Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość piekna 30letnia

Witajcie! Tak! mam 30 lat i jestem z tego dumna! Przyszłemu mężowi dam w wianie to co najcenniejsze! Wstydźcie sie małe rozpustnice tracące dziewczęcość w wieku kilkunastu lat! Życzę wam miłego dnia!

Gość Mignonne
a ja myślę, że fajnie że nie jesteś wyrachowana jak co poniektóre;)A. I faktycznie mąż może być dumny, bo nie szukać kasy, a miłości. Jesteś z kimś z miłości, a nie po to, że go wykorzystasz - dasz sex a on ci pracę, jak A. :)

Gość no tak bywa
nie wiem co ma do rzeczy wyrachowanie z dziewictwem:O w tym przypadku

No patrz, a ja mojemu ewentualnemu męzowi dałabym moją miłość i lojalność :o Jak to człowiek nie wie, co naprawde ma w zyciu znaczenie :o

Gość piekna 30letnia
Miłość i lojalność, właśnie! Poczucie, że naprawdę kocham tylko jego i czekałam na niego, a nie oddałam sie pierwszemu lepszemu!

Gość no tak bywa
a skad ta pewnosc ze sie po roku nie rozstaniecie... to chyba jakas prowokacja..dorosła kobieta nie wypisywalaby takich głupot:O

Gość HHAHAHAHAHAHAHAHA
jestem facetem kochana i nie chiałbym miec dziewicy w noc poślubną przykro mi !!!!!!!!!!!!

Gość HHAHAHAHAHAHAHAHA
to na pewno prowokacja ale co tam jak małolata to niech wie co ją czeka jak bedzie dziewica w wieku 30 lat

Gość piekna 30letnia
Żadna prowokacja! Ciekawe tylko dlaczego dziewczyny tak mnie atakujecie? Smutno się wam zrobiło, że już straciłyście największy dowód miłości, co?

Gość Life poor
Współczuję ..... szczególnie wybrankowi :-( Lepiej go uprzedź, żeby wziął ze sobą dobrą wiertarkę na tę upojną noc :-)

Gość A JA WIEM JAK TO SIĘ .........
JA miałam to może ja ci pomoge hehehehehe 👄

Gość no tak bywa
do hahahaha....tu juz nie o sam fakt nocy poslubnej chodzi... bo w sumie moze i cos wtym jest..z czekaniem do slubu..., ale najgorsze co ta kobieta ma w glowie... cholera...wyszlo na jaw teraz wszystko.. Przykro mi dziewczyny, ktore stracily dziewictwo do 29 roku zycia to zwykłe szzmatyt..:O ja tez:O... buahahahahahah:D:D co nam jeszcze ciekawego napiszesz??

Gość aaasdsdffggfhg
pewnie jest brzydka gruba nie goli sie i smierdzi temu i dziewica, a moze dinozaur hahaha

Gość piekna 30letnia
ja miałam, czy niek ochasz juz mężą? Powiem Ci, że seks bez uczuć jest nic nie wart.

Gość Mignonne
WYrachowanie ma wiele Sex to karta handlowa, wiele pań go chętnie oferuje- wie z kim spać, by mieć korzyści z tego. One nie śpią bezinteresownie! A jak zobaczą, że facet zainteresowany kobietą, a okazuje się potem, że inną niż ona- niewyrachowaną, lojalna, wierną, kochającą z miłości, nie dla kasy, a jak do tego dziewica1 O matko są tak wredne , że potrafią rzec- no tak wybrałes sobie taka bez dzieci itp takie wredne, zawsze znajdą cios ponizej pasa a zatem cios nie fair. ponadto czują w takiej kobiecie rywalkę. Nasladuja ja:) I sa obłudne, bo do tej pory nogi rozkładały gdzie popadnie. Usta tez. Za pracę. A jak sie dowiedziały, ze on w takiej zakochany to zaczeły grac swiete.. a wiesz ja to z nikim, a dziecko ma 1,5 a ja o sexie nie mnysle a to wies zitp Zawsze chciały byc wyzej niz Ta Ukochgana:) Nawet nasladowały walki wschodnie! Bo ona cos sie tam uczyła i wychodizło jej tak jak taniec;) oczodoły i do parteru to jej chwyt opanowany:) to te wyrachowany au public mowiły nie jeszcze sama dałabym mu w ryj/1 ze oine takie waleczne:0 niedobrze sie roibi

Gość piekna 30letnia
Chodzi mi o małolaty, które ledwo podrosną i już sie oddają facetom! Jestem atrakcyjna, inteligentna i MAM FACETA, który cenie we mnie to, że chcę z tym poczekać do ślubu. I myśli o mnie poważnie, właśnie dlatego, że się szanuję, a nie oddaję pierwszemu napotkanemu.

