Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszla mama23

wozek TACO - podzielcie sie swoimi opiniami

Polecane posty

Gość an.w
Ja miałam podobny. Wprawdzie nie tej firmy, ale wzór prawie identyczny. Oczywiście jak każdy ma wady i zalety. Jest dosć duży, więc dziecko długo w nim pojeździ. Moje miało 2, 5 roku i jeszce babcia usypiała je w nim. Ma pompowane kółka, wiec dobrze będzie Ci nim jeździć po różnego rodzaju drogach, nie zawsze przecież równych. dziecko nie bedzie odczuwać wielkich wstrzasów. Z takimi kółkami spokojnie dasz sobie też radę po piachu. Świetnie też buja sie w nim dziecko. Niestety właśnie przez kółka, wózek jest ciężki, więc dla kogos kto mieszka w bloku bez windy, na którymś z wyższych pięter to prawdziwa udręka. No, ale w końcu coś za coś.

Gość martyna_F_24
slyszalam ze te wozki sa bardzo ciezkie... i to ich glowny minus... ja tez sie napalilam na tako - ale julia, jest niedrogi, ladny i czytalam ze ogolnie dobry... no tylko ta waga mnie przeraza;/

Gość nie zwracaj uwagi na wozek
patrz zeby dzidzius byl zdrowy

Ja mam Tako jest naprawde dobry. Dla noworodka ta wkładka jest super bo maleństu jest ciepło. Może jest ciężki ale to nic ważne zeby był stabilny i wygodny . Polecam:)

Gość shemsi
ja mialam ten wozek tako city voyager silver collection i bylam BARDZO zadowolona i wcale nie byl ciezki, dobrze sie rpowadzil, urodzilam w kwietniu, bylo cieplo, latem odpinalam dol budy i mialam ogromna siatke, maly nie mial potowek nosidlo sztywne, moja kolezanka przywiozla w nim dziecko ze szpitala, ze spacerku wnosilam do domu

Gość martyna_F_24
kasia no tak... ale jak mieszkasz na 4 ietrze i codziennie musisz dzwigac wozek ktory wazy ok 20 kg na 4 ietro to ja dziekuje;/

przyszla mama podaj maila, to przesle Ci zdj mojego wozka, zobaczysz sobie dokladniej jak wygladal, po wyciagnieciu gondoli, rozpieciu budy itp :)

Gość natasza_12234
ja mam tem sam model,jest świetny tylko inny kolor,a to juz zależy od gustu ale model najlepszy i TACO najlepsza firma!DOBRY WYBÓR!

Gość oooooooooooooo
Ale ordynarny plecak! I te kolory:( Koszmar! Ja mojej córci kupiłam elegancki, filigranowy wózek w kolorze ecru. Ma olbrzymie koła- prawie się stykają, tradycyjną gondolę, jak 20 lat temu, jest z lakierowanego tworzywa. Retro. CUDO. Plecaki są już passe. Codziennie ktoś mnie zaczepia skąd to cacko.

Gość moje zdanieeee
Paulka, ten wózek jest prześliczny. To wózek głęboko-spacerowy? bo nie pokazano jak wygląda w wersji spacerowej.

Ja polecam wózek babyactive. Mocny, stabilny ładny wózeczek. Mam taki do sprzedania w stanie idealnym. Kolor granatowo-niebieski. Cena 600zł + fotelik gratis

Gość kkkkkoj
oooooooooooooo Ale ordynarny plecak! I te kolory Koszmar! Ja mojej córci kupiłam elegancki, filigranowy wózek w kolorze ecru. Ma olbrzymie koła - prawie się stykają, tradycyjną gondolę, jak 20 lat temu, jest z lakierowanego tworzywa. Retro. CUDO. Plecaki są już passe. Codziennie ktoś mnie zaczepia skąd to cacko. to daj linka bym mogla zobaczyc twoj wozek ? i po ile sa w cenie ?

Gość ej powiedz
kkkkoj>>> to temat sprzed dwoch lat... :O

Gość ej powiedz
o kurka, trzech nawet :P