Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość o to teraz je zagiełaś
poprawka nicku ;)

Gość piekna 30letnia
i tak mi nie uwierzą, uznają że wszystko wymyśliłam. Trudno jest ukryć zawiść, jeśli jedynym życiowym sukcesem jest wczesne pójście z facetem do łóżka.

Gość o to teraz je zagiełaś
Nie przejmuj się tymi uwagami,tez zauważyłem dziwną zależność im która szybciej straciła dziewictwo tym bardziej jest agresywna w udowadnianiu swojej wartości .;)

Gość piekna 30letnia
za to jak opustoszało forum :). Dlaczego wszystkie uważąją, że skoro dziewica to albo niewyglądna albo facet gej? najgorsze, że nie rozumieją moich argumentów. szybki seks nie jest patentem na udane życie uczuciowe.

Gość następna sie znalazła
ja z moim chłopakiem nie uprawialiśmy seksu od razu ,dopiero po roku ! Byliśmy razem3 lata ..rozpadło się właśnie przez sex nie pasowaliśmy po prostu -dla mnie była to męka ...:( Poznałam nastepnego po miesiącu wylądowaliśmy w łózku po 3 zaręczyny po 7 m-cach ślub po 2 latach -syn jesteśmu razem już 11 lat ... życzę ci abys się nie pomyliła że to ten !!:)

Gość piekna 30letnia
jestem pewna, ze to ten :). Życzę Ci dużo szczęścia.

Gość W MORDĘ
do autorki topiku---- ZAŁOŻĘ SIĘ że głosowałaś na LPR i kochasz się w RYDZYKU TWOIM IDOLU , CZY MAM RACJE????????????????? ŻENADA CZYTAĆ CIEBIE MAM 27 LAT, 5 LAT PO ŚLUBIE,9 LAT TEMU ROZDZIEWICZONA PRZEZ SWOJEGO OBECNEGO MĘŻA I JESTE Z TEGO DUMNA ŻE TERAZ NIE JESTEM DZIEWICĄ BO TO KICHA JAK TALALA!!!!!! ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ I ZAPUKAJ DO DRZWI PSYCHIATRY!! DOBRZE CI RADZĘ , A TWOJEMU FACETOWI TO RĘKA ODPADA OD WALENIA KONIA, BIEDNY WSPÓŁCZUJĘ MU, OJ BIEDNY ,BIEDNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piekna 30letnia
współczuje Ci Twojego braku kultury

Gość W MORDĘ
A JA TOBIE MÓZGU!!!

Gość piekna 30letnia
Z czego jesteś dumna? Co osiągnęłaś poza szybkim seksem?

Gość W MORDĘ
CZY ZAPRZECZYSZ ŻE LPR TO TWOJA ULUBIONA PARTIA!!???????????????????????????

Gość piekna 30letnia
to nie jest moja ulubiona partia

Gość piekna 30letnia
i nie będę z Tobą rozmawiać. jesteś dla mnie zbyt prymitywna. lepiej zadbaj o męża, jeśli jest w domu, bo być moze jest u kulturalnej kochanki.

Gość W MORDĘ
Z MOJEGO MĘŻA BO MNIE KOCHA O CZYM MÓWI MI CO DZIEŃ I Z NASZEGO SYNKA BO JEST CUDOWNY I ŻE NIE JESTEM DZIEWICĄ W WIEKU 27 LAT BO TO CHOROBA KTÓRĄ POWINNO SIĘ LECZYĆ

Gość W MORDĘ
CHYBA TAKIEJ JAK TY DZIEWICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHA TO NA PEWNO NICZYM NIE MUSZĘ SIĘ MARTWIĆ

Gość piekna 30letnia
naucz sie najpierw wypowiadać, bo to jakiś bełkot

Gość Pan-dora
Tak teraz wymieniłaś powody do dumy. Szkoda , że to o nich nie piszesz.

Gość Pan-dora
Bo to dzielenie włosa na czworo, na temat własnego dziewictwa jest...hym lekko nie na miejscu.

