Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Denega

Co wiecie na temat nowego operatora komórkowego Play ..proszę was o opinie

Polecane posty

Gość MRK
Że zamiast iść na wojnę cenową z tymi 3 ch.jami Erą, Plusem i Orange robi bliźniaczo podobną ofertę w zamian mamiąc jakimiś kretyńskimi "dodatkowymi usługami" w stylu własny blog, konto pocztowe i chu.j wie jakie jeszcze nieprzydatne g..wno

Nie wiem nic, po za tym ze w autobusach w wawie mieli jakięś podejrzane reklamy. :o

Zacytuję... { komu sie podoba pan obok niech podniesie rękę w górę } k**rwa , myślalem że do pracy cały nie dojadę. Istna jadza bez trzymanki.:o

Gość Spidfajer
Total porazka !

Gość OLA////
a która firma da wam coś za darmo oj naiwni naiwni

-->OLA//// W marketch ciągle cos rozdaja , za darmo. A to chałway kawałek a to serek na chlebusiu a to kawa. Phi.. nic nadzwyczajnego.

Gość no i co dalej

Gość łączenie
nowa telefonia-PLAY-czy ktos mi wytlumaczy o co chodzi??? 18:23 anabelka21 ogladalam ich strone,te super hiper telefony z dostepem do netu i ze niby sa za 1 zlotowke-jak to jest? poza tym pisza ze tam jakies blogi wspolne zakladaja tego kompletnie nie rozumiem czy ktos to rozgryzl ? i wie jaki jest koszt przykladowego abonamentu?i jakie warunki pauja gdy bierze sie tel na karte? 18:25 Mimoza89 Dziś już jest tysiąc takich topiców radzę poiszukać w archiwach Wspomnienia zachowuję w bańce mydlanej o smaku truskawki. Zaczynam dietę! 02.03.2007 ---> 60 kg Wzrost: 169 19:16 anabelka21 no ok sa tematy ale nie ma na zadnym z nim nic jasno wyjasnionego 19:18 a na jakiej stronce moge o nich poczytac???????????????/ 19:21 radzę wejdz na google i wpisz play albo P4 http://www.playmobile.pl/ to dla leniwych którzy chcą wiedziec a palcem nie ruszą by znaleść... w pracy tez takie lenie jestescie? 19:22 jaktotak* http://nt.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/start -czwartego-operatora,883905 Tu coś jest

Gość hej specjalisci
a zrobili jakiś komunikatorek jak tak tak eragg? bo skoro oni są tacy fajni i nowocześni to przecież powinni mieć jakiś internetowy komunikator!!?? wiecie coś o tym?

Gość ktos_ktos
Z tego co wiem komunikator jest w planach. Maja konkurencyjne ceny. Portal spolecznosciowy i abonament na takich samych warunkach jak karta czyli tak samo tanio. www.playmobile.pl tu sie wszystkiego dowiesz. Sa nawet na second life :)

Gość ktos_ktos
Dodam , że dużo czasu spędzam na wysylaniu do siebie sms z sieci. Wydaje mi sie ze mam sporo znajomych wtedy :-)

Gość ktos_ktos
Mało śmieszny żart :/ Jak chcesz sie człowieku wypowiedzieć to załóż sobie swoje konto!! Ten wpis nie jest pisany przeze mnie!! Żenada!!

Gość Mala_09
wiem ze maja duzo tansze ceny w porownaniu do pozostalych

Gość aqa maryna
ja jestem bardzo zadowolona i nie zamienie na żadną inną, jak byłam w erze to za tel kom płaciłam 160 zł teraz za to samo płacę w play 35 zł. jestem handlowcem i kazdy kto do mnie zadzwoni dodaje mi minuty , abonament mam 30 zł i o 5 zł przekraczam, nawet jak szef zadzwoni i pieprzy pół godziny to mi ładuje minuty.Dla mnie extra. ale to w moim zawodzie sie sprawdza.

Znajomy mi ostatnio mówił, że w Play mają super ofertę LongPlay na abonament. Tak więc można wybrać sobie jeden z dwóch pakietów za złotówkę miesięcznie. Pierwsza opcja to nieograniczone rozmowy do wszystkich, którzy są w Play, a druga opcja to 60 minut do wykorzystania co miesiąc. Oprócz tego numer zostaje nam ten sam, a także bez zbędnych ceregieli zawsze możemy zrezygnować z umowy. Ta oferta jest naprawdę warta swojej ceny dlatego też zamierzam z niej skorzystać. Polecam wszystkim.

Promocja longplay jest naprawdę bardzo kusząca, kto by nie chciał za abonament płacić 1 zŁ :) Można przenieść swój numer co dla wielu osób w tym i dla mnie jest pewnie bardzo ważne. Moim zdaniem ta oferta jest świetna :)

Gość xmiecia
ludzie chcą teraz oszczędzać, więc LongPlay jak znalazł na kryzys! Ja wybrałam opcję 60 darmowych minut do wszystkich sieci. Jestem zadowolona, w razie czego mogę zrezygnować, kiedy chcę.

Juz rok jestem w tej firmie i nigdy nie przejdę do innej.Gdy przypomnę moje perypetie i rachunki z orange, to teraz mam zupełny spokój, a rachunki małe. Jestem zadowolona :)

Gość darekx
Ostatnio dużo mówi się o nowej ofercie LongPlay - jest naprawdę kusząca ale mam pytanie odnośnie przeniesienia starego numeru. Czy jest to usługa płatna? Abonament 1 zł jest dla mnie idealny, jestem studentem i możliwość tanich rozmów to idealne rozwiązanie.

A skończcie już z tymi płatnymi reklamami :O :O Play to beznadziejna firma, wciąż nie ma zasięgu, pieniądze z konta giną itp. Mi zginęło bardz dużo, dlatego przeniosłam się do sieci wRodzinie :O To jest naprawdę tanio i uczciwie :O

Gość odpowiem.....
moja cała rodzina ma tel w play ja sama mam już trzeci rok i jestem bardzo zadowolona ....jak miałam na abonament to za friko mi doładowywali minuty za każdą przychodzącą rozmowę teraz mam na kartę i wystarczy że doładuję za 10 zł dostaję 250 smsów za darmo