Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pretty girl

Problem z mężczyzną

Polecane posty

Może zacznę od początku. Z moim mężczyzną nie jestem już od roku, wcześniej chodziliśmy ze sobą 1, 5 roku. Był to mój pierwszy, poważny związek. Przez ten rok, ja spotykałam się z kimś, a on starał się o pewną dziewczynę w okresie wakacji. W grudniu, kiedy jeszcze chodziłam z kimś innym, on wyznał mi miłość i powiedział, że tamta się nie liczy i dla niego istniej tylko ja. Ja mu wtedy powiedziałam, ze tez go kocham i na zawsze pozostanie w moim sercu, dlatego on chciał żebym do niego wrocila. Poniewaz wtedy do konca nie bylam pewna tego co powiedziałam, odwołalam moje słowa i powiedzialam, ze lepiej bedzie jak nie bedziemy sie spotykac. Od tego czasu zaczelam sie poważnie zastanawiac, kogo ja naprawde kocham, z kim wole spedzac czas i doszłam do wniosku, ze tak naprawde liczy sie ten moj pierwszy chlopak. Zerwałam z tamtym drugim, przez miesiąc staralam sie jeszcze pobyc sama i przemyslec wszystko. Nawiązalam kontakt z moim ukochanym, a on teraz spotyka sie z tamtą dziewczyna z wakacji:(:(:( Ale to nie koniec.Spotkalismy sie i wylądowalismy w łóżku.A on powiedzial mi pozniej, ze to byly dla niego tylko emocje. Tego samego dnia spotkal sie z tamta dziewczyna, nastepnego pojechal na 1-dniowy wypad do Szczyrku na narty. Jest jeszcze jedna sprawa, on jeszcze z nia nie spal, wiem, ze jestem jedyna dziewczyna, z ktora sie kochal. Moj problem tkwi w tym, czy mam po prostu czekac, tzn. pozwolic mu, zeby byl z nia, zobaczyl jak to jest z inna dziewczyna czy mam o niego walczyc juz teraz. Boje sie, ze jesli nie pozwole, zeby cos miedzy nimi sie wydarzylo, to on bedzie o niej myslec.Wiem, ze dla niego moge czekac i chce zeby byl szczesliwy, chociaz nawet sobie nie wyobrazacie jak sie czuje, jak mam swiadomosc, ze on z nia przebywa. Teraz to juz wiem, jestem na 100% pewna, ze chcialabym byc tylko z nim, znow zaczelam wierzyc w milosc taka na cale zycie i tak bardzo tesknie za nim.

Dziewczyno toż to jakiś esej napisałaś.Najlepsza rada: pokieruj się instynktem i głosem serca.....

Gość ale nie zapominaj o rozsądku
;)

Gość dfdsg
pretty girl - mamy ten sam problem,tylko ze w odwrotna strone :(

Myślę nad tym i myślę, i dochodzę do wniosku, że poczekam. Niech pozna te dziewczyne i mam nadzieje, ze wtedy doceni mnie- ja wreszcie docenilam jego bedac z kims innym. Tylko tak trudno jest czekac i myslec, ze on jest z nia. Ale wiem, ze warto czekac. Czuję, ze moje serce jest przepełnione miloscia i tak sie ciesze, ze znow wierze w milosc.

do dfsg No i co zamierzasz zrobic? ja jednak na pewnien czas odsune sie i mocno wierze, ze to sie dobrze skonczy. Nie chce zeby pozniej myslal o tamtej dziewczynie.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jak ja nie lubie takich dziewuch jak ty,tez kiedys bylam z kims,jak jego byla zobaczyla ze sie spoyka ze mna(a nie byli razem juz dwa lta)to nagle zapapala do niego uczuciem.nie udalo jej sie :)go odzyskac,i tobie tez tego rzycze....przespal sie z Toba pewnie bo JEGO DZIEWCZYNA moze mu jeszcze nie dala

Do buuuuuuuuuuuu To twoj punkt widzenia.Gdyby byla to inna dziewczyna, nie mialabym watpliwosci, zeby sie wycofac. Ale akurat ta dziewczyna podrywala go przy mnie, wtedy kiedy bylismy razem. I tak sobie odpuszcze na razie, zobaczymy co z tego wyjdzie. na razie i tak jestem szczesliwa, bo jestem bardzo pewna mojego uczucia i to mnie tak bardzo buduje.