Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość Małgorzata26
oj, ja biedna puszczalska c*pa... straciłam cnotę 4 lata temu, ależ ze mnie mała dzi**a :P :P :P

Gość Małgorzata26
dzięki Ci !!! ;)

ja ci nie wstyd 30 letnia dziewico, przez tyle lat robić pipkę w trąbę! Pipka myśli że to gorący napalony chuuj się zbliża , a to twoja paskudna łapa tarmosi bobra, wstyd i hańba dla rodu babskiego....

Gość Kaska +
30-latko...fizycznosc bez emocji jest plytka i uboga, ale i sfera emocjonalna bez tej sfery fizycznej jest niepelna. One musza isc w parze, zeby zwiazek byl udany. Kiedys to zrozumiesz.

Gość Małgorzata26
blondyn nieeeee nie mogęęęęęę buhahahahaha :) :0 dobre dobre dobre!!!!!!!!!!!!!!

Gość 15-stka
A ja mam 15 lat i nie jestem dziewicą. Ale nie jestem dziwką bo robię to z moim chłopakiem z miłości. Byliśmy ze sobą pół roku przed tym, zanim zaczęliśmy uprawiać seks. I wcale nie czuję się nieczysta. Chcemy ze sobą zostać do końca życia i mamy wsparcie u jego rodziców!!!

30 letnia dziewica to brzmi jak 30 letnia stara panna. Dla mnie to już jest przesada, mieć 30 lat i przyznawać się, że jest się dziewicą. Ja bym się wstydziła, mimo, że na niektórych forach piszę o dziewictwie i o seksie przed ślubnym. Nie wiem czy w dzisiejszych czasach jest jakaś granica wieku, od której się zaczyna staropanieństwo. (ok. 27 lat?)

15-tka "Chcemy ze sobą zostać do końca życia i mamy wsparcie u jego rodziców!!!" Kto musi najpierw dojrzeć - wy, kochana młodzieży gimnazjalna czy może najpierw rodzice? Rodzice, którzy akceptują współżycie swoich 15-letnich dzieci nadają się do resocjalizacji.

Gość studentka08
bo przez połowę jej życia nikt jej nie chciał dlatego została dziewicą. ale będzie ja bolało. nie zazdroszczę facetowi. a potem okaże się ze jest do niczego i kopnie ją w ta dziewiczą dupe.

Gość ciekawe co slychac u dziewicy