Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha80

jak walczyc z przeziebieniem ???

Polecane posty

Gość trytytytytyt
ale wiesz zcasem takie domowe sposby nie popmagaja, czasem nie dajesz rady wstac z łożka i isc do szkoły czy do pracy... wtedy trzeba sie wspomoc jakimis faramceutykami, poza tym lepiej chyba zaczac wczesnie działac i wziasc jednak jakas"chemie" niz dopuscic zeby roziwnela sie pełnoobjawowa grypa z powikłaniami, poczytaj www.grypa.pl

to prawda nie mozna zapominac o powaznych powiklaniach wizazcych sie z niedoleczeniem przeziebien i grypy niby czujemy sie niezle wiec leczymy sie czosnkiem a w srodku organizmu wirusy sie szerza i cos co moznbylo wyleczyc w kilka dni takim tabcinem leczymy 2 tygodnie lekami za 200zl

Gość hahahahahaha
oj dziewczyny to juz lepiej dla sweitego spokoju zabezpieczyc sie w domu jakis gripex czy tabcin i nie martwic sie o kazde kichniecie

Gość hahahahahaha
a pozatym jak juz ktos napisal smiejcie sie bo smiech to zdrowie:)

tylko ze chorzy to raczej nie maja sie sily smiac wiem cos o tym jak goraczka dopada to na nic nie masz sily

wtedy bierzesz tabcin i juz nastepnego dnia mozesz sie usmiechac:) bo masz o wiele wiecej sily

hehe no masz racje leki pomagaja sie usmiechnac a tabcin robi to skutecznie ale ja mimo wszystko wolalabym usmiechnac sie bo jest wiosna a nie dlatego ze jestem chora;)

taki okres...kazdego dopada:/niestety szczerze nie znam zadnego leku zawsze ide do lekarza w takiej sytuacji i zazwyczaj dostaje antybiotyk:/wiem ze to nie za dobrze:/ mnie tez powoli jakies grypsko lapie...ehhh chyba przejde sie do apteki:(

usmiechac sie..:)caly czas sie usmiecham ale choroba troche zaburza ten usmiech i caly wyraz twarzy:/

Gość hahahahahahahaa
oj dziewczyny usmmiech trzeba miec niezaleznie od tego czy chora czy zdrowa wtedy zawsze jest lepiej radosny czlowiek pragne zauwazyc zadziej choruje

Gość hahahahahahahaa
ale mimo to sie nie poddawaj grymas tez moze byc forma usmiechu

wow a co ci sie stalo ze grymas ni pozwala ci sie usmiechac jakas grypka??

Gość boze wszyscy
wszyscy teraz tacu chorzy na okraglo grypa za grypa mam juz dosc w robi=ocie wiecej pracy bo wszyscy na zwolnieniach ja biedna zawsze zdrowa i robie za wszystkich tez bym chciala zeby mnie cos czasem wzielo:(

no wszyscy wszyscy bo taka pora na przeziebienia, chyba jednAK nie chcialabys byc chora na grype goraczka brak sil lamanie w kosciach mozemy sie wymienic z checia

Gość minic
ja tez ostatnio wyprobowalam tabcin i szczerze powiem ze milo mnie zaskoczyl szybko dziala ale to chyba dzieki tej zelowej kapsulce latwo sie go polyka i szybo dziala po kilku godzinach jak dla mnie bomba

Gość adamw.
widze ze tabcin jest coraz bardziej znany ja bralem go juz klika lat temu lekarz mi przepisal i teraz zawsze sie nim lecze i widze ze coraz wiecej osob:)

ja tez juz kilka lat temu znalam tabcin tez lekarz mi polecil i ja jestem baaardzo zadowolona

Gość zdrowka zycze
wszystkim zaflikanym:)

Gość zdrowka zycze
:) i milej nocki

Gość dziewczyny uważajcie na tego
oszusta zybiego, lata po topikach i zachwala detoxy i zapper, mówi ze lekarze nie znają sie na leczeniu tylko on sie zna, nie nabierzcie sie przypadkiem na tego oszołoma

no to kochana lec do apteki kup sobie tabcin ja tak zrobilam tez zostal mi polecony i bardzo mi pomogl szybko udroznil mi nos i moglam funkcjonowac bez zatkanych zatok jest tez przciwgoaczkowy i przeciwbolowy polecam ci go ze szczerego serca:)

no prosze tyle tu oszustow trzeba uwazac naa zibiego dobrze bedziemy dzieki!!!

Gość lil66
wiecie moze ile kosztuje tabcin?

kolo 13 zl jak dla mnie to spoko cena mniej niz za kilka lekow na to samo:)

Gość kate34
eh to niewiele myslalam ze jest drozszy a tu calkiem oplacalny ten tabcin

Gość kate34
zdrowka wszystkim

Gość Asiolik
moj przepis na przeziebienie: jesli nie ma jeszcze temperatury powyzej 37,0 - pol litra herbaty, wycisniety sok z jednej cytryny, wszystko doslodzone miodem naturalnym wypijamy i pod gruba kolderke. Do tego polecam jeszcze chlebek podpiekany w tosterze mocno natarty czosnkiem, posmarowany maselkiem. Jesli temp jest wyzsza nic 37,0 to wszystko jak wyzej + szaszetka Fervexu - przy przeziebieniu pomaga zawsze.