Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

Logest - ktoraś brała?

Polecane posty

proszę o opinie bo ja dziś wykupiłam recepte na te tabsy

Gość koko777
bralan ponad 4 lata bardzo zaluje ze bralam te i wogole ze bralam!!!!!!!! no coz czlowiek madrzeje z wiekiem!!!!!!!!!!!! nie polecam chociaz jest to dobry srodek antykoncepcyjny!!!!co sie jednak po nim dzieje to szok!!!!

Gość kookoo
ja brałam prawie 4 lata od 3 miesiecy nie biore i była to słuszna dcyzja pozdrawiam

Gość ja biorę właśnie
dobre półtora roku wszystko świeynie, żadnych negatywnych rewelacji jak po wcześniejszych, jedyny minus to libido - spada do zera...

Gość koko777
szkoda gadac, myslalam ze bede miala wszystko ok ja przestane a tu same zonki!!!okres co dwa , trzy miesiace az w koncu dostalam krwotoku- bo tak mozna nazwac okres ktory trwal poltora miesiaca, dostalam skierowanie na badania poziomu hormonow nic nie wyszlo , potem przeswietlenie jajnikow to wyszlo ze nie bede miala co miesiac owulacji ,lekarz powiedzial ze przez tabletki!!!!to dobry lekarz chyba by nie sciemnial zreszta za wszystko placilam. teraz nic nie biore dopiero jakbym nie miala dlugo okresu to na wywolanie bede musiala brac!!! ja juz nie chce brac poniewaz uwarzam ze mloda osob nie powinna truc organizmu, dopiero kobiety ktore urodzily dziecko albo nie chca miec to moga brac a takim mlodym to lekarz powinien uswiadomic jak one wplywaja na organizm, ale lekarze maja to w dupie przepisuja i tyle rzadko ktory wywiad przeprowadzil czy chorowalam na cos czy w rodzinie ktos mial raka a to jest wazne , dlatego uwazam ze nie ma co sie truc,Aha tabletki powoduja zwiekszenie apetytu przytylam ok 10 kg-teraz jest masakra nie moge schudnac!!!a ochoty na sex to prawie wogole nie mialam , dopiero podczas okresu czyli w przerwie brania!!! ---podkreslam ze jest to tylko i wylacznie moje zdanie , ale zastanow sie czy warto?pozdrawiam

ja brałam, całkiem nieźle było, co prawda libido spadło i miałam dość silne bóle głowy. Ale okres był terminowo drugi też, więc raczej bez zastrzeżeń ale nie ukrywam, że libido do normy niestty nie wróciło, a lepiej czuję się bez tabsów także już do nich nie wrócę. Pozdrawiam!

no dobra to dziewczyny jak sie teraz zabezpieczacie? bo ja właściwie zaczęłam studiować i nie chciałabym zajść w ciążę w najbliższym czasie.

Gość koko777
No coz pozostaja prezerwatywy i stosunek przerywany, choc sa jeszcze jakies zele ale nie stosowalam wiec nie wiem co i jak, tez studiuje wiec nie chcialabym miec teraz dzidka!!!!pozdrawiam goraca !!!

dzięki za odpowiedź; a z tymi prezerwatywami to jest takie niepewne, ja przeżywam ogromny stres wtedy i paraliżuje mnie myśl o wpadce; wogóle dlaczego to wszystko musi być takie skomplikowane, jakby nie można było tego uprościć...

koko777 nie oceniaj wszystkich jedną miarką nie każdy lekarz jest taki sam a i kobiety nie są takie same zawsze jest ryzyko nie zależnie jakie tabletki anty bys brała... każda kobieta inaczej reaguje na lek to normalne..... a to co sie tobie przytrafiło to jest może jakiś odsetek działan ubocznych ja brałam akurat nie loggest inne i nie mialm broblemu z zajściem w ciąże i wszystko przebiega prawidłowo.... a to że lepiejk użwawc prezerwatyw i stosunek przerywany to lekka przesada że lepsze zawsze jest stres i dyskomfort napewno warto wybrac sie do sprawdzonego lekarza którego ktoś nam poleci i zobaczyc jak ktoś znosi i tyle to nie reguła ja sie żle po nich czułam i po odstawieniu to inne też nie prwada

Gość koko777
nie oceniam napisalam ze to tylko i wylacznie moje zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiec czytaj uwaznie!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie chce brac tych swinstw i tyle !!!!to moja decyzja , kazdy ma swoj rozum i postepuje wedlug niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pisząc świństw oceniasz
:o napisz - nie biorę już tabletek bo się źle czuję - będzie ok świństwa - wartościujesz, więc oceniasz, a tu nikt twojej oceny nie szukał, tylko odpowiedzi na pytanie nie krzycz, tylko czytaj

Gość ryszarda_P
A ja biorę i czuję się super. Jakoś nie wierzę w te rzeczy tu wypisywane.

Gość koko777
to uwierz!!!!!!!!!!jestem tego dowodem a poza tym dla mnie to sa swinstwa!!!!!!!!! i juz koniec kropka dla ciebie moga to byc nawet smakolyki!!!!!!!!!!!!!!

Gość koko777
Moja opinia--------nie ma sensu sie truc tym g.....m !!!!!!!i juz teraz nie ma konsekwencji a potem sa niestety!nie sa tak bezpieczne jakby sie wydawalo!!

jestes wyjątkiem natury ze odstawiłas tabletki i był o żle widzisz ja brałam 3 lata odstawiałam i zaraz zaszłąm w ciąże i jest super

Gość koko777
nie jestem wyjatkiem !!!! duzo jest takich dziwczyn jak ja !!!! ale nie wazne nie ma sensu ciagnac tego tematu bo widze ze nie moge miec swojego zdania!!!

Gość hneeh
czy wstawienie tysiaca wykrzyknikow jakos sprawia ze czujesz sie wazniejsza czy o co chodzi? :P biore logest dwa lata i nie narzekam :) libido ok.. okresy krotkie przyjemne (jak na okresy).. wszystko zalezy od kobiety :) ale przyznam ze znam wiecej takich ktore po tabsach od razu w ciaze zachodzily bez problemow.. wiec chyba takie przypadki totalnego rozregulowania sa wyjatkowe :) wszsytko wraca do normy raczej pozdrawiam i milego logestowania :P ps. jak zauwazysz cos niepokojacego od razu do lekarza i nie sugeruj sie opiniami lasek z kafe ;) mimo ze czasem sa przydatne - ale co lekarz to lekarz

Gość koko777
wykrzykniki lubie dlatego je wstawiam a jak bys czytala troche forum to bys wiedziala ze duzo dziwczyna ma problem po tabletkach!!!!!!!!!!i juz daj spokoj bo to nie ma sensu!!!! co racja to racja