Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klodddd

Czy naprawde jesteście takie idealne w higienie?założe sie że nie !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Anty ideał
Ja nie jestem idealna. Myję się raz dziennie, czasami co dwa dni, i nie obchodzi mnie zdanie innych! Nie śmierdzę, nie jestem brudna itp. Ząbki za to myję oczywiście po każdym posiłku, koniecznie, bieliznę zmieniam codziennie, noszę wkładki. I niech ktoś śmie nazwać mnie syfiarą, to pozałuje!

Gość grouwl
walki na brzuchu innych ludzi w niczym mi nie rpzeszkadzaja-ale jak czuje niemyta dupe albo cebulowy pot w lipcu w upale w miejscu publicznym to juz jednak mam prawo powiedziec-syf i mogila :-O

Gość i tak nie przebijecie
a jednak... Mąż zwracał uwagę bratu ze poprostu śmierdzi i na pewno go obgadują itp. to odpowiedział, że nikt nic nie gada!! I to dorosły człowiek 25 lat!!

Gość zwyczajna studentka
a ja czasem sie nie myje, tzn jeden gora dwa dni sobie odpuszczam. i nawet majtasow nie zmieniam ,ale potem za to sie pucuje za 4 .

Gość Anty ideał
A co do golenia- pachy regularnie, co dwa dni, a nogi depiluję plastrami, wiec co około 3 tygodnie. Miejsc intymnych nie golę. Oczywiście codziennie myję kilka razy twarz, zapomniałam wspomnieć, a i demakijaż tez robię.

Gość Szczerze ci odpowiem
Syfiara ;) Zartuje, mozna i tak, Ja nie wyobrazam sobie nie umyc tylka po kupce a wiele osob tego nie robi :P Nosze ze soba husteczki dla niemowlat w razie wypadku, nosze tez szczoteczke czy chociazby plyn do plukania zebow- ktory sie przydawal jak podpalalam papierosy Zęby, dupa, dieta, sport- na tym punkcie mam zajoba, ale opłaca się o to dbać, bo jestem zdrowa jak ryba

hehehe a czemu tu żadnego czarnego nicka nie ma ? ? :O wtydzą sie ?? :P ja sie przyznaje bez bicia :P myje sie codziennie, zeby tez po kazdym posiłku , piczkę praktycznie po każdym sikaniu przemywam husteczkami dla dzieci ale jedyne do czego mam słabość to mycie włosów :O nie cierpię ich myć :O :O :O normalnie jakaś fobię mam chyba :P a że mam długie i bardzo gęste to juz wogóle :O schnie to to po 4 godziny i wogóle żeby rozczesać to pół dnia mi schodzi :P dlatego zdarza mi sie, że nawet przez 5 dni ich nie myje :O (jesli oczywiscie moge sobie na to pozwolic :P ) ale nie mam tendencji do przetłuszczania się także nie widać, ze są brudne :P i nie zetne za cholerę :P i to jedyna moja skrywana prawda :D

Gość grouwl
--------->teoria a nie czujesz zapachu nieumytych wlosow? bo moje 2 dni nie myte maja jakis dziwny zapach i chociaz nie przetluszczaja sie to jednak zle mi wpywa na psyche ten zapach... :-O

Teoria, jesli sie nie przetluszczaja to nie ma potrzeby czesciej Ja myje co drugi dzien, ale tego wymagaja

O uszach zapomnialam, ha ha ha Oczywscie nie myje ich w ogole, mam duzo miodku, dla kubusia puchatka :P

Gość ale jestescie jebniete
az mi was zal...po co zakladacie takie chore tematy :/ przeciez wiecie ze faceci czytaja to forum i co oni sobie moga pozniej o nas pomyslec,szczegolnie ze tak uogolniaja ...bezsensu

no czasami czuje dziwny zapach ale kurczak zanim sie zabiore za ich mycie to mi schodz kolejne 2 dni :O ej no nie NAWIDZĘ myć włosów i juz :P :P jakąś schizę mam ehehehhe a naprawde nie widać bo nawet po 5 dniach nie mam tłustych nawet na samym czubku moglabym nawet 2 tygodnie nie myc i nie byłoby widać (raz w zyciu sprawdzilam :O :O :O :O )

cyt.: a ja nie myje i żyję haha pewno faceta nie masz bo żeś brzydka jak noc i musisz co dzień sie golić bo żeś jest brunetką i masz bujny zarost wszędzie; zeęy myjesz bo gniją pewno i słabe są haha autorko głupie pytanie każdy z nas ukrywa to, że jest naprawdę brudasem Komentarz: w poprzedniej epoce funkcjonowała zasada, że malucha(fiat) im się mniej myje tym dłużej żyje/nierdzewieje. Odnośnie człowieka jest akurat odwrotnie. Szczegóły nt. higienicznego trybu życia na poniższej www

