Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krissssss

Ale mam przerąbaną prace!!!!!

Polecane posty

Gość salowa w psychiatryku
raz sie popłakałam bo mnie 3 ludków zamkneło w pokoju i pilnowali drzi.Klucz oczywiście ył w srodku bo nie pomysleli ze mozna kluczem zamknąc mnie.I pilnowali tych drzwi.No i ja waliłam, krzyczałam ale oni stali i trzymali te drzi. jeda salowa szła i pytała ich co tak stoja i trzymają drzwi a oni mówia ze tam umarła królewna sniezka i krasnoludki jej pilnuja i oni sa krasnoludkami.Jak ja usłyszałam to krzycałam, i uwolnili mnie. No ale 2 godziny tam przesiedziałam.Byłam zła ze nikt nie "uratował" mnie wczesniej.

do salowej: a mogę zapytać ile zarabiasz? Praca salowej w normalnym szpitalu jest ciężka, a w takich warunkach to juz w ogóle szkoda gadać...

Gość jussi jussilajnen
Ech. Ja tam bym chciał tak pracować. Pomagac chorym. Ci ludzie są bardzo samotni potrzebują ciepła i wsparcia, zrozumienia bardziej niż ktokolwiek inny. Niestety jako student prawa scieżka życia sprowadzi mnie do jakieś nudnej papiuerkowej roboty pewnie/.

Gość Krisssssssss
Salowa a ile Ty wogóle masz lat????? Pytam tak z ciekawościo.Bo tam można też zwariować chyba jak się długo pracuje.

widzisz Gonera tez w psychiatryku.Oto chodzi ,że mózg cżłowiek ato maszyna.Róznie bywa, dziś jestesOk a jutro masz dziwne zachowania.Dla ciebie sa to normalne zachowania a dla innych nie.Np schizofrenia. czasami sytuacje losowe, rodzinne, geny, załamania nerwowe, tendencja do chorób psychicznych bywa dziedziczna ale nie zawsze. Raz jestes normalny a nagle doznajesz ataku szału i bierzesz nóż i latasz z nim po ulicy .To sa poważne przypadki.No i sa zdziwaczali świrusy. Duzo jest normalnych kobiet z depresja i nerwica, które nie radza sobie, biora leki i leżą tam i sie leczą, ale na pozór sa normalne, nieszkodliwe, bez odpałów.No ale róznie bywa.......nagle moze jej się cos w głowie przestawic i zacznie cię pluc, gonic, wyzywać, tarmosić.

po 30stce jestem i mam najniższą krajową:O aha znałam dziewczynę, miała chłopaka, liceum.Zodtawił ją i ona zwariowała.latała z nożem w domu , na matke, krzyczała, szalała. I ją zamkneli.Potem podleczyła się i poszła do pracy do zakonnic. tam poznała ksiedza, franciszkanina, i ponoś on odszedł.Związał sie z nią.urodziła dziecko. i w kościele krzyczała podczas chrztu(bo atak dostała nagleP),że nie moze ochrzcić dziecka bo ma grzech bo współrzyła.:D szkoda mi jej bo była ładna fajna i dosnała urazu mózgu z tego szoku z młodości. Widzicei duzonie trzeba by zwariowac nagle. Mówi sie - chyba zwariuje zaraz i to jest prawda.Mozn zwariowac "nagle".

Gość Krisssssssss
No cóż bez wariatów,złodziei,polityków,pedofilów itp. świat byłby nudny :)

I tak byś się nie zanudził. Zakład? ;)

nie wiesz czy bedziesz kiedys niedołężny mimo iz wydaje ci sie ze dziś jestes silny.Nie wiesz czy jutro bedziesz nienormalny mimo iz dziś świadomie mówisz i myslisz. Wszystko ma przyczyne no i te genny...

Gość Krisssssssss
Nie myśle negatywnie o przyszłości.Każdy kiedyś będzie niedołeżny i mniej lub więcej szurnięty ze starości chociażby.A na chwilę obecną dobrze jest jak jest :)

Gość czyteliczka wasza
a ja jadąc atobusem patrze a tam staruszek taki siedzi, trzęsie się, oczy miał takie wielkie i wyłupaste, taki chudy jak patyk i tak na mni epatrzył jakby się zakochał.Wpatrywał mi sie w oczy a ja w jego i patrz nie spłoszył sie, tak sie wpatrywał. Szok.

Gość Krisssssssss
czytelniczka...........może spróbuj go odnaleźdz.Może to Two jedyny :) :) I nie wazne np że masz chłopaka lub mężą :) "To może być to" :)

coraz więcej takich będzie... :D

To przez tą naszą cywilizację po części. :P

Gość Krisssssssss
Ludzie ludziom zgotowali ten los :) :)

Gość kiedys byłam
w odwiedzinach u koleżanki która była pielęgniarką w szpitalu psychiatrycznym ,mieszkała w hotelu dla pielęgniarek tuż przy szpitalu bo jej dom rodzinny był wiele kilometrów od tego miasta.Ci chorzy przychodzili nieraz do tego hotelu czyli nie był to chyba jakiś szpital z ciężkimi przypadkami.Potem miałam nocować w namiocie( to były wakacje) ale na terenie tego szpitala,trochę sie bałam( że któryś z chorych przyjdzie w nocy ) ale też się wtedy nasłuchałam historyjek.Teraz ich nie pamiętam bo było to wiele lat temu ale dziewczyna też się naoglądała.

Gość chorujemy
jak to jest ze dzis człowiek jest normalny np Villas, Dmoch, Pankracy a jutro nagle zamyka sie w soim swiecie, wariuje i z jego psychiką dzieje sie cos dziwnego.jak to sie robi ze nagle człowiek choruje, traci zdrowe myslenie. Np z 2+1 Ela Dmoch straciła męza- odszedł do innej i nie umiała sie z tym pogodzic.Byla pięna...i zwariowała....zaczeła mieszkac w domu bez ojien unikała ludzi, nie rozmawiała nie chodziła.jej matka sie nia opiekowała az zmarła.A co teraz z nią jest//? a willas.tez piękna młoda była ...a teraz te sprawy z psami, z brudem.......w koncu wzieli ją na leczenie, moze sie uda jej pomóc.Ktos ją wziłą do swojego pałacu i tam mieszka. te jej sztuczne włosy doczepia nadal.Miała swoje zawsze gęste ale do ramion.i ma takie do dzis............jak szła do psów to wiązała w warkoczyk.a na scene to doczepia.Dobrze ze ją uratowali. A pankracy-ma aicschalmera.straszna choroba.......człowiek nie wie gdzie kłasc paste do zębów i kładzie np do pasty do butów....

Gość upppiii
mamm mnóstwo objawów żeby niedługo w psychiatryku wylądowac