Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lwica_wawa

Kobietki LWY !!!!!

Polecane posty

Lwica_wawa>>> dla mnie nic nie ma sensu jak sie kloce :O a na tą osobe jestem smiertelnie obrazona, wydaje mi sie wtedy moim wrogiem...tylko wiecie co ja po pięciu minutach zaluje i ...przepraszam za swoje zachowanie, jest mi tak wstyd ze sobie nawet nie wyobrazacie :O i teraz sobie wyobrazmy nasze spotkanie...:D jedna gada przez drugą, ja obcych ludzi potrafie tak sobie zagadac :O a ze znajomymi jak wyjde na piwo to az wstyd :O mam donosny glos i wszystkich przekrzykuje :O oczywiscie na drugi dzien sie wstydze, ale po piwie to gadam jeszcze więcej niz zwykle, czyli caly czas ! :O po kawie tez duzo gadam :D :classic_cool:

z 17 byl moj dziadek [ \' ] :( uparty jak osiol, wszyscy się mu podporządkowywali, ale mial tez ogromne serce, byl mądrym i naprawde dobrym czlowiekiem a tak w ogole to nie wiem jak wy ale ja np. potrafie byc strasznie zlosliwa, nie przebierac w slowach, ale jestem tez strasznie wrazliwa, wszystkich usprawiedliwiam, wspolczuje, lece pocieszac jak cos sie wydarzy

Pozdrawiam lwie stado :D Mało, że jestem z 12. 08., to na dodatek wyszłam za Lwa - 19.08. U nas zawsze sypią się iskry, albo w z gniewu, albo z miłości. Za to nudno nie bywa :D

Gość Lwica_wawa
papa kropelka :) dobranocka

Sweet Dreams -> to co piszesz idealnie pasuje do mnie... jeśli chlopak powie jedno slowo ktore mi sie nie spodoba od razu sie zastanawiam czy nie ma na drugie pomylka... A On to dzielnie znosi... Eh... Staram sie z tym walczyc ale same wiecie jak to jest. A te moje humory... Sama ze soba czasem nie moge wytrzymac :P

jakbym cztała o sobie.........czyli wszystkie jestesmy podobne:p

Gość johnny5
moja lwica_wawa jest czasem nieznosna, czasem nawet dosc czesto,ale i tak ja kocham :) ,bo ma dobre serdusio i fajne piersi :P :P :P hehe.gniew jest w kazdym z nas i nic sie na to nie poradzi :/.:*:*:*:*

Niestety... Ale swoja droga wiecie co Wam powiem? Zawsze myślalam ze te cechy przypisywane znakom zodiaku to bujdy, pic na wode. A tu sie okazuje ze jednak nie :P

Ile lat? :) No ja jestem jeszcze młodą lwicą... Ale już część czasem ma mnie dosyć :P Że o sobie nie wspomnę :P 10.08 skończe 19 :)

Gość Lwica_wawa
w tym roku stuknie 22 :(

Gość johnny5
najlepsze na zly humor jest kizianie i mizianie po pleckach :).szybko dziala i uspokaja :)

Powaznie allexxx ? Nie wierze ! W to to juz nie wierze ! Ja to wrecz kocham :D Jak ktos mnie dobrze zna i cos ode mnie chce to zawsze mnie zaczyna po pleckach drapac albo glaskac... :D:D:D Ale numer ...:)

kurde tez tak mam.......jak moj facet cos ode mnie chce to wystarczy ze zaczna mnie dotykac masowac po plecach jestem cała jego

Czytam i czuję się, że to jakby o mnie było...

Ja mam tak jeszcze czasem ze jak sie wkurze na maksa to najchetniej chce zostac sama... Wogole lubie sobie czasem myslec tak glebiej nad zyciem... A potem potulnie wracam do swiata, jak juz ochlone, z nadzieja ze chlopak znow mnie przygarnie ;-)

allexxx wyglda na to ze tak... Pomyślcie co by bylo jakbyśmy sie tu poklucily ! Serwer by im wysiadl :P

Gość Lwica_wawa
No i wlasnie moje kochanie sie pojawilo. Wyczul topik nosem. Hehe to jego sposob na mnie: kizianie i mizianie. Wydaje mi sie ze wlasnie o to chodzi. Aby ta druga osoba potrafila ujarzmic Lwa w trakcie sprzeczki. Dzieki za wpisy. Uciekam spac. Dobranoc wszystkim

tez tak mam jak sie zdenerwuje tak na maksa to poprostu wychodze ide sie przejsc przemyslec wszystko albo musze to wszystko odreagowac wtedy np ide na trening i cwicze do upadłego....a poznie powracam do swiata spokojna i pozytywnie nastawiona

A ja jak się zaczynam wkurzać to Misiek zaczyna na mnie \"warcześ\" albo gryśc i gilgotać i juz mi przechodzi. Zawsze pomaga:)

Gość Lwica_wawa
morelandia widze ze ten sam dzien co ja :)