Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 lata

czy moge jezdzic rowerem??

Polecane posty

Gość 2 lata

zabrano mi prawko na okres 2 kat czy w tym wypadku moge jezdzic rowerem

Gość wyłącznie hulajnogą

Gość wafeloniarz
Możesz rowerem jeżdzić ale treningowym w domu!!!!!!!!

Gość wyłącznie hulajnogą
jak prawko straciłeś to musisz tak jeździć żeby ciągle mieć 1 nogę na ziemi :O OCZYWIśCIE PALANCIE żE MOżESZ JEDźDZIć ROWEREM - CO MA PIERNIK DO WIATRAKA!!!!!!

Gość 2 lata
a to korwa ma ze jak jedzies zpijany rowerem to ci prawko zanbieraja wiec moze jak nie masz prawka to i rowerem jezdzi=c nie mozesz pytam sie po prostu bo nie chce wpasc w nastepne gowno a nie wy odrazu tu naskakujecie swietoszki od 7 bolesci

Zadzwon sobie na policje i po prostu zapytaj. Mnie sie wydaje, ze mozesz jesli masz karte rowerowa. I chyba mozesz jezdzic motorowerem, motorem do 50ccm (a moze 75?) i skuterem. Ale nie jestem tego pewna.

Gość i załóż se
boczne kółka a na kierownice taki wentylatorek

Gość 2 lata
wiem ze nie moge jezdzic pojazdami mechanicznymi wiec rower do nich chyba sie nie zalicza zrobilo sie cieplo i do pracy bym se smigal a karta rowerowa obowiazuje chyba tylko do 18 roku zycia ja mam 27 aha tak dla waszej informacji nie jezdzic na kaca

Gość wyłącznie hulajnogą
ja nie mam prawa jazdy a rowerem jeżdżę :O

Odkąd jesteśmy w Unii (a to juz dobrych parę lat) to NIE OBOWIĄZUJĄ żadne karty rowerowe ani pływackie ani inne tego typu bzdetki. Jeździsz/pływasz na własną odpowiedzialność. Oczywiście, jako użytkownik drogi publicznej, masz być trzeźwy (tak samo, jakbyś np. na koniu jechał wierzchem) i stosować sie do przepisów o ruchu drogowym.

Gość 2 lata
dzieki ewa 33 tak wlasnie yslalaem ale juz niechcialem popelniac nastepnego bledu wystraaczy mi to do konca zycia dzieki jeszcze raz

Nie mozesz prowadzic tylko tych pojazdow, do prowadzenia ktorych uprawnialo Twoje prawo jazdy. Racja, dorosli nie musza miec karty rowerowej, ale dzieci tak.