Gość Mignonne
tu nie chodzi o wiek kiedy tylko o intencje ta co idzie do łożka dla korzysci z sexu, który tam da jets dziwką proste. Jets to handel ja jemu to on mi to - prace, wtyki itp ta co idzie bo kocha nie chce nic w zamian mimo ze kocha sie jets bezintersowna i nie jest dziwką a najbardziej temat niespania z nikim kole te co faktycznie sie puszczały - czytaj handel za sex:) bo prawda bardzoo kole:!

Gość TAK-TAK-TAK
heh mnie sie smutno nie zrobilo, bo przynajmniej jak teraz jestem z moim ukochanym , to sie nie zastanawiam, czy cos mnie ominelo :) Poza tym on tez prawiczkiem nie byl i swietnie sie dogadujemy. Okazujemy sobie milosc i zaufanie w kazdy mozliwy sposob. Ale utrata dziewictwa , to idywidualna sprawa. Tylko , ze Ty masz zadatki na "stara panne" - wybacz, ze to napisalam

to, ze sex z osoba, ktora sie kocha to sie zgodze, ale sorry czekac do 30? moze mam za duzy temperament... ale to nie dla mnie a i jeszcze jedno kazdy sypia z kim chce, jak chce, od kiedy chce, to ich sprawa, nie Twoja, wiec nie mow, ze mamy sie wstydzic, bo ty pewnie tez masz pare \"grzeszkow\" na sumieniu, to ze jestes dziewica, nie oznacza, ze mozesz nas nie dziewice traktowac z gory

Gość no tak bywa
do załozycielki...a jesli sie rozstaniecie... co powiesz nastepnemu...ze to nie na niego czekalas:O Błędne koło..

Gość Mignonne
nadal twierdzę, że liczy sie intencja jak baba idzie do łożka dla korzysci to dziwka a tak jest w 90%. Baby nie "dają" ot tak, zawsze z korzyscią dla siebie. Nie ma tu miłosci, ani nawet tego, ze ona potrzebuje sexu. Ona po prostu wie, co z tego bedzie miała:) I taka co juz sypia robi to potem z kim popadnie bo chce sexu bo ma z tego korzysci i w jej głowie bardziej pojawia sie mysl aha z takim byłam a ztym nie, moze bede jutro impreza poprzymilam sie i pojde na sex. Moze praca bedzie;) itp

Gość TO PROWOKACJA NIEDZIEWICY
Aby rozzloscic niedziewice inne aby te pozniej z kolei mialy pretensje do dziewic. 💤 przerabiane nie raz na kafe ze sie idotki lapiecie :O

Gość piekna 30letnia
Uważam, że miłość jest tylko jedna. A poza tym dlaczxego mamy sie rozstać? Dlaczego od razu tak zakładacie? A może zazdrościcie? A poza tym, ciekawe dlaczego nie wypowie sie tu żaden facet :P

a pozniej wychodza takie anety K itp a jak myslis ile osob idzie za praca do lozka heh i nie tylko panie panowie wcale nie sa lepsi

Gość no tak bywa
Mignonne Ty pewnie jestes w tych 10%:D nie musisz odpowiadac..

Gość Mignonne
16.03] 11:04 na takie nowośći są otwarte te co juz spały. Chcą pokazac jakie to one super kochanki, ze u nich to ma sie pełen zestaw:) ponadto jak ona bedzie wygladac przed kolezankami jak sie dowiedza od kochanka, ze ona tego nie robi? nazwa ja pruderyjna a to dla tak imprezowej baby obcicach! wieć jak to mowisz "ciągnie" gdzie się da London Torun wawa i inne;)

Gość piekna 30letnia
To żadna prowokacja! I proszę mnie nie obrazać!

Gość piekna 30letnia
Biedni jesteście. Myślicie tylko o seksie i to wyuzadanym seksie. Obrzydliwosc mnie bierze jak patrzę na takie kreatury jak wy.