Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość moja droga ........
bo nam cie zal a ja kochanie w drugim związku jestem11 lat i jest nam super bo sie sprawdziliśmy i jestem kobietą szczęśliwa i spełniona a byłamtez taka jak ty i co ....

Gość miklaś
piekna ale ty jestes jednak głupia mimo swojego wieku>od kiedy uprawianie lub nie seksu wiaze sie z jakakolwiek wartoscia człowieka.

Gość miklaś
Jezeli facet jest mezczyzna a nieciota to ma skoki w bok.normalny facet w wieku 30 lat nie wytrzyma długo bez seksu

Gość miklaś
I ejszcze jedno ,jezli ktos uzywa trakiego nicka jak ty to na epwno ma jakies kompleksy i tym nickiem sie dowartosciowuje

Gość piekna 30letnia
Podobno ludzie uwazaja sie za istoty wyzej usytuowane od zwierzat. Zwierzaki nie uprawiaja seksu nono stop, tylko w pewnych celach. Kultura XXI wieku zmusza nas do nieustannego, ekstatycznego seksu, dlaczego? Czy pierwotne instynktynie stawiaja nas nizej od zwiaerzakow? Nie chodzi mi o zakaz czerpania przyjemnosci z seksu, ale obecnie stalo sie to nakazem

Gość miklaś
pekna jestes tepa :-)

Gość miklaś
kobieto masz 30 lat masz chłopa i nie uprawias zseku ,sfiksujesz i tyle :-)keidy bedziesz sie seksiła,jak bedziesz miała 60 lat :-)

Gość piekna 30letnia
miklas, domyslam sie, ze ty jestes niezwykle inteligentna mloda za to ze sporym bagazem doswaidczen seksualnych

Gość Ciekawska babeczka
Autorko, a prócz pocałunków pieścicie się też może? Ty jemu robisz dobrze, a on Tobie? Czy tylko się całujecie i łapki przy sobie?

Gość piekna 30letnia
Miklas poseks sie za nas obie, bo pewnie tylko to umiesz w zyciu robic

Gość fismura
:-) sa ludzie i taborety

Gość piekna 30letnia
to zbyt osobiste pytanie

Gość miklas
wole miec doswiadczenie niz byc idiotka

Gość miklas
Peting to ja upraiwałam majac 16 lat :-) wspołczuje ci piekna

Gość piekna 30letnia
nie jestem idiotka, a jak wyglada twoje zycie osobite?

Gość miklas
:-) pozazdrosciłabym kochaniutka mi zycia osobistego .nie robie z siebie dziewicy :-)

Gość piekna 30letnia
a teraz masz pewnie 20 i 10go faceta, a wwieku 30 lat bedziesz zuzyta, wygladniala seksu zgaszona kobieta...

Gość moja droga ........
no teraz to przegięłaś

Gość Ciekawska babeczka
Autorko - przecież nie pytam o szczegóły, tylko chcę się zorientować w Waszej sytuacji. Stąd moje pytanie. :)

Myślę, że nie masz się czym chwalić:P tzn fajnie, ale wiesz, chyba najwyższy czas żebyś miała męża, a nie trzymala dziewictwo do smierci:P

Gość Ciekawska babeczka
Chodzi mi tylko o ustalenie, czy rzeczywiście zachowujecie czystość do ślubu, czy tylko o tym gadacie. Bo jeśli on Cię pieści (a Ty na to pozwalasz), to według mnie nie jesteś dziewicą - co najwyżej możesz powiedzieć, że masz jeszcze błonę dziewiczą i tyle. Podobnie jak Ty mu robisz dobrze ręką...

Gość piekna 30letnia
dlaczego na sile chcecie ze mnie zrobic nieszczesliwa kobiete? W sierpniu sie pobieramy, mam cydownego partnera, a wy probujecie mi wmowic ze lepiej jest sie oddac pierwszemu lepszemu w wieku kilkunastu lat a potem sie zalic na nieudane zwiazki, zyc w strachu czy maz ma kochanke czy jej nie ma, albo sama nia byc...

