Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój szef tez miewa humorki

nie moge patrzec na laski co mają tak obcisłe w kroku spodnie

Polecane posty

wchodze do sklepu i taka "kaczuszka w obcisłych spodniach" lata po sklepie odziezowym, uda sie ocierają, nóżki krótkie, spodnie tak obcisłe ze prawie wchodzą jej między wargi. Potem za 4 dni znów przyszłam i znów była w tych spodniach i wiecie co? jak koło mnie przelatywała poczułam smrót podcipia. Kurcze przeciez tam wszystko sie kisi , poci, a juz jak kilka dni tak uciska tam to calkiem skwar sie robi. Sama wiem jak takie spodnie wkładam.Tylkoze wkurza mnie jak ona koło mnie lata i ja czułam jej smrót. Potem w pracy tez. Obcisłe spodnie jedna nosi, uda tez sie ocierają.Kilko dni nosiła i tez czułam ten zapach poconej cipki, .Kurde czy one tego nie czują? tam jest śluz, potem, ciasnota, brak powierza, nie ma swiezości .....

Gość ujarany miś koala
nadcipia, nad :-0

to tylko durny stulejarz mogl napisac....prowokacja pryszczetego nastolatka...

Gość antyradio
a ja popieram autora...wiele kobiet to brudasy straszne !!

Gość analfabetyzm sie szerzy
"smrót"

Gość skooijnc
moze twoja cipa smierdzi ale nie moja i nawet jak nosze obcisle spodnie to jestem czysta . ty moze tego nie wiesz bo sama sie nie myjesz:)

błędy nie błędy. ja poprostu mam wyczulony węch a gorzej ze wzrokiem i słuchem.Dlatego tak bardzo czuje to co byc moze nie czują inne. A moze czuja i im nie przeszkadza? Raz stoje na przystanku i stai taka w rózowych obcislakach, tipsy, makijaż.i nagle przeszła obok by do autobusy dojśc. I znów poczułam smrót......cioty czy śluzu nie wiem, ale ni emiała świeżej pipy a juz napewno spodnie nie były jedno dniowe.

Gość ujarany miś koala
skoolijnc to fiołkami pachnie :classic_cool:

ty mozesz mni eobrazac, ale nie wciśniesz mi kitu ze twój tyłek pachnie w spodniach bo kazda z nas wie ,że tam jest miejsce intym,ne i sie poci nawet jak ci się wydaje ze sie nie poci, wydziela sie smrót a jak nosisz spodnie obcisłe to dodatkowo powietrze sie nie dostaj ei jest pożywka dla bakterii, więc nie kituj ze ci tam pachnie rumiankem.

Gość trralalalala
. . . . . . . . . . . . . ***. . *. ***** . . . . . . . . . . . . . . **. . **. . . . . * . . . . . . . . . . . . . ***. *. . *. . . . . * . . . . . . . . . . . . ****. . . . . **. . . ****** . . . . . . . . . . . *****. . . . . . **. *. . . . . . ** . . . . . . . . . . *****. . . . . . . **. . . . . . . . *. ** . . . . . . . . . . *****. . . . . . . *. . . . . . . * . . . . . . . . . . ******. . . . . *. . . . . . . * . . . . . . . . . . . ******. . . . *. . . . . . * . . . . . . . . . . . . ********. . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . *******. ** . . *******. . . . . . . . . . ** . . . *******. . . . . . . . . * . . . . ******. . . . . . . . . * * . . . . . ***. . . *. . . . . . . ** . . . . . . . . . . . . . *. . . . * . . . . . . . . . ****. *. . . * . . . . . . . ******. . *. . * . . . . . . *******. . . *. * . . . . . . *****. . . . . . * . . . . . . **. . . . . . . . . * . . . . . . . *. . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . *. * . . . . . . . . . . . . . . . ** . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . * . . . . . . . . . . . . . . . . *

Gość ujarany miś koala
fiołkami :classic_cool:

Gość antyradio
bylam ostatnio z dzieckiem u ortodonty (wiem nie na temat ale...) siedzi damesa z corcia, gowniara moze 12 lat, wlosy po farbowaniu :o mama- wymalowana w mini, butki na obcasie , fryzura... wychodzi pani ortodontka, prosi mame owa i mowi...wszystko ok tylko niech dziecko zeby myje :o

Gość Nie-lubie-durni
smrót ??????????? Musisz miec niezle problemy,zeby obwachiwac sprzedawce w sklepie LOL.

