Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma ana

sadze ze po zwiazkach 6 letnich i dluzej, nie mozna juz ulozyc sobie zycia

Polecane posty

Gość znajoma ana

szczegolnie jak on cie zostawil i bardzo ale to bardzo go kochalas samo leczenie z takiego zwiazku trwa dobrych pare lat, potem kilka lat letargu a nastepnie obojetnosc

Gość znajoma ana
obrabiam czosnkowe kindzaly :classic_cool:

Gość yetti
znam takiego goscia ktory zostawil kobiete po 8 latach bycia razem. byli zareczeni a on ja zostawil. nie wiem jak radzi sobie ta dziewczyna ale on po 14 dniach znalazl sobie inna

Gość znajoma ana
pewnie mial ja na oku juz wczesniej, wlasnie tak to jest ze ci porzuceni po dlugich zwiazkach zazwyczaj sa tak wypruci z uczuc, ze juz nie potrafia smutne

Gość pomaranczaxxx
zgadzam sie,potem jest obojetnosc i to jest najgorsze

Gość yetti
nie mial jej na oku wczesniej. wiem tylko ze mezczyzni inaczej do tego wszystkiego podchodza. ale wiem ze ten znajomy o ktorym wspomnialam, zerwal zareczyny a nastepnego dnia wstal i zyl normalnie - nie ogladal sie w tyl

Gość ja sama znam
takie zwiazki. On ja zostawil po 5 latach. Ma nowa laske. Ona do tej pory sama, zobojetniala na maksa.

Gość a ja znam
sytuację odwrotną, ona go porzuciła po 5 -6 latach a on sobie z tym nie radzi i nadal sam

nie zgadzam sie,bylam ze swoim facetem 7 lat,teraz mamy nowych partnerow, bardzo jestesmy szczesliwi. Mnie jest teraz lepiej niz bylo z nim, wiecej zrozumienia i milosci. Te siedem lat bardzo duzo mnie nauczylo. Ale swoje najpiekniejsze chwile przezywam dopiero teraz...

mnie porzucił dla innej po 6,5 roku... minął dopiero miesiąc od rozstania. nie wiem ile zajmie mi czasu dochodzenie do siebie, ale na pewno kiedyś stanę na nogi. myślę , że dużo zależy od samej porzuconej osoby. jeśli ktoś wybiera drogę pielęgnowania w sobie uczuć do byłego partnera i ciągłego smutku spowodowanego rozstaniem to długo będzie dochodził do siebie! radziłabym pomyśleć takim ludziom, czy chcą do końca życia cierpieć z powodu osoby, dla której nic już nie znaczą i jest teraz szczęśliwa!