Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomorzanka1

Chłopak Pakistańczyk

Polecane posty

Gość dziewczyna marokanczyka
dokladnie , ale niestety nasi rodacy nie potrafia tego zauwazyc oni bioa pod uwage to co uslysza gdzies od innych ludzi na straganach ... No coz to smutne jest i tyle! :(

Gość oswiecona
Media robią podatnym ludziom wodę z mózgów, wiem po mojej mamie. To co powiedzą w telewizji to jest świętość.. I często słysze argument "w telewizji mówili" Nowy góru XIX wieku- MEDIA! no cywilizowani ludzie macie dobrego informatora... :)

dokladnie tak a media tez mowia to co chca mowic, nie poruszaja wszystkiego o danym temacie, no ale jezeli ktos wierzy i ma opinie poniewaz cos uslyszal w mediach to powodzenia w zyciu :)

Gość kiszarga
oswiecona mieszkasz w PL, widzisz kilku zuli w swoim miasteczku i na ich podstawie wydajesz opinie o Pakolach? :D:D:D Polskie zule to swietoszki w stosunku do muslimow i spolki. Pakole w angielskich szkolach stawiaja zadania (!) jakie pokarmy moga jesc dzieci - wszystkie dzieci, bez wyjatku, biale tez! Bo oni sobie zycza miesa halal i kazde dziecko ma tak jesc. Koniec, kropka. Nie ma rozmowy, nie ma dyskusji, nie ma dialogu. Ma tak byc. I to natychmiast. Wiekszosc nie pracuje, siedzi na zasilkach, strzela po kilkanascioro dzieci. Nie jestem rasistka dopoki mi ciemnoskory Pakistaniec nie probuje wprowadzac kozich zwyczajow w Europie. Proste?

Gość oświecona
Nie oceniam całego narodu, bo Ja jestem Polką i wiem, że w Polsce jest dużo wartościowych osób, tak samo jak w Pakistanie. Pokazuje Ci tylko ułomność oceniania na podstawie kilku obserwacji. Ja nie napisałam, że Polacy to są tacy i tacy... No ale dobra po co tłumaczyć. Rozumiem, że spotkałaś się z taką sytuacją w Twojej szkole, bądź szkole Twoich dzieci? Faktycznie czytałam, że np we Francji muzułmanie wysuwają żądania ale nie dziwie się skoro co drugi człowiek tam jest muzułmaninem, więc jak dla mnie mają prawo ( ale bez przesady). Po za tym ja nie będę tłumaczyć tych ludzi. Parę osób ma wyrabiać opinie o całej nacji? No to jest chore, sorry ludzie :D

Gość fanka prezesa wertypa
oswiecona, kochanie, ale ja sie zgadzam ze wszystkmi negatywnymi opiniami o pakistanczykach i innych muslimach. ja tez mieszkam w anglii i moje dziecko tez tutaj chodzi do szkoly. mieszkamy w anglii od 12 lat a przyjechalismy tutaj jak jeszcze tych pakoli tutaj tylu nie bylo. nie jestem rasistka, nigdy nie bylam ale ja rowniez potepiam zachowanie tych ludzi w krajach europejskich. to jest karygodne naprawde. to juz biali musza walczyc o swoje prawa a tamci z pakistanu dostaja wszystko za nic i to prawda, zachowuje sie jak zwierzeta.

Gość jednataaka++
Lasencje zabujane w śniadych adonisach -mózg wam oni zresetowali ! to w sumie normalne jeżeli -muslim was utrzymuje _jesteście zakochane _żaden biały was nie chciał . I tu jest clou sprawy. Bo 90 na100 panienek z PL w związku z muslimem z underclass to lale które nie potrafiły przywiązać do siebie ani Anglika ani nawet Polaka w miarę sensownego .Zostają wtedy tzw Pakole.Tj grupa najniżej stojąca w drabinie społecznej. Laski widzą że wszyscy z tego powodu na nie leją i są wk**ne .Więc w obronnym odruchu pienią się na forach ubliżaja Polakom etc.Same siebie oszukują że związek z gościem z de facto IV świata to nie jest obsuwa nawet w hierarchi społecznej . Gros z nich to gościówy słabo wyksztalcone które wyrwały sie z beznadzieji w rodzinnym miasteczku inawet nie bardszo kumają co to ten Pakistan co tam za kultura itp . Z reguły budzą sie potem za późno i są złe na cały świat .Żeby nie przyznać sie do życiowej porażki udają potem że było cool . Ale najbardziej niebezpieczne jak taka młodą niewykształconą i naiwną wezmą w obroty mulłowie -czasem sie im uda .Maja potem pannę z wypranym móżgiem całkowiecie zindoktrynowaną i sterowaną przez radykalnych islamistów -często wręcz islamofaszystów .Taka powie wszystko co jej karzą ,opluje każdego co sie z nią nie zgodzi i będzie siała islamską propagandą . Trochę takich panienek już jest .

