Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blu berry

Chyba znalazlam sposob na wagry!!

Polecane posty

Ameryki pewnie nie odkrylam, choc w dziedzinie walki z wagrami moze to byc moja wlasna ameryka :) Chodzi o szczoteczke do mycia twarzy. Wyglada tak http://esentia.pl/Top_Choice_Szczoteczka_do_mycia_twarzy_p28111.htm Kupilam ja wczoraj, wyszorowalam ryjek i efekty od razu byly widoczne. Czystsza skora, radykalnie zmniejszone wagry. Mam zamiar uzywac jej regularnie i pozbyc sie wreszcie tego paskudztwa. Z wagrami walcze od... podstawowki chyba :( Kremy, masci, zele, pianki, toniki nie pomagaly w ogole. A przetestowalam mase z nich. Najlepsze efekty mialam po zestawie - peeling + parowka ziolowa + maseczka oczyszczajaca z sorai. Tyle ze efekt utrzymywal sie dzien, gora dwa. A potem znow paskudne czarne grudy na nosie :O

Gość trzeba pic 5 szklanek mleka
no ale to przeciez dopiero raz ta szczoteczka zrobilas

w sumie dwa razy, ale efekty sa naprawde niezle. lepsze niz przy jakichkolwiek innych sposobach wyprobowanych przeze mnie. mysle, ze przy regularnym stosowaniu mozna sie w ten sposob pozbyc wagrow, a przynajmniej beda niewidoczne.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a czy ta szczoteczka nie podraznia za bardzo skory??i w jakich partiach twarzy jej uzywasz??bo ja tez walcze z wagramy glownie na nosku,nic nie pomaga:(

Ja mam wagry glownie na nosie, ale tez troszke na czole, brodzie. Standardowa strefa T. Wieczorem sobie cala twarz porzadnie wyszorowalam, az sie lekko zarozowila - wiec chyba troche skore podraznilam. Potem nalozylam maseczke nawilzajaca i rano wszystko bylo ok. Rano juz tak delikatniej szorowalam i glownie nos. A w make to mi sie nie bardzo chce wierzyc. Moich wagrow nie wyciagaja nawet specjalne plasterki, ciezko tez je wycisnac, wiec watpie zeby maka sobie poradzila ot tak.

Gość ta ta ta
tylko tych plasterków nigdzie nie można już kupić a były całkiem niezłe na brodę i czoło

Gość jaki to sposob
z tą mąką?

czy tą szczoteczke można kupić jedynie przez neta ???może jest w jakiejs drogerii np. Rossman>>>???

Gość myję buzię szczoteczką
już kilka lat, ale nie zauwazyłam takich efektów jak autorka. Owszem, buzia jest gładsza, zwłaszcza na początku czyć dużą różnicę, ale na wągry nie działa.

Gość myję buzię szczoteczką
taką szczoteczkę można kupić w większości sklepów kosmetycznych.

Gość Ewerezalda
a mi się zakażenie zrobiło- bo taka szczotka nie jest przecież jednorazowego użytku. A po za tym otwierają się mikroskopijne ranki, a szczotka raz po pryszczach (bakterie!!) raz po tych rankach szoruje.