość ja też nienawidze moich ud
===> 164 cm krasnal Przecież jest dobrze; ja jak kupuje sobie spodnie to mam straszny problem, bo jeśli są dobre w biodrach to na udach są tak obcisłe, że jeszcze milimert i pękną, z kolei jak w udach jest ok - to odstają mi z tyłu... KATAKLIZM A NIE ZAKUPY...

Gość grube uda
u mnie ze spodniami jest dokładnie tak samo-musze wybierać modele z szerokimi nogawkami a takie teraz cięzko znaleźć :( Chciałam ostatnio kupic dżinsy ale wszystko w udach jest tak obisłe że w życiu w tym nie wyjde na ulicę... To nie są mięsnie,ale raczej tłuszczyk :( Bardzo dbam o skóre na udach,codziennie je masują szorstka rękawicą,potem wcieram żel ujędrniający i dzięki temu skóa jest w miarę jędrna,ale chciałabym jeszcze żeby zeszczuplały...:( Dorotka - taki rowerek naprawdę pomaga???Jeśli tak, to zaraz kładę się na podłogę i kręce nogami do upadłego :D

dziala kochana dziala, tylko trzeba to robic czesto i nie poddawac sie po pierwszym tygodniu :-)

Gość grube uda
Dorotka - od dziś zaczynam:) Jak myślisz ile minut tak powinnam kręcić codziennie żeby był efekt?;)

Gość grube uda
może jeszcze jakies ćwiczonka?:) kobietki help!!! nie trace wiary i nadziei że moje uda mogą być jeszcze kiedyś sexy :)