Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziefcze

zawsze powiem coś głupiego

Polecane posty

Gość zycie- brutalne
kazdy czasem cos palnie, grunt zeby wlasnie nie zalowac bo sie tego nie cofnie, ewentualnie mozna to naprawic :) a naprawde mozna

Gość zapomniany85
Często tak, bywa, emocje sa najgorszym doradcą, dopiero na drugi dzień już po fakcie dobieramy odpowiednie słowa, ale jest już za puźno

ja dobieram odpowiednie słowa już 5 minut po :D o 5 za późno.. a potem fakt naprawiac trzeba:> ale jak sie najpierw mowi potem mysli:>

tez to mam..i nie chodzi tu o jakieś monstrualne gafy, ale tak zwyczajnie w rozmowie czasem nie potrafię dobrać odpowiednich słów i plotę:p i często w tej samej chwili zdaję sobie z tego sprawę..ale gadam dalej:owiem wiem..porażka

aaa czytałam gdzieś kiedyś, ze to tzw. nasz \"wewnętrzny krytyk\" jest dla nas zbyt surowy i stąd tak źle się oceniamy..nie pamiętam dokładnie tej psychologicznej paplaniny, ale coś tam było o tym;)

mi już nawet nie chodzi o dobór słów, tylko chcialam coś innego wyszlo na coś innego, on się wkurzyl ja się wkurzylam i tak teraz rozmyślam :>

ale ja wiem że będzie dobrze:) i pocieszenia tez nie szukam, tak tylko mi to w głowie siedzi ehh:>

Gość Wredniaczka
No jak ZAWSZE, to pozostaje ci zostać MyŚLICIELKĄ (vide tytuł twojego topika)

a co mi po tym, że ktos mnie pocieszy jak nikt za mnie niczego nie rozwiąze? hę?

Gość zapomniany85
pocieszenia denerwuja tylko, dam Ci rade, zajmij się czymś, ja nigdy nie lubialem czytać, ale od nie dawna kocham ksiażki, ,,Anoły i demony" czy ,,Kod mesjasza" albo jkaies inne kryminaly pełne intryg.

czytam:) ostatnio Pachnidlo :) kod zaczęlam nieskończylam:) nie wciąga mnie;]