Gość W MORDĘ
U KOCHANKI NA BANK TO TWÓJ FACET JEST JAK TY NIE POTRAFISZ O NIEGO ZADBAĆ . O ILE GO MASZ W CO WĄTPIĘ ,A PO NICKU DOCHODZĘ DO WNIOSKU ŻE ZA PIĘKNA TO TY NIEJESTEŚ. A Z CZEGO TY JESTEŚ DUMNA ? Z TEGO ŻE JESTEŚ DZIEWICĄ???/ NA PEWNO SIĘ MASTURBUJESZ BO NIE WIERZĘ ŻE NIE MASZ POTRZEB SORY ZA CHWILĘ TWOJEJ PRAWDY!

Gość piekna 30letnia
jesteś ograniczoną idiotką. Mam wyzsze wykształcenie, mnóstwo pasji, dobrą pracę, zasady i cudownego fgaceta. Ty masz tylko GĘBĘ, jeśli wiesz o co mi chodzi, chociaż pewnie o Gombrowiczu nie słyszałaś

Gość Pan-dora
Powiem Ci, że w życiu nie spotkałam zakonnicy, ani o takiej nie słyszałam, która by mówiła jestem dumna ze swojego dziewictwa. Powiem Ci jeszcze ciekawostkę w Lublińcu jest klasztor Magdalenek, wiesz kim były te zakonnice w świeckim życiu? PROSTYTUTKAMI. Tam obowiązuje jedna ważna zasada- nie mówić o przeszłości. Jak widać każda droga prowadzi do celu...nie jesteś przez to ani lepsza, ani gorsza.

Gość piekna 30letnia
dlaczego? ja mam cudowne życie. mało która z was osiagnęła tyl eco ja. dlatego tak sie wściekacie.

Gość W MORDĘ
ŻAL MI CIEBIE ALE Z CZEGO JESTEŚ TY DUMNA? NORMALNE ZIEMSKIE SPRAWY , STUDIA ,JA TEŻ JE MAM I CO Z TEGO ,TO NIE JEST PRZEPUSTKA DO SZCZĘŚCIA

Gość Pan-dora
Ech jak Gombrowiczem... to on też pisał o PUPIE. A chyba tam jest owo dziewictwo, bądź w niedalekim sąsiedztwie. ;) Zawsze to ryzykowne powoływać się na literaturę. Chociażby taki wierszyk "Pantofelek" Bursy.

Gość piekna 30letnia
W Ferdydurke jest i pupa i gęba. No tak pupa jest wam bliższa, pewnie tam też pozwalacie :-o

Gość W MORDĘ
NAJWAŻNIEJSZA JEST MIŁOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NIE JAK SĄDZISZ STUDIA I DZIEWICĄ BYĆ, NIE JESTEM ZWOLENNICZKĄ BZYKANIA SIĘ W WIEKU 15 LAT,ALE BYĆ Z FACETEM KOCHAĆ GO I MYŚLEĆ O WSPÓLNEJ PRZYSZŁOŚCI I ŻYĆ W CELIBACIE TO PRZESADA

Gość Pan-dora
Co dlaczego? dlaczego nie jesteś ani lepsza, ani gorsza? Na pewno nie z powodu dziewidztwa. Doktoratu gratuluję szczerze. Co do swoich pasji- nie przecze, że są oryginalne i wartościowe. Mogę natomiast zapewnić, że sporo osób osiągnęło równie wiele bez względu na fakt posiadania błony dziewiczej.

Gość W MORDĘ
SZOK!! ZAMIAST CZYTAĆ KSIĄŻKI PRZEŚPIJ SIĘ ZE SWOIM FACETEM , OD RAZU ROZUMU NABIERZESZ, JA TEŻ LUBIE CZYTAĆ ALE BEZ PRZESADY TY MASZ COŚ Z GŁOWĄ ,ZARAZ NAM TU BĘDZIESZ CYTATY PRZYTACZAĆ

Gość Pan-dora
Przepraszam, czy szanowna pani usiłuje mnie obrażać? JA na forum nie wypisuję o swoim życiu intymnym.... A o pupie z tego co ja wiem o Gombrowiczu to pisano w innym sensie- ale cóż " głodnemu chleb na myśli ;)

Gość Pan-dora
Myślę szanowna pani doktor, że jednak mam o niebo więcej klasy by na pewne tematy milczeć, a już dama na pewno nie odezwałaby się słowami : "piekna 30letnia W Ferdydurke jest i pupa i gęba. No tak pupa jest wam bliższa, pewnie tam też pozwalacie "