Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaaa

Czy ktoś ma pod ręką Samotność w sieci - pilne!!!

Polecane posty

Gość weronikaaa

Wydawnictwa Prószyński i S-ka? Jeśli tak to bardzo proszę mi powiedzieć co jest na 90. tej stronie tej książki i co mniej więcej do tej strony się wydarzyło? Please - to ważne dla mnie:)

Gość jaktotak*
Nie dałem. W grudniu zezwolono mi na obu uczelniach na indywidualny tok studiów. Pod koniec września następnego roku zdałem ostatni zaległy egzamin na politechnice. Tego dnia na grobie Natalii leżały kasztany. Natalia uwielbiała kasztany. Musiała je tam położyć rano jej matka. Przyszedłem jej powiedzieć o egzaminie. Natalia byłaby ze mnie dumna. Ona zawsze była ze mnie dumna. Palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy. „Kocham Cię”. To takie proste... Jakub PS Uważaj bardzo na siebie. - Czy mógłby pan na chwilę wstać od biurka? Tylko na chwilę. Chciałabym tam szybko odkurzyć - usłyszał kobiecy głos za sobą. Odwrócił się gwałtownie, przestraszony. Młoda sprzątaczka stała za krzesłem, na którym siedział, pisząc ten e-mail. Odwrócony tyłem do drzwi nie usłyszał, jak weszła. Turczynka z chustą na głowie, pracująca tutaj w zastępstwie od kilku dni. Stała z rurą odkurzacza w dłoni i uśmiechała się. Spojrzała na niego i odeszła natychmiast do drzwi wejściowych. - Przepraszam pana. Bardzo przepraszam - mówiła szybko zatrwożonym głosem. - Myślałam, że nikogo nie ma o tej porze w biurze. Ja zawsze pukam. To ja odkurzę jutro. To nie jest przecież takie pilne. Niech pan sobie spokojnie pracuje. I zamykając drzwi, dodała: - I nie trzeba płakać. Wszystko będzie dobrze. Podszedł do półki z książkami przy oknie. Otworzył lufcik okna. Do pokoju wdarł się uspokajający regularnością hałas autostrady. Wziął książkę, którą kupił przed miesiącem i która czekała na swoją kolej na górze wysokiej sterty innych książek „koniecznie do przeczytania”. Postanowił nie wracać do domu. Nie chciał dzisiaj pustki mieszkania. Tutaj ma przynajmniej Internet. Poczuł, że chce zostać dzisiaj blisko Internetu. Poczuł też, że tęskni za nią i że chciałby, aby już był ranek następnego dnia. Czytanie zawsze pomaga przeczekać - pomyślał. Pierwszy raz chciał przeczekać noc. Aby ją spotkać. Jak najprędzej. ONA: Czekała na niego. Była dzisiaj dziwnie rozczulona. Bardziej niż zwykle. Gdy wyszedł tak nagle w połowie zdania na to zebranie, o którym przypomniał sobie w ostatniej chwili, zrobiło się pusto i cicho. To może zabrzmi patetycznie, ale jest

Gość jaktotak*
To jest z e-booka of course. Nie wiem jak to jest w książce wyd prószyński i s-ka ;)

Gość w ksiazce ale Tryptyk
na 90 stronie jest o Iwonie - jej opis jaka jest pociagającą elegancka kobietą i jakie wrazenie robi na facetach. Iwona wlasnie robila wlosy klientce a bohaterka ksiazki czekajac na nia obserwowala jakie Iwona robi wrazenie na facetach, jaka ja obserwuja itp.

Gość weronikaaa
dziękuję Ci bardzo:) a wiesz może co mniej wiecej do tego momentu się zdarzyło?ja czytałam książkę więc wiem o co chodzi w niej,ale chciałam wiedzieć co jest wałsnie na pierwszych stu stronach - co już zdążyli sobie powiedzieć Jakub i Ewa i jakie juz są między nimi na tym etapie relacje?

Gość weronikaaa
w książce a le Tryptyk - właśnie o ta wersję mi chodzi:D napisz prosze co juz sobie powiedzieli Jakub i Ewa, jak już jest między nimi - tak pokrótce,jesli możesz:)

Gość w górę

Gość Ksiazka ...
"S@motność w siecie" jest super, warto przeczytać, za to film nedzny moim zdaniem

Gość w górę