Gość grouwl
przemyslalam temat i doszlam do wniosku, ze jesli rzeczywiscie czegos nie widac i nie czuc-to jestem w stanie zrozumiec, ze ktos o cos nie dba jak powinien, ale jak mi smierdzi od innych albo jakies tluste klaki widze i mnie obrzydza-to juz nie jest tylko sprawa wlascicieli tego cuda :-P

grouwl znaczy wiesz co ? moje wlosy czasami lekko brzydko pachna ale tylko jak wezme je do reki i przyloze do nosa a nie tak, ze na 3 metry czuc :P a raczej nikt moich wlosow nie wącha eheheh wiec i tak nie poczuje :P zreszta wali mnie to :O jak mam atak schiza to ich nie umyje choćby skały srały ;) ;) ;) :classic_cool:

Gość a ja sle gratulacje do tych
osob ktore po 10 razy dziennie myja morde hahahahah a pozniej zakladaja topici mam sucha skore ,mam pryszce,mam tlusta cere,mam jakies kurwa dziwne kropki, mam wrzod na ryju :P itp... teraz to sie wcale nie dziwie czemu

Gość ZAKOCHANAA AAA
a ja nie myje codzien zębów i co??:) i mam przesliczne i biale oraz zdrowe i w wieku 27 lat nie mam ani jednego ubytku i anij ednego zeba leczonego..wszystkie zdrowe i swoje a nie myje często codzien a jesli myje to raz na dzien zawsze.

a ja sle gratulacje do tych ---> ej ja piczke myje kilka razy dziennie plus kilka razy jeszcze ją husteczkami przemywam bo akurat na jej punkcie mam fioła i NIGDY w życiu nie mialam ani grzybicy ani zapalenia pochwy ani innego syfu więc to nie reguła :P :P

Gość Zdzwioona i w szokuu
Wiecie co?wszystkieme klezanki mowią ze myja cere po 20 razy dziennnie i tak dbaja i kupuje takie drogie kremy ze sozk a maja wstretne cery... a ja bez bicia powiem ze nic a nic nie dbam o cere ..porpstu nic..a mam przesliczną i gładka jak pupa niemowlaka.. nigdy nie mialam pryszczy jak dojrzewalam i nie mam ani jednej skazy ani piega nawet na cerze ..a nie myje ani nie dbam wiec jak to jest>?

TERIA A MASZ FACETA? JESTES DZIEWICĄ ?JESLI TAK TO SIENIE DZIWIE ZE NIE MIALAS SYFA NIGDY..

TO BYLO DO TEORII

Gość grouwl
-------------> teoria no jak dobrze Twoje wlosy wygladaja i Tobie z nimi dobrze-myj jak Ci pasuje, mnie facet lubi calowac jak wraca z pracy w czolo albo w glowe (roznica wzrostu ehhh) no i jakos mnie krepuje gdyby nie pachna swiezoscia :-O zmykam z topiku bo durnowaty jest :-P do niczego nie dojdziemy a przeciez proste jest, ze tylko zloty srodek moze nas uratowac-zeby nie smierdzialo, nie razilo cudzych oczu, nie brzydzilo nas, otoczenia i partnera i zeby bylo zdrowe dla naszego ciala. Amen :-)

Zdzwioona i w szokuu ---> heheh mam faceta od ponad 5 lat (patrz suwaczek :P ) co wiecej uprawiamy seks bez gumki co wiecej bralam ponad 2 lata tabletki anty i nawet wtedy nic nie miałam 🖐️

CO TY GADASZ?JAK TO BEZ GUMKI?A JESLI CIE CZYMS ZARAZI???:(

Dokladnie Ja wypieprzylam kremy, melczka i inne syfne cuda na twarz Teraz tylko- woda, plyn, jeden krem= cera piekna i myje ja na noc, a rano zimna woda na orzezwienie= finito :) To samo z cialem, dbam od wewnatrz, balsamu uzywam jak mi sie przypomni, skora w ogole nie ma krost a kiedys ? 10 balsamow roznej masci, ciagle problemy skorne A zęby mam zdrowe i tez bez plomb, ale to zasluga genow i lakierowania plus higiena i pewnie dieta ;) Nie stercze godzinami przed lustrem, bo moja cera wymaga jedynie tuszu do rzes i pomadki ochronnej, na brak urody nie narzekam, od swieta zrobie sobie swietny makijaz

moj seksuolog mowi ze facet moze miec grzybice bo nigdy nie ma objawow i najgorsze ze partnerka ponosi za to konsekwencje:( u facetow grzyb niema zadnych objawow neistety i niestety zarazaja partnerki:(

Gość grouwl
no kurcze ZDZIWONA I W SZOKU jak sobie wyobrazasz seks w gumce ze stalym od 5 lat partnerem?? to po jaka cholere brac tabletki anty??!! no nie moge-ja biore tabletki, zero gumek bo jestem pewna, ze jest rownie wierny jak ja, nigdy nie mialam grzybicy, mam cytologie gr I co u kobiet ktore wspolzyja jest bardzo zadkie

Zdzwioona i w szokuu ---> no jakoś przez ponad 5 lat mnie nie zaraził więc nie rozumiem czemu niby teraz ma mnie zarazić ? :O gdyby miał grzyba to już dawno miałabym objawy nie ?? :P

grouwl ---> ona pewnie ma 15 lat i stąd to przerażenie :P :P :classic_cool:

mam 30 lat i naprawde wiem jak jest z seksem bez gumki a ty ile masz>?