Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosbna wielkaa

Mój chlopak waży 90 kilo do wzrosti 176 cm !!!czy wg was jest gruby bardzo??

Polecane posty

Gość Czlowiek szczuply to czlowiek
zdrowy ! "Moj misio" :-O Wszystko super zajebiscie Ale jak facet/ kobieta moze byc tak otyly/a ZDROWIE kurwa jest wazne tez, nie tylko milosc, bedzie mial 40 lat a organy 120 latka nie pomyslalyscie o tym, jak dozyja 40-50 to bedzie dobrze

moj chlopak tez jest misiowaty ma 177 i wazy cos kolo 85...tylko ze najbardziej to widac na jego brzuchu;)...ale sie uzupelniamy ..bo ja waze troche za malo;)

Gość ale tłoczno
mój jest po 40 -tce i wiem ,że ten jeden organ jest OK :) ja go nie zmienie,takiego go poznałam i już

Gość ale tłoczno
a ja szczupła i młodsza hi hi hi tak się jakoś złożyło

Gość nastistekmistek
ja mojego misia odchudzam chociaz wiem jak trudno mu to zrzucic

Gość 4 4 4 4 4 4 4
no ale jej chodziło o to ze on ma wielki tyłek i nogi jak kobieta - wszystko mu poszło w duupe i plecy :D niech mu lekarz da testosteronu to wrci do normy -ale wczesniej badania musza byc............. .............................................

Gość Jest super ale nie do konca
Brzuch to najgorsza otylosc i niebezpeiczna dla zdrowia Ale jak kutas sprawny to najwazniejsze :-O

Gość kOCHANE TO JEST
Jak ma sie takiego fajnutkiego misia:) uwielbiam to jak się jest do czego przytulić w życiu bym nie była z facetem który np. ma 170 i ważyl by 60 lub 70 kg mój przynajmniej musi mieć te 80 lub 90 kg mój akurat waży prawie 100 ale naprawdę jest sprawny i energiczny i wcale sie nie musi odchudzać dodam że ma 180 uwielbiam jak jest taki duży:D a ja taka malutka :)

Gość fgfgf
dokladnie fany facet autorko:)

Gość tykwa
zdecydowanie ma nadwage, ale skoro wam to nie przeszkadza to nie widze problemu:o

pobieżny wzór na prawidłową wagę: wzrost(cm)-100+-5 kg czyli przy wzroście 176cm powinien ważyć w górnej granicy normy tylko 81kg, zatem ma nadwagę 9kg. Szczegóły w t. \"Chudnij bez wyrzeczeń\" na poniższej www wg innego dokładniejszego wzoru, uwzględniającego inne parametry.

Gość witaj brzusiu
a żegnaj siusiu. Tego jeszcze chyba nie znacie? Albo dlaczego panowie mają brzuchy? Odp.: bo muszą mieć dach dla bezrobotnych, ha, ha, ha. Zatem drodzy panowie do roboty!

Tak czytam jako taki postronny obserwator, bo mnie problem nadwagi mojego faceta nie dotyczy... Ale podoba mi się to i strasznie mnie to rozczuliło, że Wam się tak podobają te Wasze \"Misie\"... I własnie to jest fajne, że kochacie ich takimi, jakimi są :D Cóż, ja mam zboczenie takie, ze podobają mi się chucherka, takie jak mój mężczycna ;)

Gość wielki jak topola
a jajka jak fasola. Ch*j z takim chłopem, grubym i wysokim. Co Wy na to? No chyba, że kobieta jest też jest ołmą.

Gość Milla J.
....niech mnie ktos trzyma bo polece. To juz nie liczy sie uczucie? Musisz pytac obcych bab ktorych nie znasz, nie widzialas na oczy i pewnie nigdy nie spotkasz, czy Twoj wlasny facet jest gruby??? Wez pomysl co Ty wogole wypisujesz!!!! Sad:/

Gość Milla J.
UWAGA UWAGA do wszystkich zawistnych idiotek : jak Ci sie nie podoba facet to sie umawiaj z klonem Kena a nie komentuj. Jesli moje slowa Cie urazily najwyrazniej jestes zawistna idiotka, zwyklym pustakiem.

Gość Prawdziwy facet.
Chodzi o zdrowie idiotko wyzej Brzuch u faceta/ kobiety ?! Ja pierdole !

Gość ale się uśmiałam
to zdięcie jest zarombiste :) tego bym nie przeżyła,są granice nadwagi

Gość Korbol
Ja mam 17 lat, 183cm, 95 kg ale jestem na diecie ;] Dla mnie zgubienie kilku kilogramów nie jest aż takie trudne bo po prostu staram się jeść bardzo mało i coś lekkiego i najważniejsze to sport ;] Bez tego naprawdę byłoby mi ciężko zgubić kilka kg ;] Ale zauważyłem ze młode dziewczyny wolą jednak normalnych albo chudych bo jak na razie miałem jedną dziewczynę która po prostu lubiła misiowatych ;P 85 kg to coś do czego dążę bo jeszcze nie spadłem poniżej 90kg od ostatnich 3 lat ale to dla tego ze jadłem normalnie bo sport jak jest ciepło zawsze a nie w sezonie staram się ćwiczyć na w-f ;]

Gość Grubasek?
lol ja mam 184cm i mam 86KG troche brzuszek duzy ale nie wygladam grubo ale tez chce cos z tym zrobic moze jakas dieta?

Gość miś polarny w tropikach
nie tak źle bo mój przyjaciel o tym samym wzroście waży 140 kg i on jest dopiero gruby👋 taki troszke misio autorko nie jest źle 🌼

Gość straszny wieprz
Rzuć go bo niedługo będzie jeszcze bardziej utuczonym spaślakiem.

Gość gość
Mam chłopaka który wazy 2 razy tyle co ja ;) ja ważę 60 kg a on 120. Kocham go bardzo i mam w d***e to ile waży )