Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexxi ON

co Was podnieca miłe panie ?

Polecane posty

Gość zarost
zarost-TO MNIE KRĘCIIIIIIIIIIII

dotyk, spojrzenie, pocalunek........ ale to sprawa indywidualna i zalezy od faceta!

ale w sumie pytanie brzmialo \"co\" a nie \"jaka sytuacja\"... :o

dokladniej? wiesz... zalezy... gdzie dotyka i jak dotyka... podobnie jest z pocalunkami...

posladki, zeby duuupa w spodniach nie wyglądała jak duupa wołowa dłonie- zadbane absolutnie nie moga to byc brudne paznokcie i ogólna czystosc

mnie to moze zadbane dlonie nie tyle co podniecaja tylko po prostu musza byc zadbane... bo facet z brudnymi lapami chyba nie moglby mnie podniecic!

Gość bli ble blu
Zanim wyladujemy w lozku? Dlonie faceta.Musza byc zadbane, bo to w koncu one beda mnie piescily. Zeby musza byc czyste i zdrowe, bo to one przygryzaja i stykaja sie z moimi ustami podczas pocalunku.. Cialo mezczyzny. Miesnie swiadcza o jego sile i meskosci (rzezba-wcale nie musi byc to ogromny misiak-karki sa nieporeczne) Kultura :) To wazne.. Czy facet jest zdecydowany.. Wtedy wiadomo czego chce w lozku To sa podniecajace, zewnetrzne cechy faceta .. Jesli mowa o grze wstepnej, to kobiety sa rozne i kazda woli inne pieszczoty :) Ja uwielbiam mocno przytulac sie z facetem podczas pocalunku gdy masuje udem moja cipke.. Podniecaja mnie pocalunki w szyje i delikatne gryzienie ramion :)

Gość otyczna
bli ble blu "Ja uwielbiam mocno przytulac sie z facetem podczas pocalunku gdy masuje udem moja c*pke.." ja też tylko zawsze sama muszę się ocierać o udo faceta :( jeszcze żademn facet sam z siebie mi takiej przyjemności nie sprawił :(

Gość bli ble blu
Kurcze... To szkoda... Jak mialam innego partnera, to tez musialam sama sie ocierac, ale pozniej sam zrozumial, ze ma to robic (nauczyl sie).. Z obecnym nie mialam w ogole tego problemu.. Jakby sam wiedzial czego potrzebuje :)

Gość ożesz qrde
Inteligencja. W świecie pełnym pustych kolesi spotkanie inteligentnego mężczyzny zwala mnie z nóg.

A ja uwielbiam delikatne głaskanie, na przemian z mocniejszymi chwytami. Gdy caluje moje plecy, kark i delikatnie gryzie ramiona. No i szaleje jak trzyma mnie za włosy gdy się kochamy, albo jeszcze podczas gry wstępnej. Lubie też klapsy i masaz karku :D I kiedy delikatnie lize wewnetrzna strone palców. :)

Gość bli ble blu
Zapomnialam o tym trzymaniu za kudly :) mnie tez to kreci :P

tors-jak widze chociaz kawalek (np facet ma rozpiete 3 guziki koszuli) to juz mi sie przyjemnie robi :P-moze byc umiesniony lub chudy ale otylosc mi sie nie podoba kreci mnie tez niesamowicie jak facet jest taki pewny siebie i lubi sie ze mna droczyc, i koniecznie musi byc inteligentny i kulturalny -zadnych dresiarzy itd, zainteresowania wykraczajace poza sport tez mile widziane :P

Gość bli ble blu
Widze, ze sportu nie lubisz... W moim zwiazku jest odwrotnie.. To ja sledze wszystkie wyniki i nowinki sportowe, a moj facet ze sportu, to jazda na rowerze :P

Oooo, piegi na plecach też :) Eeee tam, inteligentny od razu nie musi byc ;) Jak robi to, co wymieniłam, to mnie podnieci :P

Gość podniecona facetem
kreca mnie wydatne,pelne usta u faceta i uwielbiam jak ma umiesniony tyleczek hmm lubie brunetow ktorzy maja brazowe oczka:P

Gość K A S K A.K A S K A.K A S K A
!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość kreci mnie
jego glos, jak do mnie mowi i mnie zawstydza, czarne wlosy, czarne grube brwi, zarost, duze rece, wysoki wzrost

Gość wsumiefajnababeczka
mnie podnieca jak facet ma trochę ciałka na sobie i mnie nim przygniata

Gość wsumiefajnababeczka
no i czy jest zdecydowany, to tak jak koleżanka powyżej wymieniała

Gość
dłonie - to moja obsesja ton i tembr głosu no i spojrzenie tyle chyba ;) pozdr

Gość mozeto glupieale
mnie kręci ....kiedy facet poświęca mi czas i uwagę

Gość a mnie kręcą wąsacze i wojaki