Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tralalalalala

Problem wymagajacy szybkiej pomocy

Polecane posty

Gość Tralalalalala

Jade jutro ze swoim chlopakiem za miasto. Jestesmy za granica - on ma tu kolege (mieszka z nami) a ja kolezanke. Ten kolega jedzie z nami, ale mojej kolezanki nie chcę brac, bo mam wrazenie, ze ona podrywa mojego chlopaka. Moj chlopak z kolei pytal sie czy ona jedzie z nami, a ja go oklamalam,ze nie, bo ma juz inne plany. Teraz jednak boje sie,ze prawda wyjdzie na jaw (ta kolezanka czasem mnie odwiedza i moj byly moze cos zagadnac). Nie wiem teraz co robic - powiedziec mu szczerze, ze go oklamalam i ze po prostu nie chce, zeby ona z nami jechala czy spytac sie jej czy jedzie i powiedziec mu, ze zmienila plany (bo jestem pewna, ze zechce).

Gość malagosiaaa
chyba krotko razem jestescie skoro nie umiesz szczerze z nim porozmawiac.

Gość poplpo
Olej ja i pilnuj chlopa :)koleznki potrafia byc wredne i nam tego nie okazywac a jak przychodzi cos do czego to pokazuja jakie sa wrazie jak by sie twoj zorientowal(ze sklamalas) sciemnij ze to ona kreci i juz milej zabawy :)

Gość Tralalalalala
A wiec mowilam mu, ze ona niego leci, ale on mnie tylko wysmial! Faceci czesto tego nie widza. Jestesmy ze soba prawie 1,5 roku, ale on mnie zawsze wysmiewal jak mowilam, ze jakas dziewczyna na niego leci i w zwiazku z ta kolezanka tez stwierdzil, ze mi sie wydaje, wiec szczea rozmowa nie wchodzi w gre, bo on nie zrozumie. Zgadzam sie, ze kolezanki bywaja wredne, choc tego nie okazuja. Sama czegos takiego doswiadczylam i od tamtej pory nie ufam zadnej nowej kolezance (bo wiadomo, ze starym przyjaciolkom ufam).

Gość poplpo
Itak trzymaj jeć z facetem i kumplem i baw sie swietnie a ja osraj :) no wkońcu nie musisz jej wszedzie ze soba ciagac a jk kolega samotny to niech sam poszuka sobie towarzyszki na piknik :)

Gość jeĆ a ją osraj
:o

Gość werannda
A moze tego twojego tez ciągnie do niej i dla tego ci tak mowi olej ja i jec sama wkońcu spowiadac sięjej nie musisz🌼

Gość doudou
Nie zapraszaj pindy! Koleżanka, która podrywa Twojego faceta to żadna koleżanka! A jak kiedyś innym razem ją spotkacie i będzie bezczelna, to oblej ją drinkiem :)

Gość malagosiaaa
a skad wiesz ze podrywa? to on taki przystojny ze ciagle go ktos podrywa? moze jestes przewrazliwiona i wszyscu co ci tak mowia maja racje?

Gość malagosiaaa
jak niby ona go podrywa????

Gość Tralalalalala
Tak, jest przystojny i ma takie bezczelne znajome, ktore pomimo tego, ze chodzimy ze soba juz jakis czas, i tak probuja go namawiac na spotkanie albo sugeruja, zeby zmienil dziewczyne:/ No np. raz jak sie przy niej obrazilam na niego, to przestala sie do mnie odzywac, a z nim gadala jak najeta:/ Czasem zaczepia go tez na GG:/

Gość malagosiaaa
oj to ja juz bym pokazala takiej suczce gdzie raki zimuja!! po co sie z nia kolegujesz w takim razie??????

Gość Tralalalalala
OK, to co w takim razie mam zrobic, zeby sie nie spalic ze wstydu jak klamstwo wyjdzie na jaw?

Gość Tralalalalala
Koleguje, bo nie mam tu zadnej kolezanki (jak pisalam jestesmy tymczasowo za granica).

Gość malagosiaaa
powiedziec pannie ze nie chcesz zeby jechala bo jest nie wporzadku wobec Ciebie i olac ja!! po co Ci taka kolezanka

Gość malagosiaaa
wez przestan kolegujesz sie z taka szuja tylko po to zeby nie byc sama?? szanuj sie dziewczyno i kopnij w dupsko taka kolezanke

Gość Tralalalalala
Podpytalam ja na GG czy by chciala jechac i okazuje sie,ze ma ochote!! A to jaka!! A wczesniej to niby unikala mojego chlopaka, zeby rzekomo nie bylo zadnych nieporozumien przez nia miedzy nami:/

Gość czemu mu
nie powiesz, że nie życzysz sobie jej towarzystwa, bo nie będzie Ci miło jechać wiedząć, że ona będzie próbować podrywać Twojego faceta. Powiedz prosto z mostu, że nie i już. Jej potem bym wspomniała jak było super.