Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogąca zajsc w ciąże

co mam zrobic?

Polecane posty

chcę sie was poradzic mam 34 lata, od 5 lat probujemy z męzem zajsc w ciazę, leczę sie u jednego lekarza i on twierdzi ze wszystko jest w porzadku, tj hormony ok, owulacja ok, z jajowodami tez, zrzuca to na stres i mowi ze za bardzo chcę czy powinnam poszukac innego lekarza skoro jestem zdrowa czy czekac?

Gość sparszywiały kichol
przestań tak bardzo chcieć.

ja bym poszla do innego na Twoim miejscu, moze inny cos poradzi :) Ale faktem jest, ze i tak za bardzo chcesz. Wiem to po sobie :) Tylko , ze jestem o prawie 10 latek mlodsza. Zajdziesz w ciaze, probujcie dalej. Moze bedziesz sprawdzala dokladnie plodne???

jest taki temat: pierwsze objawy ciazy. Tam jest masa dziewczyn, ktore sie juz dlugo staraja i wzajemnie wspieraja:) Ja niestety nie moge tam zagladac, bo nagle mam wszystkie objawy, tylko ciazy brak hi hi :)

Gość jestem palaczka
może wystarczy poddać sie udrażnianiu jajowodów ...moja koleżanka starała sie trzy lata i po tym zabiegu sie udało jest w 5 -m-cu... a z koei inna leczy się od 4 lat i nic a wszystko ok.ale leczyła sie u kilku różnych lekarzy ....może zmień tego lekarza...

jajowody mialam badane i są drozne nie wiem w czym jest problem, czy lekarz czegos nie dopatrzył czy to jest normalne tyle czekac na ciazę

a sparwdziłaś czy to czasami nie z męzem jest problem?

Gość nie mogąca zajsc w ciązę
sprawdzilam, mam czekac po prostu ale ile jeszcze, moze do 50 tki:-(

a moze po prostu sie wyluzuj przestan obsesyjnie o tym myslec ciesz sie seksem wylacz na 3 miesiace myslenie czy to juz?? bo pewnie podswiadomie sama sobie wmawiasz porazke