Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktylkopytamsobie

domowe sposoby na przyspieszenie porodu

Polecane posty

Gość taktylkopytamsobie

znacie jakies sprawdzone metody? sex ciepła woda picie naparu z lisci malin mycie okien i wielkie sprzatanie co jeszcze?

Gość osobiscie...
polecam Mc Donalda,ja tam bylam jesc juz bylam po terminie i sobie zjadlam normalne menu i wieczorem wymiotowalam bo mi stanelo wszystko w gardle i w nocy dostalam juz skurczy:) oczywiscie nie bylo to planowane! to byl przypadek!!

zdecydowanie polecam OLEJEK RYCYNOWY !!! Ja dostalam od niego naprawde mocnych skurczy ale , ze moje dziecko wtedy jeszcze nie chcialo wyjsc bo nie byl termin to nie urodzilam....-ale uwaga pilam go tylko dlatego ze i tak mialam nastepnego dnia wylowywany porod ze wzgledow zdrowotnych , nie robcie tego przed czasem - ale naprawde skutkuje !! ani masowanie sutkow ani sex ani goraca kompiel nci nie pomogly !!

Gość Monikkaaa
Mi nic nie pomogło.Ani chodzenie po schodach ani długie chodzenie ani gorące kąpiele ani seks ani masaże sutków.Olejku bałam się spróbować.Nawet kroplówka w szpitalu nic nie dawała choć miałam rozwarcie i skurcze to nie na tyle silne żeby rodzić.Pomogło dopiero przebicie pęcherza płodowego.Gdy odeszły mi wody prawdziewe skurcze rozpoczęły się natychmiast i po 3 godzinach miałam swoje maleństwo.Uważam więc ze domowe sposoby pomagają tylko wtedy gdy i tak ma się już urodzić