Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona dzisiaj na maxa

Klamca pozostanie zawsze klamca?

Polecane posty

Gość Basiaaaaaaaa
Tak, niestety, ale ktoś kto kłamie, nigdy nie pozbędzie się tego "nawyku", więc lepiej nawet z taką osobą nie nawiązywać bliższych kontaktów...:O

Spotykalam sie z kims, kto przez trzy lata jezdzil i rozbijal zwiazek .Tzn oboje spotykali sie potajemnie przed jej narzeczonym.Kazda osoba z boku nazwala by Ja dziwka, a ON o niej mowil tak czule, ze to taka dusza artystyczna skrzywdzona przez ojca, ze taka biedna i go potrzebuje.Oklamywal mnie przez rok czasu, ze sie z Nia nie kontaktuje.Nazwalam go dziwkrazem i obrazil sie na mnie!!, bo nie mam prawa osadzac Jego bylej ukochanej.Juz po wszytskim na szczescie

Gość jasne bez złudzen
oczywiście, będzie ci wmawiał, że jest wprost przeciwnie :P

Gość jasne bez złudzen
z tego co czytam, twój osąd dotyczy raczej jego...

i tak zrobil!!Podobno to "tak wyszlo", bo oni sobie obiecali byc przyjaciolmi do konca zycia.NAjlepsze, ze na poczatku, kiedy go poznalam , mowil mi ze nie potrafi klamac.Bajki, bajki, bajki.

Tak do konca nie mam prawa Jej oceniac, nie znam nawet dziewczyny.Wczoraj podszylam sie pod Niego i z nia rozmawialm z Jego komputera, chociaz oczywiscie ON jej na liscie niby nie ma.POwiedziala mi nieswiadomie, jak On mnie oklamuje

Gość Basiaaaaaaaa
Wyrzuć drania jak najszybciej z serca i pamięci!!! Nie byłCiebie wart:O

Gość Owalny Bill
dupczyciel-kłamca ma to w genach !!!

Gość jasne bez złudzen
dziewczyno, albo walcz albo odpuść sobie... Ja byłam kiedyś w takiej sytuacji jak ta dziewczyna... sama bardzo ograniczyłam kontakty, bo jego kobieta mnie nie trawiła, a ja nie miałam najmniejszej ochoty rozwalać mu związku. A tak naprawdę, to moim zdaniem on bynajmniej nie ciebie kocha w tym wszystkim :P

Dowiedzialam sie, nie nigdy nie wyslal jej maila, w ktorym mial sie z nia na zawsze pozegnac.Powiedzial mi, ze to nie Jego wina, ze serwer interii tak dziala:(zrobil, ze mnie totalna idiotke.Na koniec dodoal, ze specjalnie go prowokuje i nie udaje nam sie, bo ja mu nie ufam.A jak mam ufac?

Wiem, ze nie kocha:(Przykro mi tylko, ze tak mnie oklamuje, tak przeciaga nasz zwiazek, po co?Aby Jej udowodnic, ze tez moze ulozyc sobie zycie?Jestem nawina, myslalam ze moze wplatal sie w tamten zwiazek, ze byc moze przez dobre serce chcial jej pomoc.Ale to trwalo trzy lata, sypiali ze soba, nadal utzrymuja potajemne kontakty.MI powiedzial, ze ONa juz o mnie wie, ze zyczyla nam jak najlepiej.A wczoraj, kiedy sie podszylam, ona zdziwiona powiedziala tylko, "to fajnie, ale jestem zazdrosna, chociaz nie powinnam CI tego mowic"

Gość Owalny Bill
dupczyciel-kłąmca kłamie bo wie, że jak skłamie to podupczy wiec kłamie i dupczy

Gość Basiaaaaaaaa
Naprawdę dla swego dobra jak najszybciej wyrzuć drania ze swego życia! Związek z kimś takim nie ma racji bytu, jeśli raz Cię okłamał, najprawdopodobniej nie przestanie już nigdy, skoro Cię nie kocha, to po co Ci taki łajdak? Ja bym na Twoim miejscu nawet o nim nie myślała. Zacznij żyć swoim życiem, ciesz się że zorientowałaś się w jego krętactwach. Pamiętaj, facet to nie tlen- możesz bez niego żyć;) Miej nadzieję, że w końcu trafisz na tego właściwego, bo ten, o którym piszesz na pewno taki nie był:O

Dziekuje Ci Basiu:) PO prostu przykro mi bardzo, wiazalam z NIm daleko idace plany, myslalam ze to Ten na zawsze.Trudno , mam jeszcze czas

Gość jasne bez złudzen
jeśli chcesz walczyć to szykuj się na baaaaaaaaardzo długą drogę. Ja do tej pory słyszę od niego wiele o jego kobiecie... jego lojalność wobec niej jest taka sobie średnia. Twoja rola w tym wszystkim jest z pewnością bardzo upokarzająca, ale jednego NIE WOLNO ci pozwolić sobie wmówić: że to twoja wina... Facet pakuje cię w typowy emocjonalny trójkącik (oby TYLKO emocjonalny) i niezależnie od tego co twierdzi, to jest JEGO problem, nie twój.

w jakims sensie, to juz czworokat.Jest jeszcze jej narzeczony,slub w tym roku:(Nie bede wlaczyc.Kiedys czul sie zle, bo zawszy byl u Niej na drugim miejscu, a ze mna zrobil dokladnie to samo.Mam nadzieje, ze szybko zapomne

Gość Basiaaaaaaaa
Nie ma za co:) Rozumiem Cię, dlatego wiem, że najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie (jak i wszystkich oszukanych dziewczyn) będzie wymazanie z pamięci kogoś takiego... To trudne, ale najlepsze, co można zrobić, nawet jeśli wcześniej wiązałaś z nim plany... Ale zobacz całą sytuację w innym świetle- lepiej, że wcześnie się zorientowałaś jaki to człowiek, a co by było, gdybyście np. byli już małżeństwem, mieli dzieci i dopiero wtedy byś się zorientowała jaki to łajdak...??? Dzięki tej nieprzyjemnej historii nabierzesz czujności i ostrożności w kontaktach z innymi facetami, a to może Ci tylko ułatwić życie:) Pamiętaj- co Cię nie zabije to cię wzmocni:)

Gość wcale nie zdziwiony
a nie powiedział Ci że to Ty pchasz go w jej objęcia?? że on ani jego "przyjaciółka" nie są niczemu winien - tylko Ty

OD kilku tygodni twierdzi, ze to ja komplikuje Nasze relacje, bo mu nie ufam i go sprawdzam.Dodam, ze przed tym,przez jakies pol roku wszytsko bylo dobrze, dopoki nie dowiedzialam sie, ze nadal utrzymuj z NIa kontakt.Nakrylam go na tym jak Ona napisala na gg do NIego a on szybko ukryl ta wiadomosc.Pozniej pogubil sie w klamstwach.Ja zylam do tego czasu w przekonaniu, ze Oni to juz historia, teraz jestemy tylko My.W styczniu przynal sie, ze nie mial okazji Jej tego powiedziec, a ona pisze do Niego sama , bo nie wie ze ja istieje i ze jestemy ze soba na powaznie.Wscieklam sie, zabaralm jej numer i do Niej napisalam.Mial do mnie pretensje, ze to zrobilam , bo jej narzrony moglby to odczytac i bedzie afera.CZyli broil Ja.Od tego czasu nie wierzylam juz w Jego zapewnienia.Chcialam dowodu na to, ze zerwal z NIa kontakt.Powiedzial , ze napisal maila pozegnalnego , ale nie moze mi go pokazac, bo ON nie zapisuje listwo w skrzynce.NIe uwierzylam.Wczoraj odkryalm , ze znowu ONa jej na jego liscie kontaktow, oczywiscie pod inna juz nazwa,Zagadalam i juz wszytsko wiem

Gość Basiaaaaaaaa
Po tym, co czytam, muszę przyznać, że podziwiam Twoje opanowanie...;) Jesteś wkurzona tylko na maxa, ja bym była bardziej;) A tak na serio- to podły łajdak i burak, o którym nie powinnaś nawet myśleć, tylko jeszcze cieszyć się, że w porę dowiedziałaś się o jego krętactwach:O Nie wierz mu w żadne tandetne usprawiedliwienia!!! Szanuj dziewczyno siebie!!! Bądź stanowcza i nieugięta, jeśli znowu się przełamiesz, dasz mu kolejną szansę, to będziesz potem żałować i wrócisz na kafe z jeszcze większą złością...;) Nie daj się!!! Zasługujesz na mężczyznę a nie kłamliwego buraka!!!

Wiem Basiu TYle, ze myslalam, ze kto jak kto, ale taki facet nie bedzie mnie tak traktowal.A tu taka niemila niespodzianka.Masz racje, musze sama siebie szanowac, mial juz dwie szanse/

Gość wcale nie zdziwiony
no to u Ciebie dzieje się bardzo podobnie jak u mnie sprzed kilku miesięcy. Tylko że Tobie robi to chłopak a mi robiła to dziewczyna... Przed tym co mi się zdarzyło myślałem że tylko faceci są tacy perfidni jeśli chodzi o uczucia ale trafiłem na nią i mój pogląd się całkowice zmienił. Teraz widzę że nie zależy to od płci ale od tego czy istnieje prawdziwe uczucie z tej drugiej strony. A tamto zdanie usłyszałem miesiąc przed naszym zerwaniem dlatego sie zapytałem Ciebie czy też to usłyszałaś.

Wcale nie zdziwiony---------- gdyby ON mi powiedzial, ze to Ja go pcham w Jej ramiona, to chyba by mnie szlag trafil i juz nie byloby o czym rozmawiac.Przykro mi, z reszta sama sobie sie dziwie, ze tak dlugo chcialam wierzyc, ze to nie tak, ze hmm cos nie gra, ale moze nie jest tak zle jak mysle.Najgorsze, ze czas leci, uprzedzam sie do plci przeciwnej i tak latwo juz nie zaufam.Dlaczego osoby juz zajete niszcza innym zycie?

Gość Basiaaaaaaaa
Wiecie co kochani, to zależy od człowieka... Jak widać zarówno kobiety, jak i mężczyźni zdolni są do takich perfidnych kłamstw i gierek...:O Jedyna rada- wyrzucić kogoś takiego ze swego życia, i to jak najszybciej!! Nie rozpamiętywać, cieszyć się, że w porę się dowiedzieliście o oszustwach, przecież czasem można tkwić w iluzji całe życie, a to dopiero tragedia...:O Wierzę w to, że każdemu jest pisany ktoś odpowiedni dla niego, więc jeśli uczciwa osoba trafiła na kłamczucha, to nie było to... Teraz musi spokojnie czekać na kogoś wartościowego, a ten kłamczuch niech sobie oszukuje inne oszustki:P

Ale wlasnie cierpia niewinne osoby, ktore sie angazuja.Najgorsze , ze ONa szuka z NIm kontaktu, oszukuje narzeczonego, ON nie widzi nic zlego w Jej zachowaniu, kaze mi Ja zrozumiec, bo ona miala ciezkie zycie(ja tez mialam, co z tego), bo narzeczonego poznala w wieki 17 lat , wiec byla dziekiem i trudno jej sie wyrwac:( Nie zasluguje a takie traktowanie, nikt nie zasluguje

Gość Kłamca
TAK! :P P.S. Mówiąc to - kłamię.

Gość Basiaaaaaaaa
Pewnie, że nie zasługujesz!!! Szanuj kochana siebie!!! A niech on będzie sobie z tamtą, pasują do siebie bo obaj to oszuści...:O Ty za to spokojnie czekaj na poprawę swego losu. W końcu po każdej burzy świeci słońce:) W przyszłośći będziesz się z tego wszystkiego śmiała w duchu, miejmy nadzieję, że przy boku prawdziwego mężczyzny..

Gość wcale nie zdziwiony
wiesz wkurzona ja też myślałem wcześniej że na to sobie bym nigdy nie pozwolił - ale uczucie potrafi ogłupieć a później sobie "plujemy w brodę" że pozwoliliśmy na takie coś drugiej osobie... Takie życie a my jesteśy głupsi gdy zakochamy się. Dla mnie minęlo już kilka ładnych miesięcy a ja nadale nie potrafię zapomnieć mimo że staram się nie myśleć (przychodzi to coraz łatwiej) czasem jednak wspomnienia same przychodzą a wówczas i w gardle coś rośnie i w oczach łzy się pojawiają i ogromny żal się pojawia w sercu. Naszczęście nikt tego nie widzi. Ale napisałem coraz rzadziej się to dzieje... Trzymaj się wkurzona na maxa i nie załamuj się. Przez pewien czas będzie bardzo ciężko (zależy jak mocno Ci na nim zależało) a później coraz łatwiej tylko nie załamuj się bo i później pojawią się trudne momenty.