Gość Amigasss
Hahahah :) Zawsze mnie bawily wypowiedzi zazdrosnikow, takich jak autorka powyzej, ktora tak strasznie stereotypuje, ze az mi jej zal :) "muslim was utrzymuje" Moj maz co prawda nie muslim, tylko Hindus, ale odpowiem. Nie. Moj maz mnie nie utrzymuje. Ja rowniez pracuje. "jesteście zakochane" To chyba oczywiste, ze jesli wychodze za maz, po prawie 5 letnim zwiazku, to jestem wciaz zakochana po uszy i chce spedzic reszte zycia z tym mezczyzna. "żaden biały was nie chciał" A nie sadzisz, ze czasem moze byc odwrotnie? Ze to. np ja nie chcialam zadnego Polaka? Na powodzenie nigdy nie narzekalam, zreszta tak jest do dzisiaj, mimo iz jestem mezatka. Wiesz, jakos perspektywa leniwego meza, pijacego alkohol, przy ktorym zawsze musze skakac i wszystko podawac pod nos, mnie przeraza. Takim panom mowie NIE. "I tu jest clou sprawy" - Tylko, zeby ci sie w glowie nie poprzewracalo od nadmiaru tych zagranicznych slow :) "Bo 90 na100 panienek z PL w związku z muslimem z underclass to lale które nie potrafiły przywiązać do siebie ani Anglika ani nawet Polaka w miarę sensownego" Popatrz, jakie obliczenia :) Szkoda, ze ja w twojej zacnej statystyce nie zajme miejsca :) :) :) Strasznie nad tym ubolewam. "Laski widzą że wszyscy z tego powodu na nie leją i są wk**ne" Ale co leja? Wode czy co? Myslalam, ze Lany Poniedzialek juz byl ;) "Same siebie oszukują że związek z gościem z de facto IV świata to nie jest obsuwa nawet w hierarchi społecznej" Goraco zachecam oddaniu sie lekturze i podszkoleniu swojej wiedzy geograficznej, tudziez politycznej. "Gros z nich to gościówy słabo wyksztalcone które wyrwały sie z beznadzieji w rodzinnym miasteczku inawet nie bardszo kumają co to ten Pakistan co tam za kultura itp" Hmmm... kolejny stereotyp utworzony przez nasz blyskotliwa kolezanke. :) Moze pora zajac sie swoimi sprawami i nie wciskac nochala w nie swoje? Ja swoje studia skonczylam, magistra zrobilam. Mam satysfakcjonujaca prace. A ty? Sadzac po twojej pisowni i budowie merytorycznej zdan, bledach ortograficznych i interpunkcyjnych, nie sadze, zebys zagalopowala sie jakos szczegolnie daleko ze swoja edukacja, co zreszta juz udowodnilas, piszac, ze Pakistan nalezy do Czwartego Swiata. Moze pora nadrobic zaleglosci? :) "reguły budzą sie potem za późno i są złe na cały świat" Ja nie jestem zla. Wrecz przeciwnie. Jestem mega szczesliwa. I to cie chyba boli, prawda? :) Milego dnia. :) Pozdrawiam z goracych Indii :) :)

Gość skrj1488
sorry że zdubluję post, ale... Pakistańczycy biorą sobie Polki za żony itd. Zaś zabraniają swoim córkom jakichkolwiek związków z Polakami i innymi "niewiernymi"...Związków Polak - Pakistanka jest baaaaaaardzo mało. Dlaczego - bo Pakistańczycy nie pozwalają swoim córkom na takie związki. Mogą się tylko wiązać z Pakistańczymi/muzułmanami. Przypadki w których pakistanka zakochuję się w "niewiernym" często kończą się śmiercią dla pakistanki z rąk rodziny.Przez to jesteśmy świadkami istnego drenażu kobiet Polskich bez niczego w zamian dla Polaków. Także wszystkie panie, które biora sobie za mężów pakistańczyków, polecam się spytać co sądzi jej ukochany Pakistańczyk o sytuacji gdyby jego siostra miała wyjść za Polaka...

