Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniainia

domowe sposoby upiekszajce,wpisujcie i dzielcie sie z nami

Polecane posty

czesc dziewczyny.ten topikchcialbym poswiecic domowym sposobom pielgnacyjnym,maseczki,peelingi,itp itd,na pewno kazda z was zna jakas ciekawostke jakis sposob jakis wynalzek.podzielcie sie z innymi.zapraszam.

Gość kunklawyk
skora sucha peeling pod prysznic do cial:dwa cm oleju zwyklego do smazenia do tego tyle samo cukru,stosujemy jak peeling na cale cialo,poczym splukujem,skora,gladka,jedrna i delikatnie pachnaca slodko.i hihih rozowiutka

Gość a ja to slszalm cos
o jakims swietnym peelingu z soli na cellulit,ale nie wiem jak gozrobic ani nic.moze ktos wie?

Gość sdfghnbvcx
olejek cynamonowy do kapieli,po dwoch tyg znikl mi cellulit,znalazlam to kiedys w necie w jakim artykule

Gość ojejku123123123
cebula na wlosy,maslanka na paznokcie-tylko wazne by regularnie jesc i pic-efekt-piorunujacy!!!

Gość nesio
ja znam fantastyczny domowy tonik.szczegolnie wam go polecam na wiosne,gdy po zimie cera jest szara ,czesto jakby nierowna i swedzi.kwiat lipy zalac wrzatkiem(pol szklanki) dodac pol lyzeczki miodu.przemyc wieczorem twarz wacikiem .reszte plynu zostawic na rano.po porannym przemyciu twarzy niestety oszczednosc sie konczy,bo na wieczor trzeba przygotowac nowy napar ,ale warto .skora staje sie gladka znikaja zaczerwienienia i szorstkosc.

Gość nesio
ten olejek cynamonowy sie kupuje ?czy do zrobienia samemu.napisz cos wiecej!

Gość sdfghnbvcx
olejek cynamonow sie kupuje ale nie wiem gdzie,zapytaj w drogerii,mnie kupila kolezanka ktora znalazle ten artykul i glup[ia nie zapytalm gdzie

Gość sdfghnbvcx
aha no i ja nie mail duzego cellulitu,raczej w niektorych miejscach,slabo widoczny ale znik calkowicie nawet jak zlape skore

Gość 765432222222
co do tego peelingu z cukru to widzialm taki w drogerii,wsrod kosmetykow bardzo dobrej marki i bardzo drogi,tylko zamiast oleju chyba byla oliwka jakas

Gość hola hola do opola
no co jest dawajcie ,dzielcie sie,na pewno cos wiecie,nie badzicie takie,nie kazda stac na dobre kosmetyki,albo wizyte u kosmetyczki,a wiel chyba mozna zrobic samemu,przykald z tym cukrem.moze co s na wlosy?jaks maseczka,a znacie sposob na tlusta cere?

Gość co teraz....
Kwiat lipy kupisz w sklepie zielarskim.

Gość kąpiel ze skrzypem
kapiel ze skrzypem polnym i imbirem rozgrzxewa i pomaga w walce z celulitem

Gość tola od bolka i lolka
a cos wiecej?w jakiej postaci ten skrzyp i ile go do tej kapieli

sdfghnbvcx --> a tą kąpiel to jak robiłaś? ile tego oleku do wanny? i po jakim czasie efekty? nesio--> po jakim czasie efekty?

Gość sdfghjk
efekty po 2-3 tyg,a wlwalm troche nie duzo,tak na oko,moze dwiel lyzki

Gość swswsw
sdfghjk a czy robilas ta kapiel codziennie??

Gość nesio
lipe mozna kupic w aptece jako herbatke ekspresowa i zaparzyc 1 torebke.

Gość sdfghjk
nie nie codziennie,ale staralm sie jak najczesciej ,wieczorkiem bo rano to mam czas tylko na prysznic,jeszcze cos slyszalm o jakim domowym peelingu z kawy na cellulit ale szczegolow nie zanm,frano jak briore prysznic to masuje sie gabka zawsze,ale dopero efekty byly po tym olejku

Gość sdfghjk
upupupupupupu

Gość swswsw
musze sprobowac koniecznie tylko najpierw trzeba gdzies znalesc taki olejek:/

Gość nesio
i co i co---po kilku dniach juz zauwazysz poprawe.przepis mam ze starej ksiazki o urodzie z 48 roku.niesamowite,ze te stare sposoby ,przy dzisiejszej technologi kosmetykow,sa tak skuteczne.

dawajcie dalej drogie dziewczyny wiecej wiecej,tak zeby kazdy mogl wybrac cos dla siebie

Gość nesio
z tej ksiazki mam tez sporo przepisow na zmarszczki .rozne wygladzajace i napinajace.niestety z dodatkiem jajek.ja na jajka jestem uczulona.poniewaz nie mam juz 15lat przydalaby mi sie taka maseczka.moze ktos zna przepis?

a dawaj te z jajkami moze ktos inny skorzysta:))np ja,bo te znie mam juz 15 lat a od smiania sie mam zmarszczki oprzy ustach i oczach,hihihih ,naprawde,musze chyba posmutniec troche

Gość nesio
no wiec bardzo prosty sposob:ubic piane z bialka i posmarowac twarz .odczekac 10-15min.bedziesz czula jak skora sie napina.potem zmyc letnia woda z dodatkiem kilku kropel cytryny.na koniec opukac twarz zimna woda.zaluje ,ze nie moge jej zastosowac.jest tania ,latwa i dziala.wiem ,bo moje kolezanki stosuja