Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Całuję Twoją dłoń Madame

kobiety bardzo by zyskały,gdyby w stylu retro się ubierały

Polecane posty

Gość nie znam facetów
którym by się ta moda podoba:D

Gość Przesadzasz chyba P
Myslisz ze to w modzie sęk? Nie we wdzieku charaterze i uroku osobistym ale w modzie ? :P

na impreze w stylu lat 60-70 czy 80 fajnie sie jest ubrac wlasnie w ciuchy doklanie z tamtej epoki i dokladnie wten sposob ale na codzien eh chyba zartujesz:D:D:D:D

Czy nie sądzicie, że w tej modzie coś było fantastycznego , że kobieta wyglądała po prostu elegancko i kusiła każdego faceta swoim wyglądem , zobaczcie jakie włosy miały wtedy kobiety w latach dwudziestych zeszłego stulecia :) Aż się chce popatrzeć na takie fotki :) Uważam, że to był świetny styl :)

Gość miluna
co ty????? Najbardziej sexy są lata 60-te, to jest właściwy styl~!

Gość sja
a co myślisz o dżinsach? czy dziewczyny nie wyglądają w nich sexi?? przecież sa takie obcisłe :) a spodnie też mogą być kobiece

Moim zdaniem , kobieta aby chodzić w dżinsach to musi sobie zasłużyć :) Nie gwiewajcie się ale nie każda z Was Szanowne Panie w dżinsach wygląda dobrze ( teraz to widać po zimie, że niektórym kobietom się przytyło i są szerokie w biodrach ) i jeżeli kobieta ma szeroką \'pupę\' to raczej powinna zapomnieć o dżinsach , natomiast gdy spódnicę lub sukienkę założy to swoje formaty zniweluje :) Jak to sprawdzić ? Proste, załóż kobieto sukienkę i wyjdź na ulicę , faceci nie oderwą wzroku od Ciebie :)

Gość buehehhee
nie pomyslales chlopcze co nas napalone *uje za przeproszeniem interesuja jestesmy jakei jestesmy i napewno dla was nie bedziemy sie glodzic jesli juz to dla siebie samych a ta moda moze i elegancka ale daj na te bajerki pieniadze kazdej z nas to pogadamy

Gość sja
no tak, nie każdej ładnie w dzinsach, ale przecież niektóre sobie "zasłużyły". przecież sa takie, co mają piękną sylwetkę i są zgrabne. a swojej dziewczynie też każesz w sukienkach chodzić? nawet po domu?

Gość nie te czasy
Styl retro' jest stylowym elegancikiem, mnie bardzo sie podoba

Gość Ona 30
Dzęki za podrzucenie linka- to może być bardzo dobre źródło inspiracji. Ale tak naprawdę niewiele kobiet potrafiłoby się dobrze czuć w takich ubraniach, a akceptowanie siebie jest najważniejsze. Jeżeli ktoś chodzi w spodniach biodrówkach z majtkami na wierzchu, to nie odnajdzie się w żakiecie i spódnicy do połowy łydek.

Gość AgniechaG
Macie jakies stronki o makijażu lat 20????Prose bede bardzo wdzieczna!!!

Gość slonecznikowaaa
mi sie osobiście podoba moda tamtych lat ....ale ciuszków takich kupić sie nie da a nawet jeśli to za olbrzymie pieniądze,których jakoś w swoim zacnym portfelu z klamerką z boku odnaleźć nie mogę...:(

Gość podoba mi się ta moda
bardzo eleganckie są te kostiumy, podkreślają figurę (większość podoba mi się). jedynie kapelusika bym nie nałożyła i fryzury są :O

Gość AgniechaG
Jestem zwolenniczka lat 20 i chciałabym cos o makijażu sie dowiedziec macie jakies stronki??