Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieluniak

brak sexu pomuzcie

Polecane posty

Gość wieluniak

witam jestem z moja ukochana juz prawie rok kochalismy sie tylko raz 3 miesiace po tym jak zaczelismy byc razem potem cos zaczelo sie psuc w tej strefie fakt faktem troszke natarczywy byle z pytaniami o sex ale to tylko pytania tlumaczyla se ze jest zmeczona,ma duzy stres egzaminy itd... niewiem co naprawde jej dolega po prostu nie ma ochoty na sex i jej sex nieinteresuje nieumiem wymyslic zadnego sposobu zeby w koncu wyjawila mi prawde co jest grane zawsze jak pruboje naciskac to twierdzi ze niechce na ten temat rozmawiac, niechcialbym jej mowic nic w stylu ze to przezemnie,jestem beznadziejny malo atrakcyjnyze jej krzywde zrobilem i przede wszystkim niechcialbym powiedziec jej ze jest oziebla wiec prosze o madre rady nawet modlitwa nic nie pomaga

Gość purysta
powinieneś dac jej czas na dojście do siebie, a ty w tym czasie powinieneś zająć się szczegółowym, dogłębnym studiowaniem słownika ortograficznego oraz przynajmniej podstawowych zasad pisowni . A dysleksją tłumaczą się tylko barany

Gość wieluniak
jaka dyslekcja :o nie umiem mówic z pełnymi ustami :( no i moja dziewczyna ma na imie Jaroslaw :classic_cool:

Gość wieluniak
Ostatnio leżeliśmy krzyżem przed ołtarzem całą noc a i tak nie wpłynęło to na poziom jej libido. Pomóżcie mi bo od masturbacji podobno psują się oczy a ja muszę się masturbować...

Gość wieluniak
niepodszywajcie sie z laski swojej !!!!

oj uwzieli sie na chłopaka biedny ma problem a oni robia sobie z niego jaja.....

Gość z twojej laski nie
a z naszej juz mozemy :classic_cool:

Gość 543215
Znajdz sobie inna (innego)

ma szerokie bary,zarosnięty tors i maczugę wieksza od mojej,dlatego to On - Jarosław jest dominujacy w naszym zwiazku :classic_cool: i przyjął ode mnie pierścionek :)

ale z ciebie dowcipnis zalozyles nicka tego samego ale podszyc sie nie mozesz :p ty korwa jebane dziecko neostrady

hmmm no to moze miała jakies nieprzyjemne doswiadczenia zwiazane z seksem i teraz ma uraz i sie boi albo nie wiem co.... wydaje mi sie ze powinienes jej powiedziec ze akceptujesz ja taka jaka jest i do niczego nie zmuszac jak bedzie chciała to sama cos zainicjuje........a wogole to ja sie nie znam na takich sprawach bo moj facet nie ma nigdy ze mna takich problemow ani ja z nim:P

Jeśli ułatwi Wam to udzielanie mi rad to podpowiem, że w każde mgliste listopadowe popołudnie zakładam strój płetwonurka i udaję się do najbliższego marketu Lidl, gdzie wylizuję odbyty zmęczonym kasjerkom w kasach od 2 do 7. :)

Gość kamelia....
A czy Twoja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne? Podobno to żadko się zdarza,ale ja jak zaczełam brać tabletki to zupełnie przestałam mieć ochotę na sex-a jak przestałam wszystko wróciło do normy...

Gość Enrico Fermi
Nie wiedziałem że Lidl jest całodobowy:classic_cool: