Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomorzanka1

Chłopak Pakistańczyk

Polecane posty

Gość Ko8lnd
Fezer hahaha pmsl

Gość hhdhdhd
a ta idiotka znowu o breviku hahahahaha. uczepila sie tego brevika jak wrzod na dupie. Buhahahaha tepa, zapewne brzydka raszpla :) hahahaha i na dodatek jebnieta

Gość hhdhdhd
frezer osle zarzucasz innym stereotypowe myslenie, a sam przedstawiasz taki tok myslenia. Pk studiach jestes? Serio? Jak te wszystkie lalunie, ktore sie tu wyzywaja, po szkole lansu i bouncu :D czy moze po wyzszej szkole zawodowej buhahahaha

Ludzie tacy jak on/ona to zwykle prostaki ktorzy nigdzie nie byli i nic nie widzieli a innych mierza swoja miara, bo czy to takie warzne czy moim sasiadem jest Pakistaniec czy chinczyk. Mysle ze gdyby ktores z was urodzilo sie w tamtej czesci swiata tez chcielibyscie uciec jak najdalej. Ale wy nie potraficie postawic sie na miejscu tych ludzi wy potraficie iCh tylko oceniac i potepiac, tak naprawde Sami uciekacie z polski w ktorej jeszcze nie jest tak zle

Gość krakowianka jedna
Jest dosyc sporo. Ale (i tu musze cie pocieszyc badz zmartwic) Polska nie jest atrakcyjnym krajem dla cudzoziemcow. xxxxxxxxxxxxx Oczywiscie, ze nie jest, dlatego zaden Pakistanczyk czy Hindus sie tam nie wybierze. Wszak Polski system socjalny lezy i kwiczy a i nie oferuje pomocy w postaci beneficikow czy azylu. :D pakistanczyk i Hindus wie gdzie najlepszy biznes i gdzie pieniadze z nieba spadaja. :) Juz on do Polski nie pojedzie, spokojna glowa.

Gość ja mam wyzsze wyksztalcenie
a ciapactwa nie trawie. Co ma piernik do wiatraka? Wiele osob ich nie lubi bo sa glosni, brudni, czesto smierdza tym swoim curry, sa halasliwi i zadaja samych przywilejow, obowiazkow zero. Nie pasuja do europejskiej kultury, zwyczajow i tradycji. I jeszcze maja czelnosc zadac, aby to Europa sie przystosoeala do nich. Nie znosze ich i tyle. Moje prawo.

Gość hiehiehie
ludzie z wyzszym wyksztalceniem potrafia kulturalnie, aczkolwiek dobitnie powiedziec co sadza bez bluzgania na innych. Wiec to wasze wyzsze wyksztalcenie to zapewne kupione na stadionie :D A w Polsce jest mnostwo Hindusow czy Pakistanczykow. Ba, pracujacych

Gość krakowianka jedna
A przepraszam bardzo, co ma wyksztalcenie do osobistych preferencji? Jezeli nie akceptuje czyjegos sposobu bycia, nie podobaja mi sie ci ludzie i nie akceptuje ich choc toleruje bo innego wyjscia nie mam to nie znaczy, ze nie mam dobrego wyksztalcenia, no bez przesady, ludzie!

Gość krakowianka jedna
Nigdzie na nikogo nie bluzgalam.

Gość krakowianka jedna
W Polsce jest ich mnostwo? Sama to wymyslilas czy posiadasz jakies statystyki?

Gość ja mam wyzsze wyksztalcenie
hiehie, ja pisze o sobie wiec to twoje "wasze" :-D to tak kompletnie od sasa. Czytanie ze zrozumieniem... Eeehhh, to ten polski kwiat wiazacy sie z ciapakami :-D

Gość frezer
@Azjatycka pani "W Afryce jest wiele wyznań a Islam dominuje jedynie na północy" x Mozesz przestac juz sie kompromitowac?'' - Przecież takie są fakty. Widze, że ktoś tutaj powinien się cofnąć do gimnazjum na lekcje geografii, bo nawet nie wie w których krajach Afryki islam jest religią dominującą. "Tak się składa, że większość czarnych np. w Londynie pochodzi z Karaibów i nie wyznaje islamu, tylko są chrześcijanami" x Rozumiem, ze prowadzisz tajne statystyki na ten temat, tudziez podchodzisz do kazdego napotkanego czarnoskorego czlowieka i pytasz sie go skad pochodzi i co wyznaje? Oczywiscie skrupulatnie wszystko notujesz w swoim notesiku? Slodziutki jestes" - Nie muszę, wystarczy, że istnieją dane statystyczne, które potwierdzają ich pochodzenie. A Notting Hill Carnival to przecież organizują sobie muzułmanie prawda ?! "Proponuje jakas rozczulajaca petycje wystosowac do Camerona w sprawie "ratunku dla Wlk.Brytanii" Cos w stylu : " Respected Sir, My name is Tadeusz. From Poland. I work in a car wash and I want to help you to save your country, United Kingdom. My english no good. I do not like Pakistanis and Indians and I think we should kick them out of your country and give more jobs for Poles" Powodzenia A nuz cie ten Cameron poslucha. Jesli cos zrozumie.." - Zrozumiałby lepiej niż ciebie żałosna dziewczynko, nie martw się o mój Angielski. Jest na pewno lepszy niż twój. ''Mylisz się, w Polsce na szczęście póki co nie ma tylu związków mieszanych" x Jest dosyc sporo. Ale (i tu musze cie pocieszyc badz zmartwic) Polska nie jest atrakcyjnym krajem dla cudzoziemcow. Poza tym, co ciebie Polska pbchodzi? Przeciez umowilismy sie, ze bedziesz wlaczyl z Cameronem w sprawie uatowania UK przed inwazja Azjatow i Arabow. Zdecyduj sie misiaczku, z ktorym krajem sie utozsamiasz bardziej'' - Nigdzie i na nic się z tobą nie umawiałem. Odstaw te tabletki i zmień lekarza, bo bredzisz dziewczynko. ''"nie robię na budowie (czy to powód do wstydu??) i nie "chleję" x Ale powod do wstydu to przeciez jezdzenie na owej taksowce czy tam handlowanie. Trzymajmy sie tematu. Poza tym, winny sie tlumaczy'' - A gdzie ja napisałem ? Zarzucasz mi pisanie niestworzonych rzeczy a sama robisz dokładnie to samo. ''Rzekl prawdziwy gentelman po studiach, ktory "nie generalizuje", zna sie na religiach swiata, wie ilu czarnoskorych w Londynie wyznej islam, a ilu chrzescijanstwo, nie pracuje na budowie i nie pije, ale zazdrosci krowy sasiadowi'' - Znowu to samo, dorabiasz sobie własne historie. Gdzie napisałem, że komukolwiek zazdroszczę ? To jest tylko wytwór twojej chorej wyobraźni. Dziewczynko, czym prędzej skonsultuj się z dobrym lekarzem, może jeszcze cię z tego wyleczy. @Ko8lnd A ty weź skocz do biblioteki podczas szkolnj przerwy i wypożycz sobie słownik. @hhdhdhd Dziecko, nie wyzywaj mnie. Zrobiłybym to samo ale po co mam się zniżać do twojego poziomu ? @aanula27 O tak za to ty byłaś wszędzie i wszystko widziałaś prawda ? Owszem, to bardzo ważne kto jest naszym sąsiadem, bo te Pakistańce, to ludzie, którzy siłą narzucają swoje zwyczaje na obcym im kulturowo i wyznaniowo kontynencie. Zero asymilacji z Europą. ''Mysle ze gdyby ktores z was urodzilo sie w tamtej czesci swiata tez chcielibyscie uciec jak najdalej.'' - No tak, przypomina się: ''Do serca przytul psa..'' Super, ale co mnie to kurna obchodzi ? Co mnie obchodzi, że w ich krajach jest źle. Może niech Polska też przyjmie wszystkich pozostałych imigrantów, bo są tacy biedni i urodzili się w złej części świata. Co tam ! Niech każdy dostanie po mieszkaniu, dajmy im pracę, zasiłki, wybudujmy meczety i inne miejsca kultu, co tam Polacy, oni i tak wyjadą za granicę a Polska jest duża, to pomieści jeszcze wielu obcokrajowców. ''Ale wy nie potraficie postawic sie na miejscu tych ludzi wy potraficie iCh tylko oceniac i potepiac, tak naprawde Sami uciekacie z polski w ktorej jeszcze nie jest tak zle'' - No właśnie: ''jeszcze'' ale gdyby było więcej osób z takim myśleniem i podejściem jak twoje, to gospodarka każdego kraju by podupadła, bo ile można brać nie dając nic w zamian ? Ile można w jednym kraju pomieścić imigrantów, uchodźców i innych ofiar losu bez szkody dla gospodarki, systemu transportu publicznego, rynku pracy, systemu szkolnictwa etc. Dlaczego UK tak się boi nadchodzącego otwarcia rynku pracy dla Rumunów i Bułgarów ? A największy problem jest wtedy, gdy imigranci nie mają ochoty żyć na prawach i zasadach kraju w jakim się osiedlili. Tu jest Europa a nie Azja i zawracanie rzeki kijem musi się źle skończyć. Spróbuj pojechać do Pakistanu albo do innego muzułmańskiego kraju w tamtym regionie i spróbuj tam postawić katolicki kościół albo wyjdź na ulicę i krzycz: ''Pakistani police go to hell''. Niemożliwe ? Owszem i lepiej nie myśleć jakie byłyby tego konsekwencje, znając ich prawo rodem z Kodeksu Hammurabiego (oko za oko, ząb za ząb) delikwent nie wrócił by do swojego kraju żywy. Za to oni mogą stawiać swoje kościoły na naszym kontynencie i robić demonstracje z hasłami: 'British police go to hell''. @hiehiehie ''A w Polsce jest mnostwo Hindusow czy Pakistanczykow'' - Taa ? ciekawe gdzie i ilu rzeczywiście widziałaś na oczy ? Czy ty chociaż wiesz co znaczy słowo mnóstwo ? Mnóstwo to ich jest w Anglii, więc przestań bredzić. @krakowianka jedna Bo trollom o to chodzi żeby sprowadzić się do swojego poziomu i wmawiać, że czarne jest białe a białe jest czarne. Wszak kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą.

Gość frezer
@Azjatycka pani "W Afryce jest wiele wyznań a Islam dominuje jedynie na północy" x Mozesz przestac juz sie kompromitowac?'' - Przecież takie są fakty. Widze, że ktoś tutaj powinien się cofnąć do gimnazjum na lekcje geografii, bo nawet nie wie w których krajach Afryki islam jest religią dominującą. "Tak się składa, że większość czarnych np. w Londynie pochodzi z Karaibów i nie wyznaje islamu, tylko są chrześcijanami" x Rozumiem, ze prowadzisz tajne statystyki na ten temat, tudziez podchodzisz do kazdego napotkanego czarnoskorego czlowieka i pytasz sie go skad pochodzi i co wyznaje? Oczywiscie skrupulatnie wszystko notujesz w swoim notesiku? Slodziutki jestes" - Nie muszę, wystarczy, że istnieją dane statystyczne, które potwierdzają ich pochodzenie. A Notting Hill Carnival to przecież organizują sobie muzułmanie prawda ?! "Proponuje jakas rozczulajaca petycje wystosowac do Camerona w sprawie "ratunku dla Wlk.Brytanii" Cos w stylu : " Respected Sir, My name is Tadeusz. From Poland. I work in a car wash and I want to help you to save your country, United Kingdom. My english no good. I do not like Pakistanis and Indians and I think we should kick them out of your country and give more jobs for Poles" Powodzenia A nuz cie ten Cameron poslucha. Jesli cos zrozumie.." - Zrozumiałby lepiej niż ciebie żałosna dziewczynko, nie martw się o mój Angielski. Jest na pewno lepszy niż twój. ''Mylisz się, w Polsce na szczęście póki co nie ma tylu związków mieszanych" x Jest dosyc sporo. Ale (i tu musze cie pocieszyc badz zmartwic) Polska nie jest atrakcyjnym krajem dla cudzoziemcow. Poza tym, co ciebie Polska pbchodzi? Przeciez umowilismy sie, ze bedziesz wlaczyl z Cameronem w sprawie uatowania UK przed inwazja Azjatow i Arabow. Zdecyduj sie misiaczku, z ktorym krajem sie utozsamiasz bardziej'' - Nigdzie i na nic się z tobą nie umawiałem. Odstaw te tabletki i zmień lekarza, bo bredzisz dziewczynko. ''"nie robię na budowie (czy to powód do wstydu??) i nie "chleję" x Ale powod do wstydu to przeciez jezdzenie na owej taksowce czy tam handlowanie. Trzymajmy sie tematu. Poza tym, winny sie tlumaczy'' - A gdzie ja napisałem ? Zarzucasz mi pisanie niestworzonych rzeczy a sama robisz dokładnie to samo. ''Rzekl prawdziwy gentelman po studiach, ktory "nie generalizuje", zna sie na religiach swiata, wie ilu czarnoskorych w Londynie wyznej islam, a ilu chrzescijanstwo, nie pracuje na budowie i nie pije, ale zazdrosci krowy sasiadowi'' - Znowu to samo, dorabiasz sobie własne historie. Gdzie napisałem, że komukolwiek zazdroszczę ? To jest tylko wytwór twojej chorej wyobraźni. Dziewczynko, czym prędzej skonsultuj się z dobrym lekarzem, może jeszcze cię z tego wyleczy. @Ko8lnd A ty weź skocz do biblioteki podczas szkolnj przerwy i wypożycz sobie słownik. @hhdhdhd Dziecko, nie wyzywaj mnie. Zrobiłybym to samo ale po co mam się zniżać do twojego poziomu ? @aanula27 O tak za to ty byłaś wszędzie i wszystko widziałaś prawda ? Owszem, to bardzo ważne kto jest naszym sąsiadem, bo te Pakistańce, to ludzie, którzy siłą narzucają swoje zwyczaje na obcym im kulturowo i wyznaniowo kontynencie. Zero asymilacji z Europą. ''Mysle ze gdyby ktores z was urodzilo sie w tamtej czesci swiata tez chcielibyscie uciec jak najdalej.'' - No tak, przypomina się: ''Do serca przytul psa..'' Super, ale co mnie to kurna obchodzi ? Co mnie obchodzi, że w ich krajach jest źle. Może niech Polska też przyjmie wszystkich pozostałych imigrantów, bo są tacy biedni i urodzili się w złej części świata. Co tam ! Niech każdy dostanie po mieszkaniu, dajmy im pracę, zasiłki, wybudujmy meczety i inne miejsca kultu, co tam Polacy, oni i tak wyjadą za granicę a Polska jest duża, to pomieści jeszcze wielu obcokrajowców. ''Ale wy nie potraficie postawic sie na miejscu tych ludzi wy potraficie iCh tylko oceniac i potepiac, tak naprawde Sami uciekacie z polski w ktorej jeszcze nie jest tak zle'' - No właśnie: ''jeszcze'' ale gdyby było więcej osób z takim myśleniem i podejściem jak twoje, to gospodarka każdego kraju by podupadła, bo ile można brać nie dając nic w zamian ? Ile można w jednym kraju pomieścić imigrantów, uchodźców i innych ofiar losu bez szkody dla gospodarki, systemu transportu publicznego, rynku pracy, systemu szkolnictwa etc. Dlaczego UK tak się boi nadchodzącego otwarcia rynku pracy dla Rumunów i Bułgarów ? A największy problem jest wtedy, gdy imigranci nie mają ochoty żyć na prawach i zasadach kraju w jakim się osiedlili. Tu jest Europa a nie Azja i zawracanie rzeki kijem musi się źle skończyć. Spróbuj pojechać do Pakistanu albo do innego muzułmańskiego kraju w tamtym regionie i spróbuj tam postawić katolicki kościół albo wyjdź na ulicę i krzycz: ''Pakistani police go to hell''. Niemożliwe ? Owszem i lepiej nie myśleć jakie byłyby tego konsekwencje, znając ich prawo rodem z Kodeksu Hammurabiego (oko za oko, ząb za ząb) delikwent nie wrócił by do swojego kraju żywy. Za to oni mogą stawiać swoje kościoły na naszym kontynencie i robić demonstracje z hasłami: 'British police go to hell''. @hiehiehie ''A w Polsce jest mnostwo Hindusow czy Pakistanczykow'' - Taa ? ciekawe gdzie i ilu rzeczywiście widziałaś na oczy ? Czy ty chociaż wiesz co znaczy słowo mnóstwo ? Mnóstwo to ich jest w Anglii, więc przestań bredzić. @krakowianka jedna Bo trollom o to chodzi żeby sprowadzić się do swojego poziomu i wmawiać, że czarne jest białe a białe jest czarne. Wszak kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą.

Gość hiehiehie
do ja mam wyzsze wyksztalcenie hahahaha wlasnie o tym pisalam. Widac jakie to twoje wyzsze wyksztalcenie jest :D poza tym kolejna lalunia, ktora generalizuje. To, ze kogos bronie nie znaczy, ze jestem z nim w zwiazku. Ehh panienko cos slabo ci to wyzsze wyksztalcenie wyszlo

Gość blockhead
heh wybaczcie ale smieszy mnie to jak niektorzy obnosza sie tutaj z tym swoim wyksztalceniem. Niejeden po zawodowce ma wiecej do powiedzenia niz taki magister, ktorym nie oszukujmy sie w Polsce moze byc kazdy, nawet najwiekszy idiota. Poza tym jak widac wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z obyciem i kultura. Panstwo ksztalcone ane sloma z butow

Gość ogUUrek
......zastanawiam się z jakiego dna trzeba pochodzić,jakie elementy tożsamości decydują o dojrzeniu w związku z kolorowym bramy raju.....? ...kolorowe kobiety posiadają dumę rasową ...

Gość blockhead
a ja nie wiem z jakich nizin spolecznych trzeba pochodzic zeby wpierdzielac sie z buciorami w zycie obcych ludzi i krtykowac ich wybory zyciowe, czesto uzywajac przy tym wulgarnych okreslen.

Gość o tak tak
Ano wlasnie byla tu taka jedna co wpieprzala sie z buciorami w zycie innych ludzi I uzywala wulgarnych okreslen. Chodzilo o benefity. Jak jej Tam bylo? Tink?

Gość o tak tak
No ale niczego innego nie mozna sie spodziewac Jak ktos faktycznie pochodzi z nizin.

Gość blockhead
ale to nie dyskusja o benefitach i z tego co pamietam tink nie uzywala wulgaryzmow. Natomiast wyzywano ja. Pewnie to te same osoby, co non stop tutaj wyladowuja swoje frustracje. Ze tez mozecie patrzec na siebie w lustrze

Gość zygam juz ta tink
Moze I nie uzywala wulgaryzmow ale obrazala dziewczyny I tak, wpieprzala sie ich zycie z buciorami.

Gość blockhead
to sie zdecyduj uzywala wulgaryzmow czy nie? A co do wpieprzania sie w zycie innych...jak myslisz co w tej chwili robisz ty? :D

Gość zygam juz ta tink
Dziewczyno gdzie ja sie komus wpieprzamw zycie? Pomysl troche to nie boli.

Gość blockhead
hahahaha wiesz to zapewne nie pierwszy topik w ktorym sie wypowiadasz. I tak od razu pojawilas sie na tym tutaj. Ciekawe pod iloma pomaranczami piszesz

Gość zygam juz ta tink
Ale to juz sa twoje insynuacje. Niezbyt inteligentne zreszta :o

Gość blockhead
oczywiscie :D

Gość ogUUrek
BLOCKHEAD - piszesz o wyborach życiowych ? ...życiem wybierającej nazywasz ekosystem chlewa i świńskiego koryta z którego się wywodzi ?.Istota o umysłowej głębi gazetek reklamowych nie dokonuje wyborów lecz podąża za skutkami działania wydzielin swego układu endokrynologicznego.... ...jeśli w dziecięctwie miała za wzór wieprze więc wieprze będą dla niej celem na dorosłe życie....nie oznacza to dojrzałe życie...

Gość do oguurek
Zbyt mądrze piszesz żeby ona to pojęła.

Gość blockhead
oguurek no niezmiernie mi przykro, ze pochodzisz z takiego, a nie innego srodowiska. W koncu skads to musisz znac, prawda :D Nic na to nie poradze, ze rodzice wychowali cie w, cyt. ekosystemie chlewa i swinskiego koryta. Niezmiernie ubolewam, ze musiales obcowac z wieprzami i sa dla ciebie celem w zyciu. Coz. Wyrwales sie z patologii, ale wciaz mentalnie tam siedzisz. Biedne, uposledzone stworzenie. Wspolczuc rodzicow, ktorzy mimo tego, ze wywodzili sie z takiego a nie innego srodowiska, zdecydowali sie na dziecko. Skutki widac teraz. No, ale niziny spoleczne sa i beda. Nie mozna nikogo winic za to, ze zrobil sobie dzieciaka. Nawet jesli warunkow nie mial... do do oguurek ty tez podobnie jak kolega masz takie traumatyczne przezycia? :D:D:D