Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olikk22

Dla kobiet!!!Tylko!!!

Polecane posty

Gość no i takie odwdzieczenie
Aktorskie małżeństwo Monica Bellucci i Vincent Cassel zagrali w obrazie Noego parę, której związek wystawiony został na ogromną próbę. To film o mężczyźnie, który postanawia sam wymierzyć sprawiedliwość, zemścić się na bandytach, którzy brutalnie zgwałcili jego ukochaną. "Nieodwracalne" to opowieść o tym, że nasz los nie pozostaje w naszych rękach, pisze się sam. My decydujemy jedynie o tym, jak wiele potrafimy znieść. Śmierć jest nieunikniona, a czas, podobnie jak ból, radość i przyjemność to jedynie wytwór naszej wyobraźni. Ten film, napisany i zrealizowany w rekordowym czasie opisuje odwieczną zależność między krzywdą a zemstą. Zemsta jest nieodwracalna, podobnie jak dokonana krzywda. Tak jak każdy uczynek, tak jak wszystkie rzeczy w naszym życiu. Przed nami tylko jedna droga.

A co do narzeczonego policjanta:mieszkamy już dwa lata ze soba,jest wspaniałym czlowiekiem.Czuje sie przy nim bezpieczna a w Tych czasach dostać sie do policji wcale nie jest tak łatwo...kawały i wszelkie docinki sa już przestażałe...ja sie wogóle nie wstydze tego ,kocham go bez względu na to jaki zawód wykonuje,sama też bym chciała być...

Gdzie nasza optymistka sie podziała???Pewnie sprawdza w słowniku czy nie robimy błedów...

apropo zawodu to to nie jest dobry zawod wierz mi...gowniani i do dupy i jak sie zacznie walic to na calego ale ja nie zycze Ci tego syfu...:O

Gość mój narzeczony
wrrrrrrrrrr nie chodziło o to, że NIEPOPRAWNIE NAPISANE :) a o to , że jak jeszcze raz coś napiszesz o narzeczonym to wrrrrrrrrr :) myśl samodzielnie kobieto

Nie znasz mnie więc nie oceniaj ,tyle mam Ci do powiedzenia optymistko...

hheheheheheh...a ty co ?? zazdrosna??...to juz nie moze sobie laska o narzeczonym popisac???

ja?? ja mam:)

ok:)

A jeszcze coś odnośnie filmu:jest kręcony od końca...

juz kiedys taki film ogladalam ze byl krecony od konca...hmmmm...ale tytulu nie pamietam...ale to chyba nie byl ten film bo nie kojarze...:)

Gość anybodyyyyyy
policja to śmiecie.Gwałcą niewinne osoby na wytrzeżwiałkach he he he he :) Twój narzeczeny pewnie tez he he he :) W tych czasach brak szacunku i zaufania do policji.Zamiast scigać bandziorów to "stają w krzakach" i piją wóde.Bo się boje trzórze!!!!!!!! Pluje na tych psów!!!!!!

Gość ciekawa jestem dlaczego
mamy ten film ogladac? Czyzbym czegoś nie doczytała?

bo jak na razie to o jakiejś optymistce piszecie.....

Gość anybodyyyyyy
Polcja to bandziory bandziorów!!!!!!!!!!!!!!!!

olik22---> jestes tam czy narzeczony Cie juz stad zabral?

Gość anybodyyyyyy
narzeczony Oliii właśnie gwałci kogoś pijanego na wytrzeźwiałce he he he he :)

Gość ale te pufiaste
ale z was kretynki z olikk i jej narzeczonym policjantem na czele

Gość anybodyyyyyy
Znam życie i wiem że to są trzórz i nieroby p i e r d o l o n e .Mam nadzieje że niebawem zginie w akcji teój narzeczony:) :) :)

Gość anybodyyyyyy
Bo prawde Cię bole he he he he :) Wielka narzeczono psa j e b a n e g o !!!!!!!!!!!!!! A po drugie co ma film do policjanta o któreym tak się chwalisz???????Tu trzeba współczóć:(

a i żeby Ci ktoś zgwałcił matke albo dziewczyne a policja nawt ręką nie ruszyła...

anybodyyyyyy jak tak dobrze jest w policji i to takie niroby a pensje sa calkiem calkiem chociaz tez nie rewelacyjne to idz do policji i pracuj tam...popracujesz-"tzn.postoisz w krzakach i pochlasz wode ze strachu" to wtedy pogadamy a jak nie masz zielonego pojecia o pracy w policji to lepiej zamknij ryj!!!!!

a ja mu nie wspolczuje i nie zycze zle jego matce ani sioatrze ani corce zonie i innym tylko mu zeby poszedl do policji i zobaczyl jak jest w tej pracy a nie pierdolil bezsensu jak pojebany psychol....