Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

wyslucham, jesli ktos potrzebuje sie wygadac..

Polecane posty

Gość eheehe
niktistotny*

Gość eheehe
a w ogole co to za nick?!?! jak chcesz jeszcze cos pisac zmien sobie opis na bardziej pozytywny bo inaczej to nie przeczytam postu;P

Gość niktistotny
niestety kulą w płot :/ ale + za starania :) Nie mam możliwości. Jak bym miał to raczej byłbym w innym miejscu np.: na jakiś bardziej ambitnych studiach. Kontakt z ludźmi. Wiesz ja nigdy nie miałem kontaktu towarzyskiego z ludźmi, więc po prostu nie umiem. Dodatkowe nie jestem interesującą osobą, nie mam ciekawych zainteresowań czy przeżyć. A nie wydaje mi się by ktoś chciał marnować swój czas na mnie... Na uczelni nie mam kolegów, koleżanek... w ogóle żadnych nie mam i nie maiałem A już wyjście na piwo w moim przypadku :) Zabawne, gdzieś tam napisałem że jestem nieśmiały a pójście do pubu nie mieści się w pokładach mojej odwagi. Co do dziewczyny to dopisałem się zwyczajowo :) Tyle osób się tu na to użala że nie mogłem sobie podarować, ale tak rozsądnie patrząc to mógłby tylko jakiejś (w najbardziej optymistycznym założeniu, że w ogóle by się jakaś znalazła) zmarnować kawałek życia, raczej krótki. Nie mam cech które mogą być dla kogoś atrakcyjne, nie mam także perspektyw a dla was to chyba ważne :)

Gość eheehe
jak to nie jestes ciekawy?ty sma tak o sobie myslisz, i moze dlatego inni cie tak odbieraja, nie widzisz tego? ja cie nie zmienie, wszytsko zalezy od ciebie, zastanow sie czy chchesz bytak bylo zawsze.skoro nie widzisz dla siebie szansy w milosci to realizuj sie zawodowo, spelniaj sie, rozwijaj. to wszystko z mojej strony

Gość eheehe
sorry za bledy, mam nadzieje, ze doczytasz sie tresci

Gość do niktistotny
po tym co piszesz wnioskue,że jest wręcz przeciwnie,myślę,że jesteś osoba z którśą można pogadać na wiele tematów....zdobądż się na odwagę,przełam w sobie pewne bariery....strach odczuwa sie tylko przy tym pierwszym razie.....dalej będzie już tylko prościej,łatwie. Owszem będziesz sie blokował na ludzi,nie wszystkim będziesz pewnie ufał i nie przed każdym się otworzysz,ale może warto zarysykowac i wyjść z cienia.