Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagicLook

LONDYN-GODNE POLECENIA PRODUKTY, SKLEPY, LINKI

Polecane posty

WITAM WSZYSTKICH! od niedawna jestem w Londynie i jak zapewne wiele z nas, chcialabym wiedziec gdzie warto kupowac i co( chodzi oczywiscie o babskie sprawy:) - ciuchy, buty, kosmetyki ale rowniez jedzenie itp) wpisujecie wiec jakie sklepy sa niedrogie, ale godne polecenia, jakie produkty sa dobre czy tez co warto wiedziec:) ZApraszam:) ps z tego co sie zorientowalam ( a co i tak pewnie wszyscy jzu wiedza) to sklep Primark-z odzieza

http://www.littlewoods.com/rf/navigation/entersite.do?redirectTo=home&aff=google&affsrc=lret www.next.co.uk http://www.boots.co.uk/homePage/BootsHome.html http://www.superdrug.com/ www.bodyshop.co.uk http://www.marksandspencer.com/IWCatSectionView.process?Section_Id=5 http://www.joebrowns.co.uk/ tu masz ciuszki i kosmetyki to tylko wycinek, jak przyjedziesz na pewno cos znajdziesz dla siebie trudno powiedziec czy poradzic kazdy ma inny gust - jesli chodzi o kosmetyki to polecam balsamy z body shop pieknie pachna:)

Gość bulimka
w tk maxie mozna wyszperac fajowe ciuszki ale trzeba utrafic na dostawe bo czasami kupa jest.Z tk maxa mam juz kilka torebek jeansy i wszystkiego po trochu.Generalnie ja czekam na SALE bo wtedy wszedzie jest tanio.Ja lubie dorothy perkins, new look i Denebhams teraz mieli 25% :)Aldo,Clarks,Faith(buty).Next ale tylko jak ma SALE bo stosunkowo drogo za to co oferuja .Zagladam tez do h&m,mango,rivier island .Ze sportowych tylko Foot Looker bo reszta kupa (jak dla mnie) Kosmetyki to jak wszyscy w superdrug i Bootsie(mozesz kupowac na karte i czesto promocje) generalnie czesto sa promocje na kosmetyki i mozna kupic taniej niz w Polsce.Lubie angielskie kosmetyki do wlosow w bootsie cale stosy tego (w Polsce nie widzialam). No i zgadzam sie PRIMARKA taniocha ale tandeta tzn. butow czy torebki lub jeansow nie kupie tam ale jakies koszulki na lato albo teraz fajne tuniki mozna wyszperac po 8 funa to chetnie:)

Primark nie jest jakosciowo zly, mam kilka par butow i 1 jeansy i nic sie nie zniszczylo.

Gość spory wybor ubran
maja w marks&spencer, duzo roznych spodni, sztruksy, podkoszulki. bywa drogo, ale nie wszystko. i spodnie maja roznej dlugosci, wiec jest to pierwszy sklep, w ktorym znalazlam spodnie dobre w biodrach a przy tym nie za dlugie :)

Gość karolllka
w NEXT też mają spodnie z różną długością nogawek (short, regular, long)

Gość bulimka
enamorada dla mnie buty i jeansy wygladaja tandetnie.Buty i torebki smierdza guma:) Ale na bawelne zlego slowa nie moge powiedziec.Teraz te koszulki tuniki kolorowe w Primarku po 6-8 funa za sukienki 10-12 funa.We wszystkich innych sklepach te tuniki sa od 30-60F wiec jak tu sie nieskusic.Jeszcze jedno z tym sklepem to jest to ze jak cos wpadnie w oko to trzeba brac bo za 2 dni juz niema:) a to jest fajne ze ten towar sie tam tak zmienia przynajmniej cala Anglia nie chodzi w tym samym bo co chwila jest nowa seria.Ostatnio kupilam szerokie spodnie z manszetem na dole duper 10-szke zaplacilam w M%S takie same 45 wisialy al;e to nie sa jeansy.Jeansy tanio kupuje w tk maxie TH albo CK czy leviski za grosze za 25 funcika juz sie wyszpera cos. Wiecie co uwielbiam te zakupy w Uk.Jak sie pracuje to co weekend mozna cos do domu przywlec cos nie czujac tego.Gdybym kasy teraz nie musiala odkladac to bym dopiero szalala jejkuuuuuu Az sie jutro na zakupy wybiore:)

ja dosyc nexta lubie wiadomo nie wszystko ale mam pare rzeczy w szafie i wole dac te 30 f za bluze ale byc zadowolona:)

Gość bulimka
matrik tez mam kilka rzeczy z nexta ale raczej kupuje jak jest sale.Duzo maja teraz rzeczy takich prostych zwyklych bawelnianych a ceny wcale tanie nie sa.Za 2006 rok NEXt okazal sie jednym z wiekszych klap (male obroty mieli) duzy spadek % .Co roku jest podsumowanie.Czyli i Angole cos ostatnio nie kupuja.Ja jak pisalam jestem na etapie odkladania kasy to next troche za drogi a kolekcja slabiutka. Czasami cos kupie w New look w miare tani a i MK one tez czasami cos ma fajnego(nie zawsze).A teraz jestem zachwycona kolekcja butow ADLO cudna.Wlasnie ogladalam na ich stronie buciki na platformie w panterke super!A i torebki maja fajne.Faith tez super mam kilka par ale w tej kolekcji nic mi sie nie podobalo:( Ide jutro poszperac to tk maxa

Gość Nie sale tylko wyprzedaż
Zapomniały już ?

Gość onauk
NExt mimo wszystko jest moim ulubionym sklepem w UK, mam troche rzeczy z niego i sa naprawde dobrej jakosci a ceny nie az tak wysokie.Lubie tez M&S, GAP, Esprit ( choc te juz dosc drogie), miezkajac w Holandii 5 lat temu bardzo lubilam H&M, ale teraz sie bardzo zepsuli:(( przynajmniej dla mnie, New Look, MK, czy Peacock moim zdaniem maja ogolnie kiepska jakosc, ale nie mowie, ze nie mozna znalezc czegos po intensywnych poszukiwaniach;))))

powiem wam ze fakt do sklepu jak pojade (mowie o next) to zawsze ciezko mi na cos trafic bo malo tego maja ale np na ich stronie online jest duzo rzeczy i tam moge wybrac cos albo kupuje czesto np na ebayu rzeczy z metka i np polowe tansze... ostatnio kupilam sweterek i koszule za 10 f z przesylka a w sklepie 27 kosztuja .. :)

Gość bulimka
Wlasnie ta panterka te 3 jejku cudne:).A wam jak sie podobaja? Widzialam tez fajne w zebre w debenhamsie za 25 funa ale wygladaja na niewygodne tzn. ze moga odpazac. A Wy macie cos fajnego na oku?

Ja tez lubie zakupy w UK, ciuchy maja takie ceny jak w Polsce, tylko sie lepiej zarabia. Staram sie jednak nie kupowac za duzo, bo latwo przesadzic. Mam w szafie kilka rzeczy, ktore jeszcze wisza z metkami, bo po prostu kupilam je i o nich zapomnialam.

Gość bulimka
A wiecie kiedy teraz Sale nowe?