Gość oświecona
skrj1488, a zapytaj swojego Ojca czy matkę czy chciałaby mieć zięcia muzułmanina. Wiadomo, że każda religia uważa siebie za jedną jedyną, za prawdziwą. Chrześcijanie także tak uważają.. a że muzułmanki nie mogą mieć męża innej wiary, to szczerze mówiąc nie wiem, ale tak sobie myśle, że wtedy dzieci przejęłyby religię ojca (chrześcijaństwo) i pewnie dlatego. :)

Gość oświecona
Fanka prezesa wertypa, czy to, że kilku muzułmanów świruje w Anglii i ustawia sobie wszystkich jak chcę to jest powód do oceny całej nacji? :)

Gość kiszarga
oświecona " czy to, że kilku muzułmanów świruje w Anglii i ustawia sobie wszystkich jak chcę to jest powód do oceny całej nacji?" Blad, skarbie :D Swiruje (jak to delikatnie nazwalas :D) praktycznie cala ta chora nacja. Moze (moooooze) kilku jest normalnych i zasymilowanych z europejskim spoleczenstwem. Muzulmanie sa wielkim problemem i coraz czesciej (jeszcze niestety nie glosniej ;-) ) zaczyna sie o tym mowic. Takie milosierne duszyczki jak ty, obudza sie jak bedzie juz za pozno. Oni nikogo nie szanuja oprocz wlasnego stada :D Kazdy bialy dla nich to wrog. Ty, mimo, ze ich bronisz rowniez :D To ci szok, co? :D:D:D

Ja mieszkam w Norwegii i mam tutaj tez duzo muzlumanow pakistanczykow i nie opowiadaj glupot typu kazdy bialy to wrog, na pewno znajda sie przypadki ktore uwazaja sie za lepszych niz inni ale takie przypadki znajdziemy wczesniej, a w Polsce gdzie nie ma podzialu na biali ciemni to jak jest Polak jest wrogiem Polaka moze jeszcze gorzej? Swoj pod swoim dolki kopie, to moze lepiej?

takie przypadki znajdziemy wszedzie...*

Gość oświecona
To jest taka walka z wiatrakami, Twoje słowa przeciwko moim... Szok? szokiem dla mnie jest to co piszesz :) I wcale temu nie zaprzeczam. Ja nie należę do naiwnych, głupiutkich, nieoczytanych kobiet, więc nie obudzę się w ręką w nocniku... Ja nic nie chcę udowadniać, po prostu piszę co myślę i zaznaczam to, że jestem szczęśliwa z moim chłopakiem PAKISTAŃCZYKIEM. Tyle :)

Gość mahomedka
Oswiecona, a na ilsma juz przeszlas czy jeszcze nie? :P hahahah :D

Gość mahomedka
*islam

Gość ex dziewczyna Pakistanczyka
Po prostu jest kolejna naiwna, ktora daje sie nabrac na piekne slowka pana ciapaka i jako takie jego zachowanie. No ale kazdy w pewnym stopniu pozniej otwiera oczy i patrzy na to wszystko z innej perspektywy. Ja kilka lat temu bylam zafascynowana kultura muzulmanska, imponowali mi Arabowie i ciapaki, nawet sie z nimi umawialam. Jaka bylam poyebana to nie wspomne. Teraz wstyd mi za to. Z nie jednym ciapakiem bylam. I nie byli to jacys zacofani tylko niby studiujacy, wyksztalceni, z dobra praca, nawet urodzeni w Anglii ale nie tylko. Po kilku takich ''przyjazniach'' opaska z oczu spadla. I bardzo dobrze. A zeby nie bylo, ja tez uwazalam, ze ''MOJ'' jest inny, ze mnie sie uda i kazdego ciapaka tlumaczylam sobie jakos, jego klamstwa rowniez. No ale miarka sie przebrala. No coz, wiadomo, ze kto ma faceta ciapaka to bedzie go bronil wiec ja sie tym kobietom nie dziwie, ze ich tak bronia. :D Zycie zweryfikuje kto mial racje.