Gość skooijnc
kochanie. jesli robisz siku i sie nie podmywasz tylko chodzisz z tym caly dzien to wiadomo ze bedzie smierdzialo:) trzeba sie myc i dbac o higiene:)

Gość ujarany miś koala
No niektóre ciuchy z racji ich natury są jednodniowe - wietrzenie nie pomoże niestety :classic_cool:

Gość ujarany miś koala
A i owszem, trzeba, z tym, że do dbania o higienę zaliczyć należy zmianę niektórych części garderoby - jeśli i selekcja "na oko" (czyste) to także na "węch" :-0

Gość ujarany miś koala
co to - - > a co ? jedne masz tylko ?:-0

jak raz załozy spodnie i smierdzi jej , spodnie przesiąkneły potem, sluzem, bo przeciez przez stringi przecieknie sluz, mocz, pot to niech juz nie zakłada tych spodni bo jest na drugi dzień smrót. Wiesz ja nie obwąchuję. Chodzi o to ze czuje to poprostu intensywnie.Mój kolega z pray tez nie zabardzo dba. Chodzi w tych samych spodniach i czuc smierdzące jaja. Kurde ludzi , jak mówie mojemu facetowi- umyh bo ci sie spocił to idzie i myje mimo iz niechodzi w wąskich spodniach i często po ciku podciera się. A jednak tam sie poci.Nie udajmy.A codopiero jak sie nie podmywają, nie podcierają, nosza obcisłe ubrania. Trzeba myc się zmieniac wkładki......

Gość Nie-lubie-durni
Mozna prac codziennie. A jak sie posiada suszarke do ubran to taka operacja wynosi okolo 1-1.5 godziny. Poza tym mozna miec tez 3 pary takich samych jeansow!

Gość pisze się SMRÓD

nie trzeba dzinsów co dziennie, bo sa grube, wkładki wystarczy miec. ja mówiłam o cienkich spodenkach, rózowych czy eleganckich obcisłych czarnych.Z takich czuc najbardziej odór.A jeszcze jak one popsikają sie tam perfumami to całkiem jest sajgon.Skoro tam sie perfumuja to znaczy e czują swój smrót ale niechca jeszcze spodni dac do prania licząc- ze poperfumowanie załatwi sprawę:O

Gość ujarany miś koala
błagam, nie katuj mi dalej oczu SMRÓD

Gość Nie-lubie-durni
Jej.............kup kumplowi dezodorant intymny i przestan wahac ludzi w sklepie! To jakies zboczenie...Ja nawet nie pamietam jak wygladal sprzedawca w sklepie w ktorym robilam zakupy dzisiaj a juz na pewno nie zwracam uwagi na jego stroj

Gość a nie bo smrut
jesli podmywasz sie po kazdym wysikaniu i...no wiesz i zmieniasz bielizne codziennie, to smrotu nie bedzie:D:D:D

Gość a nie bo smrut
miś koala>>>bo smrut to teraz nowe zdanie na kafe:D:p

Gość a nie bo smrut
sorry ze smioechu było źle:o nowy wyraz na kafe

tak .ale widocznie te panie nie podmywają się i nie zmieniają wkładek skoro ja wyczuwam smród czy smrut jeden smrót;P wkładka spowodowałaby ze sluz z pip bezposrednio nie przecieka ze stringów na te cienkie spodnie obcisłe w kroku.

Gość kwiatek211
moj chlopak kiedys w pociagu zamoczył nogawki od spodni na podłodze ktora byla cała w moczu.. myslałam ze nie dotrwal do domu.. a podróz trwała jeszcze pare godzin.. :o