Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha80

jak walczyc z przeziebieniem ???

Polecane posty

dziewczyny pomocie rozlozylo mnieprzeziebienie katar bolaca glowa i gardlo istna masakra!! znacie jakies leki ltore szybko postawia mnie na nogi?? bo i do pracy i do szkoly w weekend trzeba isc:(

Gość yfhfvggfg
ja mam takie przeziebienia co miesiąc.. :( szybko stawia na nogi aspiryn c tabletki musujące rutinoscorbin gripex max sudafed-tabl.na katar !!!

a ja ci polecam Tabcin bardzo szybko zwalcza objawy przeziebienia i grypy:) mnie postawil w dwa dni a ogolnie to przez caly czas tez chodzilam na zajecia:)

Gość onk3
a ja ci polecam grzańca podgrzej piwo, dodaj miodu, cynamonu i imbiru i wypij takie ciepłe

mmm taki grzaniec to boski na pewno tylko kto mi go zrobiiii bo ja sobie raczej nie za bardzo jestem jedynie w stanie polknac jakas tabletke:(

łóżko i specyfiki podane w t.\"4warunki determinujące zdrowie\" na poniższej www. Po wyleczeniu: higieniczny tryb życia, gdzie prym ma wieść prawidłowe odżywianie, hartowanie, trening rekreacyjny na świeżym powietrzu.

Gość GOSIARA79
Najlepsze są preparaty o bogatym składzie z pseudoefedryną, paracetamolem i vit c itd, koniecznie rozpuszczalne. Tzw stawiacze na nogi to napewno Coldreź Max grip albo Gripex ( saszetki). do tego weż sobie garść (ok 6-8) tabletek z rutyną ( rutinacea, rutinoscorbin , cerutin) i powtarzaj zabieg co ok 5 h.Aha no i pij dużo wapna !!!

tylko ze to strasznie duzo lekow no i kasy tez a co zmoja watroba biedulka??

Gość GOSIARA79
Nie tam całe 'dużo kasiory. Saszetki coldrex (koniecznie maxgrip-są mocniejsze) kosztują 6,50. Niby opakowanie nie jest duże bo tylko 5 saszetek ale to na przezibienie wystarczy.Rutinacea 5 zł za 120 sztuk i wapno musujące np. ze Zdrovitu jest taka fajna promocja 20 sztuk za 3,30.

a ja na to tabcin kosztuje kolo 11zl chyba nie pamietam lykasz 2kapsulki a nie garsc lekow i czujesz ze nie chorujesz sprawdzone na sobie samej:D

hmm hostess przekonujesz mnie ta kapsulka zamiast garsci lekow ale czy oby na pewno tylko ten tabcin wystarczyl nie trzeba sie niczym wesprzec??

sluchaj tabcin dziala na wszystkie objawy przeziebienia katar bol glowy gardla zatok jest przeciwbolowy i przeciwgoraczkowy taki \"pakiet\" wszytko w jednym, dotego zelowa kapulka z subt plynna szybko sie wchlania stad widoczna szybka poprawa samopoczucia dlatego ja sie tym kuruje:) bo lubie miec wszystko w jednym przynajmniej nie zapominam czegos wziac:D

Gość zdrowia zycze
Musisz po prostu wylezec w lozeczku z grypa nie ma zartow!!!

Gość zdrowia zycze
Pamietaj o tym zycie mamy tylko jedno!!

a ja tak latam teraz po wyszukiwarce i znalazlam fajna stronke: www.grypa.pl jest tam sporo informacji o powiklaniach po niewyleczonej grypie dla zainteresowanych;) sa tez sposoby jak wyleczyc sie z przeziebienia niektore przyznam hehe ciekawe:D

no stronka racja bardzo fajna dla osob zainteresowanych bardzo polecam:) wpisalam swoj pomysl jak rozprawic sie z choroba Tabcin do lozka lezec i herbata z miodem i cytryna i zdrowko powraca raz dwa:)

a czy ktoras z was moze wie czy tabcin mozna podac dziecku w wieku 10 lat bo niemoge patrzec jak moje malenstwo sie meczy?

mozesz oczywiscie podac swojemu dziecku Tabcin tylko w dwa razy mniejszej dawce czyli jedna kapsulke. tabcin moga brac dziecie od6 roku zycia wiec mozesz spokojnie podac lek. na tej stronie www.tabcin.pl znajdziesz te same informacje co normalnie na ulotce wiec polecam wejsc na stronke:)

po tym, jak aptecze paraleki po kilkudniowym stosowaniu nie przyniosły choćby najmniejszego efektu :O zaczęłam jeść surową cebulę (2xdziennie) - ból gardła został wyżarty natychmiast :P 2xdziennie piłam mleko + miód + czosnek + masło :P parę razy dziennie maliny z miodem zalane gorącą wodą :D - to jedno mi smakowało :D :D :D

mmmmm malinki z miodem musza byc pyszne ale ja bym sie nie katowala cala reszta:/ jestem z tych osob co lubia miec szybkie efekty

dzieki hostess podalam malemu tabcin jakos sobie radzimy mam nadzieje ze szybko sie wykuruje::)

Gość ja tez jestem chora
i co mi poradzicie bo musze chodzic do szkoly bo mam teraz mase klasowek??

wez jakies leki z tych na grype i do lozka:) ja osobiscie polecam tabcin

Gość a dlaczego akurat tabcin
??

to prost gdy czuje ze bierze mnie przeziebienie od razu staram sie reagowac biore tabcin klade sie do lozka i delektuje sie herbata z miodem i cytryna, nie wstaje z lozka po milion rzeczy i rano jestem jak nowa biore tabcin jeszcze profilaktycznie kilka razy i niezdazylo mi sie zeby po takiej kuracji choroba sie rozwinela. polecam wszystkim:)

Gość lezec lezec
i jeszcze raz lezec w lozku moze to i wolna metoda trudno L4 kadej z nas sie nalezy i wygrzewac sie najgorsze to przechodzic chorobe i potem zaczynaja sie komplikacje choroby pluc serca itp

Gość metody babcine
ja polecam rady naszych babc duzo czosnku nogi do gorocaj wody i wygrzewanie sie to wszystko podeprzec jakims lekiem przeciw rpzeziebieniu i choroba szybko pojdzie w odstawke:)

Gość zchorowany
a ja mam 11 letniego braciszka i troche sie podziebil lata do szkoly i pewnie od kolegow cos zlapal co moglybyscie polecic dla niego czy leki typu gripex, tabcin sa dla niego bezpieczne? czy jest za maly by je stosowac

tak mozesz spokojnie podac malemu tabcin tylko w mniejszej dawce 1 kapsulka lek jest bezpieczny dla dzieci od 6 lat wszystko znajdziesz na stronie www.tabcin.pl tam jest to samo co na ulotce a nawet wiecej .zdrowka zycze :)

Gość zchorowany
dzieki wielkie podam mu jutro bo dzis to ju troszke pozno ale na strone zaraz wejde