Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmensita

Activia Actiregularis-ważne pytanie

Polecane posty

Gość karmensita

od 4 dni jem activie na śniadanie.dzisiaj czuje w brzuchu jakąś rewolucje, cały czas coś mi jeździ po brzuchu i słychać jak pracuje.burczy jakbym była głodna a nie jestem.czy to jest efekt activi?bo od kilku dni pije też cherbate przeczyszczającą?

Gość karmensita
up

pewnie Ci ta \"cherbata\" tak szkodzi:-D Mi sie po activi nic nie robiło takiego dziwnego:-)

Witaj!!! Ja co prawda nie mam jakichs szczegolnych problemow z trawieniem ani tez nie mialam ,ale jakies 2-3 miesiace temu postanowilam sobie sprobowac z ta cala Activia te 14 dni.... Jadla to codziennie,mniej wiecej miesiac,ale po miesiacu przestalam .... Bo ani po 2 ani po 4 czy tez po 7 dniach w moim przypadku zadnej roznicy nie bylo...Zadnej zmiany w kwestii wygladu brzucha(jak niby obiecuja w reklamie)nie widziaalm(ja osobiscie mam plaski brzuszek,ale skoro ta cala Actibvia taka super to jakak roznica byc powinna)...No w kazdym razie u mnie zadnych rewolucji w brzuchu nie mialam ani zadnych innych reakcji nie widzialam...

Gość karmensita
a po herbacie przeczyszczającej tak sie dzieje?bo wcześniej nigdy nie piłam

Gość ehhhhhh a
taka herbatę się pije raz dziennie, ja gdy wypiłam 2 ksenny wieczorem to nast dnia rano nie wiedziałam czy do kibla zdąże, a brzuch mnie tak bolał jakbym rodziła chyba. I ten,,, co jest najgorsze to zrobilam tego dnia ze 4 rzadkie kupy..

Gość marcia16
Ja activie stosuje od 2 miesięcy i zmiany są jak najbardziej widoczne. Wcześniej miałam straszne boczki a teraz są znacznie mniejsze. Activie powinno sie jeśc na kolacje i później nie spożywac żadnych posiłków. Nie zamierzam z niej rezygnowac... pozdrawiam goraco

Gość wystarczy kefir naturalny
ten sam efekt a taniej

Gość karolka182
karmensita a jaka ta herbatke przeczyszczajaca pijesz??? na mnie aktivia nie dziala chociaz jem i pije ja od roku codziennie;-) coz chyba sie uzaleznilam - lubie jogurty.

Gość nie jem jż activii
ja też miałam po activii takie rewolucje w brzuchu,bardzo głosno mi burczało,i do tego bolał mnie brzuch!no i długo siedziałam w toalecie.

Gość madźa
Ja activie pije już prawie rok, codziennie wieczorem i na początku nie widziałam żadnych zmian w organiźmie! ale po jakimś czasie zauważyłam że mi pomaga, znikły wzdęcia które czasem u mnie występowały i regularnie codziennie rano się wypróżniam! Co prawda nie schudłam ale to na tym chyba nie ma polegać :)

Gość pfffry
Dajecie się nabrać na chwyty marketingowe. Właśnie kupiłam tą aktivię i doszłam do wniosku, że już dawno nie jadłam tak sztucznego (czuć jakieś aromaty) i słodkiego jogurtu. Actiregularis to nazwa marketingowa, w rzeczywistości używa się bifidobakterium. A do produkcji każdego jogurtu trzeba użyć bakterii, żeby powstał jogurt. Każdy jogurt więc polepsza przemianę materii. Najlepiej naturalny!!! Jedząc tę aktivie czułam jak przełykam syf, który zaraz odłoży mi sie na udach. fufufu A tu link o actimelu, też ciekawe zagranie marketingowe. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_casei

Gość ardo
ja się nei znm, ale mój teściu, który jest chemikiem stwierdził, że to jakaś bzdura. Podobno nie ma takich bakterii. Nie wierzcie w to. Te całe aktiwie to to samo co inne jogurty. danon robi ludziom przepierkę z mózgów