Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluuniaaa

zyje na utrzymaniu chlopaka i nie jest mi z tym dobrze

Polecane posty

Gość aluuniaaa

:( czy ktos ma podobnie????

Gość iiiii
a jemu tez jest z tym dobrze?

Gość aluuniaaa
co znaczy tez?? czuje ze jest mu z tym tak sobie ale on mi tego nie powie otwarcie

Gość aaa...
a dlaczego sama nie pracujesz?

Gość MadamNoir
i ożeniłaś się dla kasy... no i co? na to jets jedno słowo dziwka

Gość aluuniaaa
nie pracuje, bo ciezko mi znalesc prace... chyba jestem niezaradna zyciowo :( bardzo zle sie z tym czuje dbam o dom, robie codziennie obiady z dwoch dan, pieke ciasta, sprzatam a to wszystko dlatego by nie czuc sie jak darmozjad :/ mam bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci

Gość MadamNoir
A moze wyrzuty ze poleciałas na kasee;) daj se siana dziołcha jestes dziwka i tyle. Po prostu wygodnie ci tak! spisz do 10, na rano o 9 nie chcxiało ci sie do pracy wstawac! darmozjad z ciebie szanuj męża i nie oczerniaj go! studia ci opłacił haruje na ciebie a ty fochy strzelasz?!

Gość aluuniaaa
??? nawet nie skomentuje

Gość aluuniaaa
co ty pieprzysz chyba opowiadasz swoja historie.. nie interesuja mnie te wypociny a moj topik nie jest kierowany do ciebie ..

Gość MadamNoir
No własnie bo to prawda. Szanuj męża i nie oczerniaj ponadto on wyczuł ze go nie kochałas, ze poleciałas na kase, prestiz, na to ze cie wcisnie w prace ale ty talentu zero miałas ani do spiewu ani do grania to siedziałas w domu

dlaczego tak miernie oceniacie autorke?? Kobietko Ty za to dajesz mu Swoją obecność,zawsze wraca i ma obiad na stole,pieknie wysprzątane,ciasta...... Dajesz mu to co naprawde sie liczy,ja wiem ze nie polecialas naJego kase🌼 Nie zamartwiaj sie kochana.👄

Gość MadamNoir
poleciała bo nic ją w nim nie ujęło ani jego sumiech on tylko to co wokol niego - kasa wycieczki i ze stworzył 2 osoby:O zaosna baba umie manpulowac ma to we krwi...

Gość iiiii
jest wiele kobiet bez pracy i nie jest im z tym dobrze. Co zrobic? Takie beznadziejne czasy. Ktoś ze stolicy tego zapewne nie zrozumie bo tam praca jest. Gorzej w tych mniejszych miejscowościach.

Gość do madam
podaj link do tego topicu na którym to pisała autorka - chcialabym poczytać.. żałosne te "niezaradne" baby.. faceta złapać umiała, to teraz już się nie musi wysilać - leżec i pachnieć:o

Gość MadamNoir
miałas prace w szwalni to nie chciało ci sie leniu wstwac na 9!! wołas spa jak sama rzekłas dlategio nie piernicz jakis farmazonow, ze ci zle z tym,

Gość MadamNoir
masz racje do madame otoz to przed slubem robiła a po slubie juz nic, nawet na 9 jej sie wstac nie chciało. chciała lezec i pachniec i latac do kamboczy taka dziwka:

Gość aluuniaaa
madam.. costam to jakis psychol dziekuje cOMe tO Me i iiiii ja bardzo lubie prace w domu, i nie marze o wielkiej karierze... ale jednoczesnie czuje sie ciagle gorsza, moze dlatego ze wiekszosc kobiet pracje, moze przez takie beznadziejne osoby jak te piszace komentarze... niby wisi mi to co pisza ale jednak......

