Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olikk22

Dla kobiet!!!Tylko!!!

Polecane posty

Gość olikk22

Witam wszystkie kafeterowiczki!Dawno mnie nie było...Chciałabym jednak dzisiaj poruszyć inny temat ...Mój narzeczony przyniósł mi ostatnio film który całkowicie zmienił me podejście do świata.Tytuł filmu to "Nieodwracalne".Uważam że każda kobieta powinna go obejżec bo film jest o tym że nie jesteśmy"paniami swojego losu"Ja do tej pory tak myślałam...Prosze was obejżyjcie ten film!!!Być może wiele z Was uniknie tego czego doświdczyła Bohaterka...w przypadku tego filmu Monika Bellucci.Mój narzeczony jest policjantem i wiele widzi na codzień wiecej niż my zwykli ludzie...

Gość lilliaaaa
o czym?

Gość to taki podniecajacy film
zawsze masturbuje sie na scenie gwaltu na monice , podniecajacy fim

Gość optymista77
ch ętnie bym go OBEJRZAłA ale nie moge OBEJŻEĆ bo serce boli jak widze ż enie znasz ortografii. A to moze dlatego, że masz przyjaciela policjanta..

Gość chętnie obejrze
powiedz narzeczonemu, żeby mi też go dał

Gość mój narzeczony
mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony mój narzeczony Kobieto !!!

Gość josr
odezwaly sie polonistki...jakie wy zalosne jestescie

Gość optymistka77
no to jeszcze gorzej niż myślałam! Z tego związku takze dzieci nie beda umiały pisac poprawnie po polsku

Gość no i takie odwdzieczenie
dziweczyna chciala wam pomoc a wy na nia ze jak ma faceta w policji to jest malo inteligentna...hmmm...fakt wspolczoje byc z policjkantem i narzeczonenu takiej pracy ale to juz ich wybor....

Do optymista: To go nie oglądaj,pewnie itak byś nie zrozumiała

Gość optymistka77
josr czemu polonistki? Czy to jest normalne aby pisac teksty niezrozumiałe dla Polki? Czy trzeba się domyślac? Bes sęsó......

Gość ja chyba czytać nie umiem
a jak napisała autorka? widzę narzeczony

Gość Mikrusek
A je chętnie obejrzę ten film. A to dziecko optymistka niech idzie się pouczyć zamiast pouczać innych. Olik chciała nam coś przekazać i tyle a te Twoje komentarze optymistko są...

Przepraszam ,ale \" mój narzeczony \"jest poprawnie napisane...widze że tutaj nie tylko ja\" mam problemy\" z ortografia...

Gość josr
optymistka77 czepiasz sie szczegółów...taka mądra jestes czy tylko za monitorem potrafisz strofowac innych??to ze polknela kilka literek nie znaczy ze pisze niezrozumiale...co alfa i omega jestes??nie mylisz sie??zenujące :o

Gość optymistka77
Mikrusek podziekuj za link do tego filmu a nie wybrzydzaj na mnie dzieki mnie mozesz go oglądnac

Bez problemu można ten film dostać w wypożyczalni...Nie jest nowościa.Data produkcji to 2002 rok

dziekuje za polecenie filniku...napewno go obejrze:):):)

Gość josr
dzieki mnie mozesz go ogladać....moze odrobina skromnosci...widze ze wyzej srasz niz nos masz Optymistko77...

Dodam jeszcze Tylko że poczatek filmu może odstraszyć,ale żeby zrozumieć trzeba obejżeć...od początku do końca

heh nasza alfa i omega wystepuje raz jako optymistka77 a raz jako optymista77...np na topiku pt.\"gruba??\"...heh czyzby ktos mial problem z ustaleniem swojej tozsamości??

...jak bede ogladala to napewno nie bede ciagla z tego gowna co podala optymistka-pesymistka bo jeszcze z optymizmu mi jakiego wirusa wscieklizny da:O

ale nie o tym chce pisać,strata czasu.Jeżeli któraś z Was obejrzy ten film prosiłabym o wypowiedz co na ten temat myśli...

ok:) ja napisze:) chyba ze zapomne:O bo mam niestety okropna skleroze:O