Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sysia_sysia

Gdzie spędzać czas z dziećmi w Twoim mieście LISTA

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Nie wiem czy oglądałyście dzisiaj Dzień Dobry TVN ale był omawiany temat Fundacji Mama. Podczas reportażu padło kilka ciekawy miejsc gdzie młode mamy mogą spędzać czas ze swoimi maluchami. Wspomniane miejsca byly głównie w Warszawie, a co z innymi miastami? Słuchajcie! Może stworzymy listę takich miejsc w różnych miastach. Powinno pójść łatwo. Jesteśmy z różnych części Polski więc mamy już zasięg. Taka lista na pewno przyda się niejednej młodej mamie, zwlaszcza że zbliża się wiosna i będzie można spędzać czas z maluchami na świeżym powietrzu. Możecie również umieszczać opisy swoich miejsc, parki, jakieś inne miejsca na weekendowe wypady. Jeśli macie jakieś fotki to wrzucajmy je do galerii: http://www.kindi.pl/gallery/ Podrawiam, Sysia

Jeśli chodzi o Lublin znalazłam dwa miejsca - może ktoś coś o nich wie? Nie jestem mamą tylko przyszłą matką chrzestną, ale interesuje mnie ta tematyka. \"J & M\" Sp. z o.o. Centrum Zabawy Dziecięcej Lublin, ul. Turystyczna 1, tel. 081 4465326 \"Fiku-Miku\" Monika Kowalska-Ruć Lublin, ul. Bursztynowa 17, tel. 081 5272030