Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzab

CZy ktos mi da rade???

Polecane posty

Mam na Dzisiaj termni porodu mieszkam w londynie lecz ciaze prowadzil Polski lekarz który ciagnal kase i niec wiecej nawet nie mam karty przebiegu ciazy bo mi nie dal wogóle to mialam dwa razy robine tylko USG Czy mam sie zglosic dzisiaj do szpitala skoro mam termin na dzisiaj ale nie mam karty porodu i jej nie bede miala. Co mam robic Pomózcie blagam???

Gość wtrące się
termin masz na dzisiaj to jeszcze o niczym nie swiadczy poczekaj z 4 dni a kartą nie martw się

Gość wytłumacz bo nie rozumiem
jak wida jesteś niezadowolona z opieki tego lekarza to jak mogłaś przez 9 miesięcy do niego chodzic i jeszcze mu płacic niemałą pewnie kase, powiedz mi po co?? przecież przysługiwała ci normalna opieka lekarska itd i inne korzyści wynikające z tego że jesteś w cąży. a co do porodu to napewno przyjmą cię jak zaczniesz rodzicn (aha a miałaś robione jakieś badania krwi??)

nie rozumiem jak możesz nie miec karty ciąży i jej nie zażądałaś czemu nie zmieniłąs lekarza skoro tak do ciebie podchodził nie rozumiem sama spodziewam sie dziecka i lekarz podchodzi poważnie do wszystkiego zresztą ja też a ty o czym myślałs jaoś to bedzie a badania masz jakies grupe krwi itd przecież to już musisz miec