Gość kaktus upierdlikus
Do dziewczyn które mają chłopaków paki - nie przeszkadza wam to że biała kobieta dla nich równa się zwykła kurwa? Może wam tego mąż/ chłopak nie powie, może nawet tak nie uważa...ale co z reszta rodziny z która oni są tak bardzo związani? Myślicie że tak głęboko zakorzeniona tradycja powtrzyma ich (lub jego rodzinęb) przed skrzywdzeniem np waszej córki ( teoretycznej) która np zacznie zadawać się z niewiernym? ;mężus może być spoko ale rodzinka też się wtrąca bez waszej wiedzy, pomyślcie trochę o przyszłości.

dokladnie przyszlosc pokaze, to ze Tobie sie nie udalo nie oznacza ze innym tez ma sie nie udac! Ludzie sa rozni muzlumanie pakistanczycy i polacy rowniez wiec nie mierzmy ludzi po religii czy narodowosci, do komentarza nade mna no wiec wogole sie z Tym nie moge zgodzic, bardzo latwo mozna sie zaprzyjaznic z rodzina muzlumanska, oczywiscieie jesli im sie okaze szacunek dostanie sie go spowrotem, ja uwielbiam mame mojego ukochanego, uwielbiam popijac marokanska herbate z nia i jego siostrami i mam bardzo dobry kontakt, wiec wydaje mi sie ze tutaj tez zalezy to od rodziny :)

Gość oświecona
Mahonedka, na islam nie przeszłam i nie przejdę choćby nie wiem jak mnie błagał mój facet. I nie rozumiem co z tym takiego śmiesznego? :) Ja mam swoją religie zakorzenioną jak on swoją i tak zostaje. ex dziewczyna Pakistańczyka- no przykro mi, że Ci nie wyszło, widocznie trafiłaś na takiego faceta, który jest lekkich obyczajów. Znam takich Pakistańczyków i Polaków też. I chętnie bym poczytała dokładniej co tam nie grało w tym waszym związku, bo jak dla mnie piszesz ogólnikami czyli nic konkretnego :) Ja bronie bardziej moich poglądów niż Pakistańczyków ;) i ja mam argumenty nie to co Wy :D

Gość argumenty???
Argumenty??? Oswiecona, ty masz argumenty?? Nie rozsmieszaj mnie i nie kompromituj sie juz wiecej. Argumentow nie masz ZADNYCH dziecinko, pleciesz tylko trzy po trzy buaheheh

Gość oświecona
To poczytaj wcześniejsze posty, tak od marca, bo chyba nie jesteś w temacie :D

Gość Ameena
Niestety aż przykro sie czyta wszystkie wulgarne wypowiedzi na temat Pakistańczyków i stwierdzam ze jedynie ograniczone osoby mogą sie w taki negatywny sposób o nich wypowiadać i nazywać ich brudasami, pakolami, klamcami, ludźmi o najniższym statusie społeczny. To jedynie świadczy o tym, ze nie macie zielonego pojęcia o ich kulturze a swoją wiedzę czerpiecie z "talk show" typu rozmowy w toku (nie ujmując wszystkim tym którzy oglądają Ewę Drzyzgę, bo mi samej czasem sie zdarzy, ale nie traktuję tego programu jak wyroczni lub "źródła wierzytelnej wiedzy") Ja jestem szczęśliwą mężatką od 4 lat....i nie, mój mąż nie jest Pakistańczykiem, tylko Polakiem, ale mam mnóstwo znajomych i przyjaciół z Pakistanu. Nie zgadzam sie kompletnie z obelgami w strone Muzułmanów, ich rodzin, religii, kultury, oraz z tymi wszystkimi zarzutami i oszczerstwami w kierunku Polek, które są w związkach z Muzułmanami. Jak czytam stwierdzenia typu "s..i które sie puściły z brudasami..." to aż trudno pomyśleć ze są to młode dziewczyny które żyją w XXI wieku i są tak mało oświecone i zacofane w swoich stereotypowych poglądach. Wcale nie twierdzę, że wszyscy są odealni, bo nie żyjemy w idealnym świecie, ale otwórzcie oczy i zaakceptujcie fakt należy pożegnać sie z tym zacofanym myśleniem, bo jeżeli mielibyśmy się takimi poglądami kierować to w takim razie "wy" które tak negatywnie sie wypowiadacie o Pakistańczykach powinnyscie rowniez zaakceptować stereotyp Polaków za granicą: złodzieje itp. Ja takich poglądów nie mam, ale chce wam uzmysłowić jak myślą ograniczeni ludzie. Te dziewczyny które nigdy nie miały styczności w ogóle nie powinny sie wypowiadać na ten temat, bo nie macie jasnego pojęcia o czym mówicie. Nasz najlepszy przyjaciel( moj i mojego meza) jest z Pakistanu, i jest jednym z najbardziej czystych i zadbanych osób jakich znam, bardzo solidnym pracownikiem jak rowniez z wyższym wykształceniem i kilkoma dyplomami, ale to nie wykształcenie gra tu najważniejszą rolę ale fakt jakim jest człowiekiem! A jest fantastycznym facetem, przyjacielem, wsparciem dla wielu bliskich znajomych, ale rowniez czułym i opiekuńczym partnerem, bratem i synem. Nie kierujcie sie co mówią inni i co slyszycie w TV bo to w większości nagięte przez media historie, ja jestem żywym przykładem kobiety która do momentu gdy nie poznała "żywej kultury" tego kraju tez wierzyła w te bajki z TV i wstydzę sie tego co na ich temat kiedyś sądziłam. Pozdrawiam