Gość nadjas
kozwa co za parszywi ludzie tylko zgnoic nic wiecej..! jak mozna tak pisac ? przeciez autora topiku rowniez pracuje tylko , ze w domu to zle??? chlopak wraca na gotowy obiad jest czysto itp. To facet powinien sie cieszyc!!!

Gość Zycie to nie bajka.
Ja rowniez, ale nie zawsze tak bylo, kiedy bylismy w klasie maturalnej to Ja go wspieralam finansowo, bo mial ciezka sytuacje Dzis Ja sie w takiej znalazlam (od wrzesnia 2006) Utrzymuje mnie, czuje sie z tym fatalnie, on uwaza ze nie powinnam, ze to jego obowiazek, kiedys Ja jemu dalam wsparcie finansowe, dzis on mi, choc nie zarabia kokosow, mam nadzieje ze sytuacja sie ustabilizuje, ze wroce do pracy, ze znowu bede niezalezna Jemu to na reke, cieszy sie ze jestem w domu, w ogole nie narzeka, gniewa sie kiedy poruszam ta kwestie Poszukaj pracy, na spokojnie, nie zamartwiaj sie, a darmozjadem nie jestes, jestescie razem, kochacie sie, dobrze ze mozesz na niego liczyc

Gość ALka to darmozjad
te co pracują zawodow tez męzowi obiad gotują, sprzątają wiec ona nie robi nic super. I chce braw? zwykla manipulantka.

Gość Zycie to nie bajka.
Alka, praca w domu- sprzatanie, gotowanie itd To ciezka praca, chlopak na pewno sobie z tego sprawe zdaje, a tych glupich komentarzy nie sluchaj Pisza tak tylko popaprancy My kobiety coraz czesciej rzadzimy w domu, zarabiamy od was wiecej, 40 % kobiet AŻ Jeszcze sie role moga odwrocic, cwaniaki

Gość takie jak Alka
potem łapią aby kolejny po eks męzu tez zapewnił im kasę podczas gdy one będą siedziec w domu bo na 12 ma areobic lub basen nie dosc ze pasozyt to jeszcze wyrachowany

Gość nic nie robie caly dzien
I co zazdroscisz ? Bo musisz zapierdalac 24 na dobe, ha ha ha

Gość wiexcie
ja nie wiem czy to jest obowiązek pracowac? zwlaszcza jak on nie ma nic przeciw temu?

Gość aluuniaaa
ja nawet mam cos takiego ze jak skonczy mi sie glupi dezodorant to go nie prosze o kase.... czekam az sam zaowazy, tak zle mi z tym nigdy nie prosze o nic.... czasami nawet jak czegos potrzebuje to nie mowie, jesli on daje mi pieniazki i mowi zebym cos kupila to dopiero biore..ale i tak staram sie nie wydac.... no po prostu czuje sie okropnie

Gość nadjas
jak chlopakowi to odpowiada i jest w stanie utrzymac ich utrzymac to nie widze przeszkod .

Gość antyalkowaaaaaaa
Nie! ale nie lubię jak ktoś manipuluje innymi jak ona, na utrzymaniu niby jej zle, ale cholera ze szwalni uciekła bo jak sama mowiła musi ała wstawaz az na 9! a to dla niej za wczesnie!!! ze to mąz nie pogonił to sie dziwie!!! takie dziwkiiii

Gość Zycie to nie bajka.
Alka i co masz zamiar z tym zrobić ? Chcesz iść do pracy ? Jeśli ci z tym źle to poszukaj sobie etatu, nawet 1/2 Co stoi na przeszkodzie ?

Gość do madam
to wrzucisz tego linka? trochę bezpodstwane są twoje opinie, a chciałabym poczytać co też tej biedaczce bez pracy jeszcze mógł okropnego zrobić - pewnie nie dał na błyszczyk:O

Gość Zycie to nie bajka.
Kto musiał wstawać o 9 rano, co ty wypisujesz ? Ludzie opanujcie się !