Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przesrane....

kurde, czy mozna zajsc w ciaze od razu po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość mam przesrane....

jw bo ktos mi tak powiedzial i teraz ma stres:/ a nie biore od miesiaca i od miesiaca sie nie zabezpieczam

Gość pewnei ze moza

Gość spioncy
kochałem się z dziewczyną 2 dni przed tym jak przestała brać tabletki i zaszła w ciążę. Dopiero potem wyczytałem, że sperma pozostaje 'aktywna' do 72h po stosunku.

Gość mam przesrane....
o w morde, bo wlasnie tak dzis mysle, 28dni mija od ostatniej miesiaczki, cycki mnie bola tylko nie brzuch w dodatku zajadalam sie jogurtem owocowym z ogorkami kiszonymi i to mi dalo do myslenia :/

Gość spioncy
a ile ja sie nastresowalem :)

Gość Boze popadacie w paranoje
nawet jesli bylabys w ciazy to nie odczowalabys az takich zmian jak jedzenie jogurtu z ogorkiem przeciez jezeli jeztes to dopiero z 3tydz zrob se test a nie popadasz w jakas paranoje moze se ubzduralas ze jestes i twoja psychika wysyla takie sygnaly a wcale nie musisz byc to sie nazywa urojona ciaza :) zrob test i juz

Gość spioncy
abstrahując od tego, że poprzednia wypowiedź jest głupia, zrób test ale za kilka dni. Jak okres się będzie spóźniał. Moja dziewczyna zrobiła dwa w pierwszym dniu i wyszły negatywnie - poprostu było za wcześnie. Poczekaj kilka dni.

oczywiscie że można praca jajników wraca zazwyczaj bardzo szybko i jest duże prawdopodobienstwo zajscia w ciąże wiem bo sama planowałam ciąże i zaraz jak odstawiłam to zaszłam w ciąże