Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niee waznee ktoooo

Ja go kocham, a on...

Polecane posty

Rok temu chodzilam z pewnym chlopakiem. On mnie zostawil, gdy przechodzi kolo mnie to udaje, ze mnie nie zna. Mnie to straszni boli, poniewaz naprawde go kocham. Ostatnio dowiedzialam sie, ze zrobil jednej dziewczynie dziecko. Poczulam, ze moje zycie leglo w gruzach. Ja juz nie wiem co mam robic. Chcialam nawet sie przez niego zabic. Pomozcie mi jak mam sobie poradzic, bo ja juz sama nie wiem co robic. calymi dniami becze, nie moge sie na niczym skupic, strasznie opuscilam sie w szkole. Ja juz nie moge tak dalej zyc.

Gość reert
zyj w czystosci

Gość JENIX
CHOCIAż DAWNO SIę NIE POJAWIAłAM NA TYM FORUM I WOGóLE NIE NAJLEPSZA JESTEM W UDZIELANIU RAD, ALE POWIEM CI JEDNO - NIE ZAłAMUJ SIę! ON NIE JEST CIEBIE WART. JESTEś JESZCZE MłODZIUTKA Z TEGO CO PISZESZ. I ZDAJE SIę żE W TEJ CHWILI TEN CHłOPAK JEST POZA TWOIM ZASIęGIEM, BO ZOSTANIE OJCEM, CZY JUż JEST. TERAZ TEż SIę OKARZE JAKIM JEST CZłOWIEKIEM I CZY PRZYJMIE ODPOWIEDZIALNOść ZA DZIECKO. ZASTANóW SIę NAD WSZYSTKIM JESZCZE RAZ. ZOBACZ żE TEN CHłOPAK WCALE IDEAłEM NIE JEST. POSTARAJ SIę żYć DLA SIEBIE A NIE DLA NIEGO. CIESZ SIE TYM CO MASZ A ZOBACZYSZ żE WARTO CIESZYć SIę KAżDą CHWILą. POZDRAWIAM I ZYCZę POWODZENIA

na każda z nas przypada 2 facetów . szukaj dalej .bez załamki . pozatym z nimm byłaś rok temu .a dzidzię to on zrobił jakiejs innej .która sie już nie wycofa . będzie walczyć o tatusia dla swojego dziecka .stań na nogi kobieto .pomyśł rozumem ,wyłącz na chwilę serce . zobaczysz jak inne będziesz miała wnioski:P

Gość Komm nach hause kinder machen
Znajdz sobie innego, takiego jak ja :D

Piszecie, ze mam zapomniec, probowalam, ale nie umiem. Probowalm takze byc z kims innym, ale nic z tego. cal czas mysle tylko o nim. Wiem, ze juz nigdy z nim nie bede, skoro niedlugo bedzie mial dzicko. Nie bede sie wpierdalac tam gdzie nie trzeba. PS Dziekuje za kilka slow wsparcia;*

tylko nie próbuj znowu !!!!!!!!!!!!!!! bądz mądrzejsza . nie możesz sobie robic krzywdy bo jakiś pajac ci w głowie zawrócił .weż się w garść kobieto .

Gość gftgyuguihuk
Wszpolczczuje Ci ale nie wiem co doradzic:(

Gość gftgyuguihuk
Chyba jedynie to, żebyś zgrabnym ruchem nasrała sobie do ryja :classic_cool: