Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lwica_wawa

Kobietki LWY !!!!!

Polecane posty

Gość Lwica_wawa

Czy wy tez jestescie takie uparte, lubicie dominowac, kompromis przychodzi z ciezkim sercem itd? Czy tez macie humorki a jak wam cos nie pasuje to walicie prosto z mostu?Bo ja widze ze moj facet zaczyna tracici cierpliwosc do mnie...

Gość tez lew
Niestety tak .Moj mąż już się do tego po17 latach przyzwyczaił .Dodam do tego że on baran a więc dwa znaki dominujące

Gość Lwiatko
zgadza sie...jestem uparta,zaborcza zadrosnica,apodyktyczna,lubie byc w centrum uwagi,narzucam swoje zdanie innym...ale moj mąż przyjmuej to ze stoickim spokojem

Gość Lwica_wawa
ja tez podziwiam swojego faceta za cierpliwosc:) jak ja jestem rokrzyczana i mowie 100 slow niepotrzebych slow na minute to wyslucha a dopiero potem zaczynamy rozmawiac na spokojnie. Nie jeden juz dawno dalby mi po twarzy i trzasnal drzwiami.

Gość Lwica_wawa
najgorsze jest to ze nie umiem tego zmienic:( tyle razy byla rozmowa na temat mojej impulsywnosci, humorow itd

Taak.. impulsywna, cholernie zazdrosna, rozgadana, rozkrzyczana, czasem mówi coś, czego nie powinna mówić.. Bardzo zmienna w uczuciach - jak kocha to na zabój, jeśli coś psuje się w zwiąkzu - od razu zrywa, często potem żałuje.. Jeśli czegoś bardzo chce, to będzie robić wszystko, by to zdobyć. To cała ja.

Gość Lwica_wawa
Fioletowo Liliowa---> jakbym czytala o sobie. Jak w zwiazku jest ok to ja tez czuje sie dobrze ale wystarczy ze wydarzy sie jakas pierdolka a ja juz mam mysli ,,czy to jest to". I tez mowie wiele rzeczy ktore powinnam przemilczec. Czesto zaluje ze cos powiedzialam a nie potrafie udawac jak cos nie gra. Musze powiedziec ze to i tamto mi nie pasuje.

Lwica_wawa - dokładnie. Do tego wszystkiego dochodzi właśnie drobiazgowość - coś się małego stanie i zaraz milion wątpliwości.. a czy to na pewno TO? Ech :( No i te zmiany humoru. Przy ludziach super, roześmiane, szczęśliwe.. wracam do domu - dół. I kochać nie potrafię. Już.

No patrzcie,a ja jakos nie pasuje do tego znaku.Zupełnie jestem inna. Typowa lwica jestem wtedy gdy ktos czepia sie moich najblizszych.Nie wiem skad to sie bierze. Ale przeciez tak powinno być,że czlowiek chce szczęscia dla dzieci i męza.No nie? pozdrawiam:D

Gość Lwiatko
...ja na dodatek jestem bardzo wyniosla,lubie sie otaczac drogimi luksowsowymi rzeczami,jestem bardzo egoistyczna,wrecz chorobliwie ambitna,nie lubie porazek,zawsze musze byc najlepsza i zbierac pochlebstwa,a jak ktos jest w czyms lepszy to czuje do niego nienawisc...kocham mojego meza bardzo,lubie kiedy prawi mi komplementy,rozpieszcza...ale wystarczy jakies male nieporozumienie,a to mam takie same odczucia jak Ty Lwico z Wawy:O nie umiem sie wyzbyc tego...

Ale uzupełnia mnie córka,tez lew. Z niej to juz jest przwdziwa,jeszcze młodziutka,LWICA:D

Gość Lwiatko
Ja mam urodzinki 3 sierpnia!!

Gość Lwica_wawa
Ja tez tak mam. Na zajeciach dobry jumor, duzo smiechu. Wracam do domi dolek albo czepianie sie mojego faceta o wszystko...JAK TO ZMIENIC? tyle ludzi mi mowie ,,czemu Ty sie czepiasz takich pierdol" , nawet moja mama mi to wypomniala!!!! Moze dlatego ze chce aby byl idealem :(

Fioletowo Liliowa>>> do mnie ten opis pasuje jak ulal! nic nie przemysle, tylko chlapie jęzorem :O narzucam swoje zdanie w towarzystwie, a jak nie jestem w centrum uwagi (oczywisice w ten pozytywny sposob) to normalnie wpadam w dola:O

Gość Lwica_wawa
Najgorsze jest u mnie to ze jak sie zdenerwuje to mowie co mi slina na jezyk przyniesie a potem zaluje wielu slow :(

Moze dlatego ze mna jest troche inaczej,bo jestem z 23 lipca.To pirwszy dzień lwa.Może podchodze charakterem tak pod ryby? cZy co tam jest przed.Nie znam sie na tym.Nie interesuję sie własciwie znakami zodiaku. pa

\'\'zawsze musze byc najlepsza i zbierac pochlebstwa\'\' o tak komplementow to moge sluchac godzinami :O i mam podobne uczucia jak wy, np. jakies male jedno nieporozuminie, u mnie to zlosc, wybucham jak wulkan, mysle sobie...eee to na pewno nie ten, po cholere to ciagnąć :O jak juz mi przechodzi to znowu kocham ponad zycie, ale jak sie wsciekne to ...wszystko w domu fruwa :O lącznie ze mną acha i nie spoczne...moje zdanie musi byc zawsze ostatnie! :O zawsze sobie obiecuje ze bede bardziej panowala nad emocjami, bo one przeszkadzają, zwlaszcza jak masz spokojnego faceta i patrzy na ciebie jak na wariata :O nawet moja mama twierdzi ze jestem furiatka :O

Gość Lwica_wawa
Sweet Dreams dokladnie....jak sie wkurze to wszystko fruwa. I mam 100 mysli ,,po co ja to ciagne, to nie ma sensu" a jak mi przechodzi to wstyd mi za to co powiedzialam. Ale za to po takiej klotni jak jest milo gdy sie godzimy. To jest jedyny plus tego.

Witam Lwice :) Ten opis autorki tematu to wypisz wymaluj ja :) A z ktorego jestescie? Ja 10. 08 ;-) Pozdr :)

Gość Lwica_wawa
Ja jestem z 17. 08

Gość Lwica_wawa
23.07 to juz jest lew

Oj przepraszam :) Widze ze pytanie o urodziny juz padlo :) W takim razie pozdro dla tangerine dream :):):)

Tak rak,bo mialam sie urodzic 22,a pociagnełam do 23. Ale zle sie ztym nie czuje. Choc wcale nie jest tak ,że nie umiem sie wydrzec.Też potrafie,ale zdarza mi sie to bardzo,bardzo rzadko. :D:D:D:D