Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brudny Harrrrrry

30 latki macie pretensje do rówieśników, że latają za młodszymi?

Polecane posty

Gość Brudny Harrrrrry

To przypomnijcie sobie jak wy traktowałyście ich jak mieliście po 20 lat ! Teraz role się odwróciły i oni wybrzydzają!

Gość Isala
nie, nie mamy pretensji... same wolimy 20 latków :D:D:D

Gość czasem mamy pretensje
że lataja za starszymi :p takie czasy, bariera wieku zanika :)

Gość Mi9chal moralizator
taaa wolicie młodszych, którzy traktują was jak darmowe lekcje seksu....

Gość Isala
e tam, lekcje nie lekcje oni przynajmniej zawsze mogą :) i ile zapału, chęci.....

Gość hehehehehehehehehe
Isala racja ! :) nie ma to jak młode koguty :P

Gość czas nadrobić zaległości
śmieszne zakompleksione 30 które myślą, że jak mają seks z młodym to są atrakcyjne....taki chłopak wolałby ze swoją rówieśniczką ale ta go olewa to z braku laku idzie do was... Często słyszy się, że faceci wolący młodsze mają kompleksy, czyli 20 wybierające starszych też je mają ?

Gość Isala
30 latkowie są z reguły zmęczeni pracą wolą piwo i kolegów niż łózkowe gierki :) ale skoro uważasz że jesteśmy zakompleksione....niech Ci tak będzie, my swoje wiemy ;)

Gość ja mam 20lat i przyznaję
rację Isali - a wy, 30 latkowie, cóz.. kobiety was nie chcą to musicie młode siksy (nie piszę o sobie, ogólnie - są łatwiejsze i bardziej entuzjastyczne:P) bajerować żałosny taki Pan, który się w klubie przysiada i nawijkę zaczyna.. bosh:o

Gość hehehehehehehehehe
oj oj kto tu ma kompleksy nie pisz mi tu, że by wolałby z rówieśniczką, bo jak by wolał to by taką miał, ja nie zauważyłam olewania a wrecz przeciwnie jest tyle chetnych młodych dziewczyn , które sa same tylko jakby samców brakuje, totez jak któraś już owego upoluje to go trzyma pazurami i predzej zginie niż odda go innej powiedz zwyczajnie że nie możesz pojąć dlaczego chłopak 25 letni jest w związku z 30 latką skoro może mieć rówieśnice lub młodsza, tego nie rozumiesz , nie pojmujesz i jedynym wytłumaczeniem jest dla ciebie seks, bo to że łaczy ich uczucie w twojej głowie sie nie mieści !!!

wy możecie wiedzieć swoje ale jak was ocenia społeczeństwo i ci ludzie to już inna bajka. Młodzi mają nawet takie wulgarne powiedzenie " Na starej piczy młody chuj się ćwiczy" ja mam 20lat i przyznaję to w jakim wieku facetów adoracje nie uznajesz za żałosne łaskawa?

Gość Isala
no właśnie, młodziutkie dziewczyny z reguły są oczarowane starszym facecetem, niewiele trzeba by taki zabłysnął a jak 20 letni mężczyzna uwiedzie starszą o 10 lat kobietę, to potem na serio się stara i jest uroczy....

Gość Isala
--------> czas nadrobić zaległości a z jakiej wioski pochodzą Twoje mądrości ludowe???? :D:D:D

Ze stolicy Polski A czyli Poznania, gdzie jest prawie 100 tyś studentów..... Ale ludzie ze Śląska też to znali więc nie tylko w WLKP to obowiązuje...

Gość Isala
no niesamowite rzeczy mi tu opowiadasz na razie! miłego weekendu! ;) ps może na drugi raz uda Ci się z kobietą! powodzenia

Gość hehehehehehehehehe
powiedzenie , o którym piszesz jest używane przez prostaków i świadczy jedynie o zerowym poziomie kultury przytaczającego takie rynsztokowe powiedzonka !!! co do oceny społeczeństwa to wybacz ale mam gdzieś ocene mas na temat kto z kim sypia, jeżeli te osoby sa dorosłe wybór partnera jest sprawą osobistą każdego człowieka bo też on sam ponosi osobiście odpowiedzialność za jego dokonanie i wszelkie tego konsekwencje w socjalizmie społeczeństwo wiedziało lepiej jak ma żyć jednostka ...... czasy sie zmieniły i jednostaka sama o tym decyduje najwyrazniej ludzie pozostali socjalistyczni bo nadal pouczaja innych jak powinni żyć i z kim zamiast zająć sie własnym życiem !!!

ps może na drugi raz uda Ci się z kobietą! powodzenia Jesteście tak przewidywalne, że to szok:] Byłem, pewny, że pojedziecie mi albo o kompleksy , , małego członka, albo że mi kobieta dała kosza....Na nic bardziej orginalnego was nie stać ? Z kobietami nie mam problemu...same przychodzą i się starają..... Teraz jak będziecie probować mnie ośmieszyć?

Gość hehehehehehehehehe
nie ma potrzeby sam sie ośmieszyłeś pisząc " z kobietami nie mam problemu.... same przychodza i sie staraja.... casanowa sie znalazł hehe chyba jednak przychodzą rzadko i bez starań odchodza :P brak argumentów w twoich wypowiedziach tylko powiedzonka wątpliwej jakości i utarte slogany prosto z zaścianka, szkoda czasu