Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej77

Czemu wszystkie dziewczyny na siłę zapuszczają włosy?

Polecane posty

Gość Andrzej77

Nie każda ma ku temu warunki - to raz. Dwa - jest to strasznie nudne. Trzy - naprawdę są faceci, którzy uważają krótkie włosy, czy do brody za seksowne. Sam do nich należę. Śmiało dziewczyny! Do fryzjera!!

Gość a czy masz nazwisko na K.
???:D

Gość paryżanka z paryżewa
A ugryź Ty się w brodę i daj se siana. Będzie tu wyznaczał trendy, osioł jeden!

Gość uwielbiam andrzejka
Andrzejku - brawo:) Popieram!:)

Gość Andrzej77
Cóż to - wyrazić swego zdania na tym babskim forum nie można?

Gość a ja wlasnie ściełam na na na
i mam bardzo ładne kolor brązowy :) o tak własnie do brody :)) ale nie każdemu to pasuje:)

Gość a ja nie moge obciąć włosów
bo ma bardzo gęste, takie futrzaste i kręcone włosy. Jak je obetnę do brody, to będe miała afro:O Juz kiedys obcięłam... Teraz mam do połowy pleców, to przynajmniej tak nie stercza, bo opadają pod włanym ciężarem. I tak nic z nimi nie da się zrobić:(

Gość dziewuszka1234
ja mam takie do ramion, ale dlugo nosilam krotkie, klopot byl bo musialam ukladac, pianki, zele lakiery niszczyly wlosy, teraz jest wygodniej i wlosy zdrowsze!!

Gość o kurdeee
no tak dla ciebie jednego zetnę włosy

Gość Andrzej77
Skąd ta agresja?

Gość teyrewa
nie przejmuj sie Andrzej, dziewczyny jakies szalone dzisiaj, sfrustrowane chyba. Nie no bardzo mi sie podoba Twoj punkt widzenia, sama mam ledwo za brode, i fryzjer mowi ze dluzsze sa nie dla mnie, wiec ciesze sie ze komus sie podobaja takie tez. :)

Gość Pffffffffffffffff
Ciekawa jestem co tobie do tego, że ktoś zapuszcza włosy ... czemu zapuszczają? Może dlatego, że piękne, długie zadbane włosy są atrybutem kobiecości i prawdę mówiąc 9 na 10 mężczyzn (przynajmniej tych, których ja znam) uwielbia długie włosy u kobiety. Na siłę ... w ogóle jak to brzmi - wiele jestem w stanie zrozumieć, ale nie kumam, co komu przeszkadza, że ktoś marzy o pięknych długich włosach i próbuje je sobie zapuścić, dba o nie itd. Ja sama nie mam długich włosów, ale bardzo mi się takowe podobają, według mnie naprawdę dodają wdzięku i kobiecości. Nie muszą ci się podobać, w końcu każdy ma swój gust, ale nie wydaje mi się, by piękna, zadbana fryzura mogła kogoś razić w oczy. Dlatego właśnie piszę te niemiłe słowa - bo po raz kolejny powstał temat, który może kogoś urazić.

Gość Andrzej77
Współczuję, ze znasz tylko takich facetów.

Gość Andrzej77
Poza tym nie napisałem, że długie mi się nie podobają. Napisałem, że nie każde długie są ładne. Chyba się z tym zgodzisz?

Gość aaaaaaaaaaaaa......
A ja się zgadzam, że zapuszcza ok. 70% koiet w młodszym wieku. Ale nie widzą tego, ze mając cienkie piórka, jeszcze na dodatek fabowane, wyglądają koszmarnie. Owszem, piękne i zdrowe, naturalne, grube włosy wyglądają bardzo łądnie. Pytanie tylko, ile osób takie ma... Bo takie włosy mam moze ok. 10% kobiet, a prawie wszystkie zapuszczają jakieś kitki smętnie powiewające...

Gość nie tylko w młodszym
... niestety..... :O

Gość ja na sile nie zapuszczam
mam od zawsze długie włosy, najkrotsze mialam do ramion, i to tylko dlatego ze mi sie znudziły do pasa.Poza tym jest mi jest brzydko w krótkich włosach. Do tego mój facet akurat nienawidzi jak dziewczyna ma krókie włosy, wiec tym bardziej nie widze powodu bym je skracała. Zresztą chyba każda wie, w jakiej fryzurze jest jej dobrze i w jakiej sie najlepiej czuje.A jezeli w kazdej jej ładnie to moze sobie zafundować raz dłuższe, raz krótsze włosy i nie musi się dopingować tym ze jednemu obcemu facetowi spodobały sie akurat krtótkie.

Gość bo są głupie

Gość po co to gadanie
nie wszystkie zapuszczają i nie wszystkim pasują krótsze !!!!!! ja mam po łopatki a mój facet jeszcze dłuższe, bo to harlejowiec :)

Gość szwedunia
W Szwecji wiekszosc nastolatek i mlodych kobiet nosi dlugie wlosy. Rzadko spotka sie dziewczyne z ladna krociutka fryzurka. Nie kazda kobieta ma na tyle grube wlosy, aby mogla je zapuszcac. Cienkie i puszace sie albo przyklejone do czaszki wygladaj biednie i nieciekawie. To dobrze, ze sa faceci, ktorym podobaja sie krotkie wlosy u plci pieknej.

Gość zgadzam się w 100 z autorem

Gość ostatnio sie przekonalam
Andrzeju tutaj zawsze panuje agresja a co to znaczy weldug ciebie ze nie kazda dziewczyna ma warunki na dlugie wlosy?

Gość milennaa
Jak ktoś ma grube i gęste włosy, a do tego ładnie mu w długich, to niech sobie zapuszcza, czemu nie. Piękne, długie włosy mogą być ozdobą kobiety. Ale jeśli ktoś ma rzadkie, cienkie włosy to w długich będzie wyglądać żałośnie, wtedy lepsza jest krótka fryzura.

Gość no właśnie ja też tak myslę

Gość wisienka.
Pewnie jesteś łysy i zazdrościsz tych włos€w długich

Gość kikit
a czemu na sile? ja tam nie zapuszczam na sile..same rosna:O

Gość kikit
a ja lubie jak facet ma dlugie wlosy,ale wszyscy na sile je obcinaja:O

Gość magdusiak
heh, ja bym nie mogła mieć krótkich włosów, fryzura 'na chłopaka' po prostu za żadne skarby świata nie pasowałaby do moich rysów twarzy, za to miałam kilka razy włosy takie trochę za ucho i było mi w nich ok, wielu osobom bardzo się to podobało, ale mi po prostu jest niewygodnie w rozpuszczonych włosach, a takie krótkie praktycznie nie dają możliwości spięcia ich, nie mówiąc o wiązaniu. teraz mam włosy trochę za ramiona, zawsze związane (no, tylko w nocy są rozpuszczone). i nie chcę ich na siłę dalej zapuszczać, tym bardziej że faktycznie nie są nadzwyczajne (choć są zadbane), po prostu chcę zawsze mieć włosy, które można związać np. w jakiś zawadiacki czy inny sposób (ja nie lubię typowej kitki u siebie, mam swoje własne ulubione 'wiązanie').

Gość krótkie włosy są czasem
supersexy!! Wszystko zależy od rodzaju włosów, kształtu głowy i buzi. Zgadzam się z Andrzejem - za dużo długowłosych dziewczyn, które mają 3 włosy na krzyż i do tego sianowate po farbowaniu :P