Alez nikt tu sie nie kieruje stereotypami ani obrazem medialnych owych ''bohaterow''. Toz to samo zycie. Mieszkamy za granica to i widzimy zachowanie owakich ''panow''. :o To Ty masz kobieto stereotypowe myslenie, ze zarzucasz nam, ze jestesmy zacofane dlatego, ze mamy swoje negatywne opinie na temat wyzej wymienionych ekhem ''panow''.

*obrazem medialnym

Gość oświecona
Obrzezanych? Teraz to mnie rozbawiłaś :D Pomyliłaś dziewczynko judaizm z islamem. PS: jakbyś czytała wątek od samego początku nie ośmieszałabyś się pisząc, że rozkładam nogi przez "ciapatym" no ale Twoja wola, nie marnuj swojego czasu żeby się tu wypowiadać, skoro nawet nie wiesz czy muzułmanie są obrzezani czy nie :)

Gość Ameena
Właśnie widać to po twoich wypowiedziach ze jedynie " oglądacie z boku" ich kulturę i nie macie bezpośredniego kontaktu ich kulturą. To ze mieszkasz za granicą wcale nie czyni Cie lepsza ani bardziej doświadczoną co do kreowania swoich poglądów, ja tez mieszkam poza granicami kraju od ponad 10 lat. Moje sformułowanie o zacofanych strereotypach "zabolało" jedynie te osoby które za pewne takie są więc to ty sam/sama siebie wsród tego grona ustawilas, wyobraz sobie ze moja wypowiedz nie była nasycona nienawiscia ani atakiem w kierunku jakiejkolwiek osoby na tym portalu. Widocznie nie jestes jeszcze dojrzała/ły emocjonalnie żeby odczytać prawdziwe przesłanie mojej wypowiedzi. Pozdrawiam serdecznie

Kochana, sama siebie oszukujesz. Juz tu pisalam kilka razy w tym topiku. Mialam Pakistanczyka, Hindusa a takze arabskich facetow. Byl czas, ze tak cholernie mi to imponowalo i taka bylam zapatrzona i zafascynowana ta ich kultura, ze nawet przeszlam na islam. Tak, tak. Bylo to kilka lat temu. Jak tylko wylecialam z Polski, zachlysnelam sie tym zyciem w Anglii. To wszystko bylo mi obce i podobali mi sie tamci mezczyzni, cholernie mi sie podobali. Zaczelam czytac o tej ich religii, kulturze, z jednym nawet wybralam sie do jego kraju, poznalam rodzine. Wiec pudlo, grubo sie mylisz jesli myslisz, ze opinie tworze na stereotypowych gadaninach. Za granica mieszkam 8 lat. Nie wiem czy to malo czy duzo dla Ciebie ale zdazylam poznac ten ''swiatek''. Jestem naiwna i sama siebie oszukujesz zarzucajac innym zacofanie i ciemnote. :o

*jestes