Gość piekna 30letnia
nasza milosc jest czysta

Ja tylko przypomne pierwsza wypowiedz autorki: "Witajcie! Tak! mam 30 lat i jestem z tego dumna! Przyszłemu mężowi dam w wianie to co najcenniejsze! Wstydźcie sie małe rozpustnice tracące dziewczęcość w wieku kilkunastu lat!" Totalna beznadzieja z niej, prawda? Wiec szkoda z nia dyskutowac. :P

Gość piekna 30letna
atakuja mnie okreslone typy kobiet: puszczalska, kochanka i zdradzona przez meza

Gość mecenas karol
jestem narzeczonym mojej dziewicy! nie atakujcie jej baby!

Tak sobie czytam wypowiedzi co niektórych zwolenników wczesnego seksu i się zastanawiam dlaczego jesteście tacy wredni, przecież każdy ma prawo zyc tak jak uważa za stosowne jeśli to nie krzywdzi drugiej osoby .Autorka wybrała taka opcje i wara Wam od tego ,od razu musicie dorabiać jakieś pseudo teorie dotyczące ich temperamentu ,sposobu bycia ..... podawane sa przykłady z własnego nieudanego życia mające chyba na celu tylko uogólnienie ze ludzie którzy później zaczynają współżycie są bardziej podatni na zdradę i tym podobne .Przykłady mające uwiarygodnić nasza tezę w momencie dyskusji wcale nie jest trudno przytaczać ,wystarczy znać trochę socjotechnikę i umiejętnie ja wykorzystywać wtedy wszystko można udowodnić jak się chce sprawnie żaglując argumentami .:) Przypuszczam ze gdyby zapytać Was czy jesteście tolerancyjni większość odpowiedziałaby bez zastanowienia ze tak ,owszem ......,również sadzę po obserwacji że gdyby jakaś kobieta będąca kochanką założyła temat o swojej sytuacji osobistej z pewnością znalazłoby się parę osób podzielające jej zdanie tworząc po chwili kółko wzajemnej adoracji .Zaś ci nie podzielający tej postawy byliby wyzywani w krótkim czasie przez \"tolerancyjnych\" od moherów ...ot taka mądrość tego forum .W wypowiedziach pięknej 30letniej dostrzegam elementy kładące nacisk na tak nie popularne obecnie postawy jak odpowiedzialność do założenia związku i wzajemny szacunek partnerów do siebie .Wydaje sie ze sa to truizmy i nie ma sensu ich przytaczać ,....okazuje sie ze jednak nie jest to takie oczywiste ....patrząc na motywy jakimi często kierują sie ludzie łącząc sie w pary .Co można zobrazować słowami piosenki ... \"wyszłam za mąż zaraz wracam \".:) Dlatego tez drogie panie przestańcie tak atakować autorkę bo wygląda to dosyć żałośnie .Zdaje sobie sprawę że temat jest może trochę prowokujący co dla niektórych ,ale pomimo to warto zachować umiar w osądach .Słowa te kieruje zwłaszcza do Wredniaczki i miklas brylujących w ostrych ocenach mających na celu zdyskredytować piękną 30 .Nie cierpię u kobiet żeby nie powiedzieć nienawidzę takiej cechy jak bezinteresowna złośliwość jaka tutaj można zaobserwować .Na koniec pozostaje mi tylko szczerze życzyć autorce wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia .Tyle w tym temacie .Pozdrawiam .;)

Gość do wredniaczka
petting jw wieku 16? :( porażka :( 16latka to jeszcze dziecko :( Dobry wiek na rozpoczęcie obcowania seksualnego z drugą osobą to powiedzmy 20 lat

Gość piekna 30letnia
jeden na milion, miło mi ,że jako jedyny (a) zrozumiałeś (aś) moje intencje. Pozdrawiam

Gość co ty nie powiesz
szkoda słów