Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha80

jak walczyc z przeziebieniem ???

Polecane posty

Gość zchorowany
dzis moj braciszek czuje sie juz troszke lepiej:) od rana daje mu tabcin i mimo ze choruje nadal to katar go juz tak nie meczy i nie gorzaczkuje wiec ma o wiele wiecej sily na wszystko:) dziekuje hostess

Gość upupupu

Gość mimi3
ja tez biore tabcin na przeziebienie mimo ze jest drozszy od reszty lekow to moim zdaniem sie oplaca i polecam a do tego leze w lozku nie mecze sie i pije duzo herbaty z cytryna

Gość masazzz
a ja polecam masaz goracymi olejkami niesamozwicie rozgrzewa cialo mozesz sie zrelaksowac i zregenerowac...wygrzac i wypedzic chorobe

powiem tak pomysl boski tylko: 1. tym chyba nie wylecze kaszlu i kataru 2. trzeba umiec robic masaz 3. trzeba miec osobe ktora zrobi ci ten masaz chyba ze sama masujesz sie po plecach;) 4. trzeba miec ogromne szczescie skoro ma sie to wszystko:)

Gość masazzz
no moze przesadzilam troszke ale masaz w chorobie na prawde pomaga a tak na przeziebienie to rutinoscorbin jakis sie bierze i tabcin wlasnie albo inne leki tego typu zalezy co lekarz mi przepisze

spoko ja po prostu zazdroszcze ci tych masazy ale kto by nie zazdroscil:)

Gość upupupup

Gość zybi33
przeziębienie to przeciez nie choroba:)dwa dni i spokój,no chyba że interwencja bedzie natychmiastowa to nawet w pól dnia da sie załatwic i przestrzegam żadnych lekarzy i żadnej chemii z apteki to przeciez trucizna a i tak mamy jej dosyc na codzień:)pozdrawiam

Gość karolain
eh dziewczyny mimo ze temat ciezki bo choroby to ten masaz mi sie spodobal musze pomeczyc mojego misia zeby mnie tak wymasowal "na zdrowie"

Gość karolain
ale nie zawsze zwalczysz chorobe silami witalnymi organizmu. to prawda ze teraz wszystko jest ulepszane ale czasem lepiej jest nie leczyc sie na wlasna reke bo jest to niebezpiecznee

tez tak mysle leczenie na wlasna reke ok ale tylko gdy to cos lekkiego ale jak czujesz ze cie bierze choroba to lepiej podeprzec sie lekiem ktory zwalczy objawy i postawi na nogi

Gość zybi33
I co chcesz iśc do apteki po chemie???która pozornie postawi Cie teraz na nogo a za jakś czas zwali na kolana z podwójną siła????Jak to na własna reke???jest gabinet medycyny naturalnej tam zapraszam:)

Gość karolain
ale nie wszyscy uznaja medycyne naturalna...

Gość zybi33
Skoro nie uznaja co naturalne i do czego są stworzeni to niech cierpią wtłaczajac w siebie coraz to nowe trucizny,obciazajac organizm i dziwiac sie że niedomaga:)

Gość kazdy mysli jak chce
:):):)

Gość karla55555
ja ide do lekarza jak mnie cos bierze zazwyczaj zapisuje mi rutinoscorbin ostatnio tabcin, lezenie w lozku przez tydzien i juz

i bardzo dobrze robisz karla lekarz cie uspokoi wypisze zwolnienie i mozesz sie spokojnie leczyc

Gość maryyyyy
ja zawsze leczylam sie gripexem ale teraz jak bede chora sprobuje tabcinu skoro tak zachwalacie

Gość zybi33
A ja wcale go nie zachwalam,bo to syntetyk i chemia wiec ogólnie szkodliwa

trudno zachwycac sie lekami czy cos w tym stylu ale jesli zlapie cie przeziebienie to ja ci szczerze polecam tabcin

Gość zybi33
No dobra ale powiedz mi,po co mi jakiś tabcin???jak ja mam swój Detox i zapper :)i taka ciekawostka,ból gardła wuleczyłem sobie w 4 minutki:)to tak k woli informacji:)pozdrawiam

Gość Kabaretki
ja mam ten sam problem... juz wszyscy mysleli ze bedzie wiosna, juz tak ładnie było, cieplutko, słonecznie a tu nagle taki pochmurny tydzien nam sie zrobil :( siedze z gilem do pasa i mam juz dosc. nie chce biegac z tym do lekarza bo teraz sa straszne kolejki. Polecacie Tabcin tak? i co ta strona tabcina?

Gość paparapa
a zajzałam do Was na chwilke i tak postanowiłam sie podzielić swoimi doświadczeniami... zdecydowanie ejstem za leczeniem a nie tam jakies domowe drinki i mikstruki... u mnie sie to skonczylo obustronna angina ropna... takie zaniedbane przeziebienie...

ja na przyklad jeszcze niedawno lezalam chora w lozku ale szybko sie wyleczylam babcine metogy + tabcin i jestem teraz zdrowa:) dlatego ja tez mysle ze czasem warto wziac lek

uuu to nie fajnie z ta ropna angina trzeba uwazac jak czujecie ze leczenie nic nie daje to szybko do lekarza bo powiklanie to nic dobrego

Gość zybi33
No tak ale trzeba wiedziec ktory to jest lek,a napewno nie ta chemia z apteki to oczywiste,a kto ci kazał zaniedbywac przeziebienie???

Gość zybi33
ale co to za stronka???to nie lek tylko chemiczny oszukiwacz ajaja:(