Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teścik25

testy owlacyjne,czy się sprawdzają???

Polecane posty

Gość teścik25

Hej dziewczyny,mam pytanko czy któraś z Was stosowała testy owulacyjne?Czy są tu może jakieś dziewczyny ktorym właśnie takie testy pomogły określić dokładnie owulacje i zaszły w ciąze.Staramy sie z mężem o dzidziusia od jakiegoś czasu,ja mam troszkę problem z określenie m właśnie tego "najlepszego"dnia.Jeszcze na koniec ,ile kosztuą takie testy?

Gość teścik25
Nik mi nie odpowie????Nie wiem czy mam je kupić,czy są warte ?

Gość teścik25
:(:(:(:(Pleas!!!

Gość ja stosowalam
pomogly poznac lepiej organizm , a co za tym idzie zabrzuszkowac :)) teraz jest 28tc :)) ale i tak zawsze pewniejszy, bo 100% jest monitoring usg.

ja stosuje ... testy owulacyjne lh - kupuje je w aptece - 23 -25 zł. 5 szt ... w srodku jest tableka i trzeba postepowac zgodnie z nia ... jak na razie nie zaszłam w ciaze choc - okreslaja mi dokładnie dzień przed owu ... trzeba się najpierw dokladnie zbadac i jeżeli wszystko jest oki - polecam bardzo - sa skuteczne - wiadomo w który dzień się kochać - pik Lh wystepuje od 12-36 h przed owulacja także czas jest okreslony dosyc dokladnie .... w tamtym roku stosowalam je 3 krotnie - ale wtwedy nie wiedzielismy ze mąz ma problemy ze swoimi nasionkami - teraz jest juz troche podleczony - od tego miesiąca urzywam je ponownie - dzis 16 dc i pik Lh na pewno dzis bedzie bo juz wczoraj mialam prawie tego samego koloru rożowe kreseczki ... teściku - a ty leczysz sie gdzies - czy mialas juz badanka - takie jak usg dopochwowe - monitoring - masz jakies przeciwskazania zdrowotne - czy to dopiero poczatki - twojej drogi - bo ja juz 2 latka czekam na bejbuska - najpierw mezus - cały czas się lecy - teraz ja - mam niedomoge fazy lutealnej ... no i jestem przed hsg ... smutne ale prawdziwe ... życzę ci szybkiego zafasolkowania :)