Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

wasza monika bellucci jest tak wstretna na zywo ze szok..popatrzcie

Polecane posty

Gość 765432222222
jestsliczna i wezcie pod uwage to ze nie ma makijazu i wyszla z wody,niejedna z aws chcuialby w takich warunkach tak wygladac a najbardziej zazdroszcza te co tak krytykuja

Gość inspektor007
Nie, pokazuje ci tylko twoje ograniczone myslenie.

Gość Belluci M.
wystarczy, ze Ty jestes "mondra" :D

Gość matko kochana
kupcie sobie większe lusterka i spójrzcie w nie głęboko i porównajcie siebie i Monike

Gość qwertygirl
Monika jest ladna, ale kolo mnie pewnie stac by nie chciala;)

Dla mnie Monica Bellucci jest ideałem kobiecości. Nawet na tych zdjęciach ładnie wygląda - jak na kobietę, która ma 40tkę z nakładem i jest po ciąży. Zapewne nie ma na sobie makijażu, skoro jest na plaży (okulary wskazują, że nurkowała a wątpię, czy jakakolwiek kobieta nurkuje w słonej wodzie w makijażu). Niejedna gwiazda chciałaby tak wyglądać. Czytałam nawet kiedyś, że aktorki bardzo niechętnie się z nią fotografują, bo ... czują się przy niej blado ... Nie dość, że Monica jest piękna (ładna to mało powiedziane - mianem \'ładna\' określam atrakcyjnego podlotka, zaś \'piękna\' adresuję właśnie do zjawiskowej, dojrzałej kobiety), to ma charakter i zwraca uwagę swoją inteligencją i talentem a także odwagą (nie raz pokazała to, grając w kontrowersyjnych filmach). Oczywiście szanuję zdanie tych, którym się ona nie podoba - w końcu o gustach sie nie dyskutuje, ale skoro zobaczyłam ten temat, postanowiłam stanąć w jej obronie, bo to moja ulubiona aktorka :)

Gość moim zdaniem ona jest piekna
nawet na tych zdjeciach dla mnie jest sliczna i tyle.Ma w sobie to cos naprawde jest wyjatkowo i odroznia sie od tych wszystkich aktorek

Gość przypominam dzieciarni
że Bellucci to nie jest jakaś nastolatka czy młódka kobieta urodziła się 30 września 1964 roku więc w tym roku skończy 44 lata

Gość przypominam dzieciarni
miało być 43 lata:P

Gość qwertygirl
Jest bardzo ladna, dobrze sie trzyma, ma kobieca urode, a nie taka jaka dzisiaj jest modna, czyli nie wazne jak twarz wyglada, byle byla chuda, miala wystajace kosci policzkowe i podkreslone oczy.