Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on27X

kobiety pomozcie..

Polecane posty

Gość on27X

pytanie kieruje do plci pieknej.. Jakis czas temu moja kobieta zaproponowala wspolne mieszkanie. Wczesniej mieszkalismy juz razem (okolo 1.5_nie bylo zle, a nawet przyjemnie).Pozniej rozstalismy sie na jakis czas..1.5-2 miesiace.. jestesmy razem od roku, w sumie 2.5 roku. Ona w miedzy czasie wyprowadzila sie do innego miasta (w czasie kiedy nie bylismy razem), nie jest to daleko . Jakies 20 minut samochodem. Problem w tym , ze teraz zaproponowala mieszkanie razem. Ja jej odpowiedzialem , ze cenie sobie wolnosc.. tzn. ze jest dobrze jak jest (widywalismy sie dosc czesto +- 4 razy w tygodniu) Nie zrozumiala.. Powiedziala , ze czuje sie jak niechciany piesek z wyciagnietym jesykiem proszacy o laske.. :( po dwoch tygodniach powiedziala, ze to nie ma sensu . ze ciagniecie teo dalej do niczego nie prowadzi , skoro ja n widocznie mecze sie jej obecnoscia i nie chce z nia zamieszkac. kocham ja .. a ona mysli , ze to zabawa dla mnie.. Co mam o tym myslec? czy sa jakies szanse na powrot???? ona inika kontaktow ze mna.. nie odbiera telefonow.. nie chce sie widzec.. czy jest szansa , ze wroci? jesli teraz zaproponuje mieszkanie razem zgodzi sie / czy znowu bedzie miala mysli typu , ze to z laski..? :(

Gość on27X
up

Gość tak to jest
i bardzo dobrze, że nie odbiera telefonów, laska ma nadzieję na coś trwałego a ty ja zwodzisz. Zadeklaruj się poważnie, albo zostaw ja i nie męcz jej, nie jesteś wart tej dziewczyny

Gość on27X
problem w tym , ze mi jest dobrze tak jak jest.. wiem , ze na czegos wiecej ozekuje... Dawalem jej wszystko co moglem.. nie wiem.. teraz mieszkam z kumplami.. jakos tak luzno jest ..zawsze mozna piwo przy meczu wypic.. Spanikowalem , ze jesli zamieszkamy razem bedziemy skazani na wieczory tylko i wylacznie ze soba :O

Gość on27X
kur** bo zawsze sie we mnie odzywa we mnie taki samolub.. i co ja mam zrobic? zaproponowac jej to mieszkanie razem? zgodzilybyscie sie po takim czyms? :(

Ehh wy faceci... Z wami mamy ciezko :) A planujesz z nia byc tak naprawde? Ile w ogole macie lat?

Gość hsdjhsdhd
uuuuuuu ja tez bym sie wkurzyla zeby moj chlopak mi cos takiego zrobil, rozmumiem ja doskonale!!! Ale sproboj ja jakos udobruchac jezeli chcesz naprawde byc z nią (MIESZKAĆ)!!

Gość hgtttyrg
wypielabym sie na ciebie !!!

Gość on27X
oboje po 27.. chce z nia byc , ale nie chce wiazac sie zadnymi slubami..

Gość hsdjhsdhd
WOW po 27!! To sie nie dziwie ze sie tak pozadnie wkurzyla!!!

Gość on27X
w sumjie ona daje mi wszystko co chcialbym zeby dawala mi kobieta. czulosc, dobry sex , zrozumienie, oparcie.. serio wszystko..

Gość hsdjhsdhd
W lata ja wpędzasz kolego!!!!! Duzy dzieciak z ciebie

Gość tak myślę
jeśli macie wobec siebie inne oczekiwania, jeśli ona chce stabilizacji i trwałościa, a Ty niezależności to chyba nic z tego nie wyjdzie...:-(

Gość on27X
najgorsze jest to , ze ona naprawde nie chce za mna rozmawiac.. :(

Hmm Kobiety mysla inaczej. Byc moze ona chce stworzyc cos wiecej... Trwaly zwiazek.. rodzine. Wiek odpowiedni. Ja bym na jej miejscu tak myslala. Ale wszystko zalezy od oczekiwan. Fajnie by bylo gdybysci mieli podobne.Powidz jej jakie ty masz oczekiwania od przyszlosci. Wiesz w ogole jakie? Mysllaes o tym?

Gość tak myślę
no i ...27 lat dla mężczyzny to może jeszcze ciut za wcześnie....

Gość on27X
chyba kazda kobieta dazy do stabilizacji.. no nie? ona zdecydowanie tak

Gość tak myślę
nadejdzie pewnie czas, że sam tego będziesz potrzebował....nic na siłe :-)

Gość no i ma racje dziewczyna
otrzasnie sie z tego, poszuka odpowiedzialnego faceta, a ty mieszkaj z kumplami jak ci tak dobrze. nie zmuszaj sie jesli ci nie zalezy. niech ktos inny da jej szczescie.

Gość ahaj
I dobrze robi duży, niedojrzały chłopczyku.

Ama_leta ja ciebie rozumiem doskonale. W sumie tez martwie sie pewnnymi sprawami. Tez ta cholerna niezaleznoscia...

Gość on27X
zalezy mi na niej.. to cudowna dziewczyna z ktara przezylem wspaniale chwile. Po prostu nie chce jeszcze stabilizacji zadnej , a zdaje sobie sprawe z tego , ze jesli zamieszkamy ze soba drugi raz bedzie wiazalo sie to z czyms wiecej..

Gość Maryla
nooo wypowiedz sie kolego czego Ty bys chcial ?? laski ktora jest na kazde twoje zawolanie ale bez zbednych zobowiazan... :O jestes zalosny!!!!!!

Gość hsdjhsdhd
zgadzam sie!!!

Gość on27X
tez jestem/bylem na jej kazde zawolanie..

To ona chce chyba czegos innego... :( Wiesz dla kobiety (dla wiekszosci) to wiek na stabilicaje. Taka jest prawda... Nie dajesz jej tego co najwazniejsze - bezpieczenstwa

Gość on27X
bezpieczenstwa/ pewnosci o jutro?